Vine barza iar?

Vine barza iar? | Autor: ANDREEA_23_

Link direct la acest mesaj

buna mamici! vroiam sa va intreb cand v-ati hotarat sa faceti un al 2 copil nu v-a fost teama ca nu veti face fata. mai ales daca este o diferenta de cel putin 5 ani intre copii? sotul meu mai vrea un bebe dar am aceasta teama

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu mi-am pus problema asta.
dc nu faci fata, cauti ajutor. si vei gasi pana la urma.
dar dc copilul cel mare are deja 5 ani..pai el deja mananca sg, se imbraca, se spala pe maini, merge la wc..ohoh..cate stie si poate sa faca. de ce sa nu te descurci?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu oricum ma gandesc ca nu o sa fac fata si va fi diferenta de 2 ani jumate intre ei. Tot timpul am visat la 3 copii, acum am renuntat momentan la idee. Mai asteptam un pic.

E normal/natural sa ai griji si frici. Ai sa vezi ca nimic nu se uita, vorba tatlui meu: "e ca mersul pe bicicleta"
sper sa iti faci curaj

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Din instinct ne vine sa spunem ca nu facem fata. Dar va asigur ca noi femeile suntem mult mai puternice decat ne stim. Vei face fata si inca cum!! Copiii iti dau forta si vointa de a merge inainte, de a fi puternice si optimiste. Uita-te ce diferenta de varsta este intre cei 3 copii ai mei si vei intelege ce vreau sa spun. Eu sunt dovada vie ca se poate. E greu. Dar nu e imposibil. Sa va ajute D-zeu. Si sa stii ca e demential de frumos ptr ei ca frati sa FIE asa aproape de varsta. Numai bine

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 10 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 5 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput