Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Laura13 spune:
poze cu Dani 2011
nu sunt f noi, dar sunt ceva poze anul acesta, pentru cine doreste
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
3 video de la inot
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
ruxandra_sb spune:
multumesc pt gandurile bune!
Raluca!
Acs, sunteti niste frumosi!
Multumesc pt poze.
Lizzy, am reusit!
La mine n-au fost probleme cu greutatea .. doar un pic era pulsul marit, dar am convins-o pe dna dr ca-s de la emotii. Bine, bine.. am facut apoi un pic de show.. dar finally n-am lesinat. Au avut bine grija de mine.
Lavinia, am trimis email.
Laura, felicitari tanarului inotator. Ce trupusor puternic are.. super ii sta cu ochelarii.
Teutz spune:
Salutare!
Am rezolvat si noi cu operatia de polipi azi dimineata, la pachet cu scoaterea lichidului din spatele timpanelor. Alexuta a fost extrem de curajoasa, iubita mea, si-a revenit destul de repede, la pranz eram deja acasa, iar seara era fresh, de parca n-a trecut printr-o anestezie generala azi. Sunt fantastici copiii astia, cat de repede isi revin ei! Acum asteptam sa ne refacem si sa plecam la mare in iulie. Stiti care a fost primul lucru pe care mi l-a cerut cand a inceput sa-si revina din anestezie? Sa-i fac masaj la talpi, preferatul ei.
Ieri a avut serbare la gradi si a facut senzatie cu rochita ei de papusa-balerina. Cand voi avea timp, voi pune si poze.
Laura, e atat de frumusel Dani, incat imi vine sa-l mananc! Ce a crescut burtokul tau! Ohoho, mai e putin si vine bebica.
Noapte buna si pupici tuturor!
acs spune:
La multi ani Raluca!
Ruxandra, ai donat sange?
Pe mine nu m-au acceptat :( (si asta-mi aduce aminte ca n-am mai fost la un doctor de ceva ani), dar nu din cauza greutatii :).
Baietii ce fac? Sunt deja in vacanta?
Faptul ca i-ai trimis Laviniei informatii pe email sper ca nu inseamna nimic rau.
Laura, felicitari lui Dani pentru curaj! O sa-i arat si lui Victor filmuletele, poate, poate curajul se ia :)
Teutz, multa sanatate Alexiei si sa nu mai aiba nicio problema cu urechiusele. De-abia astept sa vad papusa-balerina!
saryta spune:
Salutare, poftim la
Am terminat si noi cu serbarile ... a fost f bine si acu ne facem bagajele pt mare ... maine suntem pe val - abia asteptam!
Dandusel - poate ne vedem, te sun .
Laura - mai ai un pic, am vazut poze cu mamica frumoasa cu burtica, iar Dani e un adevarat cavaler intreaga trupa!
Sanatate tuturor si concedii placute!
Incerc sa pun si niste poze de la serbare ... POZE serbare.
Teutz spune:
Am trimis o invitatie de pe Picasa pe mail-ul comun, ca sa vedeti pozele de la serbare, dar nu stiu de ce a ajuns la spam. Oricum, le gasiti acolo.
Saryta, ti-am admirat iedutele frumoasele.
Pupici tuturor!
Teutz spune:
Hopa sus pe pagina!
Va ofer un shake bun, bun de tot si racoritor, ca sa faceti fata caldurii de afara.
Pupici!