Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Stefy,

Care Raducu?

La Multi ani Raluca!

Ruxandra,
Cum e Mihaita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

poze cu Dani 2011
nu sunt f noi, dar sunt ceva poze anul acesta, pentru cine doreste

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

3 video de la inot

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

multumesc pt gandurile bune!

Raluca!

Acs, sunteti niste frumosi!
Multumesc pt poze.

Lizzy, am reusit!
La mine n-au fost probleme cu greutatea .. doar un pic era pulsul marit, dar am convins-o pe dna dr ca-s de la emotii. Bine, bine.. am facut apoi un pic de show.. dar finally n-am lesinat. Au avut bine grija de mine.

Lavinia, am trimis email.

Laura, felicitari tanarului inotator. Ce trupusor puternic are.. super ii sta cu ochelarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Am rezolvat si noi cu operatia de polipi azi dimineata, la pachet cu scoaterea lichidului din spatele timpanelor. Alexuta a fost extrem de curajoasa, iubita mea, si-a revenit destul de repede, la pranz eram deja acasa, iar seara era fresh, de parca n-a trecut printr-o anestezie generala azi. Sunt fantastici copiii astia, cat de repede isi revin ei! Acum asteptam sa ne refacem si sa plecam la mare in iulie. Stiti care a fost primul lucru pe care mi l-a cerut cand a inceput sa-si revina din anestezie? Sa-i fac masaj la talpi, preferatul ei.
Ieri a avut serbare la gradi si a facut senzatie cu rochita ei de papusa-balerina. Cand voi avea timp, voi pune si poze.

Laura, e atat de frumusel Dani, incat imi vine sa-l mananc! Ce a crescut burtokul tau! Ohoho, mai e putin si vine bebica.

Noapte buna si pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Raluca!

Ruxandra, ai donat sange?
Pe mine nu m-au acceptat :( (si asta-mi aduce aminte ca n-am mai fost la un doctor de ceva ani), dar nu din cauza greutatii :).
Baietii ce fac? Sunt deja in vacanta?
Faptul ca i-ai trimis Laviniei informatii pe email sper ca nu inseamna nimic rau.

Laura, felicitari lui Dani pentru curaj! O sa-i arat si lui Victor filmuletele, poate, poate curajul se ia :)

Teutz, multa sanatate Alexiei si sa nu mai aiba nicio problema cu urechiusele. De-abia astept sa vad papusa-balerina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, poftim la

Am terminat si noi cu serbarile ... a fost f bine si acu ne facem bagajele pt mare ... maine suntem pe val - abia asteptam!
Dandusel - poate ne vedem, te sun .
Laura - mai ai un pic, am vazut poze cu mamica frumoasa cu burtica, iar Dani e un adevarat cavaler intreaga trupa!
Sanatate tuturor si concedii placute!
Incerc sa pun si niste poze de la serbare ... POZE serbare.

Mergi la inceput

Am trimis o invitatie de pe Picasa pe mail-ul comun, ca sa vedeti pozele de la serbare, dar nu stiu de ce a ajuns la spam. Oricum, le gasiti acolo.
Saryta, ti-am admirat iedutele frumoasele.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Hopa sus pe pagina!
Va ofer un shake bun, bun de tot si racoritor, ca sa faceti fata caldurii de afara.
Pupici!

Mergi la inceput