Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
Yagmur spune:
ruxandra, toate gandurile bune catre mihaita ; si spune te rog, daca nu putem face mai mult
lizzy, te pup cu drag si m-am decis sa merg la acel doctor; multumesc inca o data ca ai avut rabdare, intelegere si esti atat de plina de caldura si intelepciune cu mine
ce harta? ce idei?- iarasi nu pricep nimic
laura, eu m-am recuperat foarte usor dupa cezariana; pup burtica...
astept vacanta lui luca cu nerabdare; si el ; acum e iarasi mucos dar nu ne speriem. in fiecare weekend mergem la breaza, unde eu descopar cat de grea e viata la curte ; in ciuda alergiei mele la fan, am taiat iarba, am greblat, am ridicat capsunele.... maturat, plivit, aranjat tufisurile; plangeam de alergie dar munceam.. sincer nu mai vreau la breaza pana nu trece faza de cosit iarba...
va pup si va urez o saptamana frumoasaYagmur si Luca
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur lizzy, te pup cu drag si m-am decis sa merg la acel doctor; multumesc inca o data ca ai avut rabdare, intelegere si esti atat de plina de caldura si intelepciune cu mine ce harta? ce idei?- iarasi nu pricep nimic |
harta ruxandrei = distanta prea mare intre mures si bucuresti. vorbeam pe facebook de o tabara educativa pt copii, 5 zile, program 8-16, numai cu jocuri si activitati educative, un proiect al unei fundatii din Mures.
ideea = sa vina ruxandra la tabara cu copiii ca eu le ofer acoperisul peste noapte
nu am mai putut sa sun in w-end, asa cum am promis. pe drum eram cu altii in masina, acolo am avut program non-stop, iar cand puteam vorbi eram la cucurigu la cheile gradistei-fundata si acolo semnalul era numai in fata restaurantului iar eu sumar imbracata si seara cam frig acolo...
du-te la naghiu si urmeaza schemele homeopate. nu ai nimic de pierdut.
lory32 spune:
ruxandra, numai ganduri bune pentru mihaita, Doamne ajuta sa fie bine!
Noi suntem bine, am avut parte de o minivacanta la munte,la busteni, de maine din nou la gradinita, asteptam cu nerabdare vacanta de vara, cu plaja, joaca si multe nebunii. Va pup si va imbratisez cu drag!
Teutz spune:
Ruxandra, trimit si eu toate gandurile bune pentru micutul Mihaita, sa-l ajute Dumnezeu sa treaca peste acest hop cu bine!
Laura, si eu am trecut prin doua cezariene si, daca ar fi sa dau timpul inapoi, tot cezariana as alege-o fara sa stau pe ganduri. Primele doua zile este putin mai greu, dar intr-o saptamana esti ca noua. Curaj si multa sanatate tie si lui bebica.
acs spune:
Multa sanatate Mihaita! Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine de toate problemele!
Ruxandra, sper ca ai vesti mai bune!
acs spune:
Am lipsit din nou o perioada lunga, dar sper ca ma primiti inapoi (mai ales ca vin si cu poze :) ).
Suntem cu totii bine, chiar daca am trecut prin multe bune si rele. Din pacate socrul meu nu mai este printre noi; ne-a parasit mult prea devreme si pe neasptepate. Avem insa o nepotica mica, mica (ieri a facut o saptamana).
Copiii se pregatesc de vacanta, trec prin ultimele lucrari si serbari.
Victor e putin mai bine cu urechile, insa nu cum ar trebui. In iulie vom ajunge la doctorul Gheorghe.
Am reusit in sfarsit sa descarc pozele de la schi si pe cele de la ziua Ioanei.
Am fost la Venetia in mai, iar zilele astea trecem dintr-o serbare in alta.
Multa sanatate tuturor!
iulia-stefy spune:
Va ofer o
http://sorisomail.com/partilha/95862.html
vizionati pana la capat... e superb.
lizzy spune:
din motive organizatorice nu mai ajung la iasi in w-end-ul asta :((
in rest... azi avem serbarea nr.2 si incepem sa simtim emotiile legate de inceperea scolii din toamna... cred ca azi am sa lacrimez la serbare...
Laura13 spune:
fetelor, multumesc pentru incurajari.
recunosc ca mi-e tare frica, mai ales de necunoscut ... anestezie, taietura, operatie, oricat ar fi de "usoara", recuperarea de dupa. pentru mine, nasterea naturala a fost usoara, a venit si a trecut, 4-5h de travaliu, dureros nu zic nu, dar dupa acele ore totul a fost ok.
ma gandesc si la bb, cum voi reusi sa am grija de el cu operatia, daca voi putea sa il alaptez, sper sa nu ii dea bibe in maternitate si sa se invete cu el ... si tot asa.
tot felul de ganduri.
totusi, ma incurajez destul de simplu, la fel ca la orice nastere, nu-s nici prima, nici ultima.
important e ca bb sa fie sanatos, sa vina sanatos si fericit pe lumea asta, apoi le vom lua incetul cu incetul pe toate si le vom descurca noi pana la urma. recunosc, sunt ceva mai bine, am mai avut timp sa ma acomodez cu ideea.
dani e in vacanta la bunici. trebuia sa folosim timpul asta ca sa organizam casa pentru venirea lui bb ... logic, n-am facut mai nimic . dar va ziceam de dani ... e in vacanta la bunici, e totul perfect si minunat, peste zi, pana vine seara si il apuca dorul de noi. si vrea acasa. atunci. de 3 zile florin e pregatit sa plece in fiecare dimineata, bineinteles ca dimineata vorbim cu el si e mai mult decat ok, e fericit, entuziasmat de programul de peste zi, de vizite, distractii, etc. pana seara, cand, din nou, ii e dor de noi si vrea acasa. si tot asa.
pana la urma, am decis sa il mai lasam, mai ales ca nu am reusit sa facem mai nimic, el urmeaza maine sa plece "la tara", la casuta mica din chirpici, sa puna cortul in curte, sa faca gratar, sa mearga la padure, sa mearga la "pescuit" ... toate lucrurile pentru care a dorit sa plece in vacanta. in fiecare zi cand vb la tel ma intreaba daca a venit bb si il pupa pe bb prin telefon si seara ii spune noapte bune fratiorului lui. e un dulce. cel mai dulce.
no, cam asta-i pe la noi. marti merg din nou la control, sa vedem ce zice doctorita de cordon, am reusit sa semnez ctr. cu spitalul particular, luni la analize, miercuri la controlul pre-anestezic ... lucrurile intra in linie dreapta.
va pup pe toate, we placut.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
iulia-stefy spune:
Va ofer o si citesc si eu pe diagonala....
Laura, ce putin mai e.... sa dea DD sa fie ok. Sigur va avea grija de voi. Si eu tot ca tine m-am incurajat. Parca ieri a fost.
Lizzy, imi pare rau ca nu mai vii. Cum a fost la serbare? Stefy joi are serbare.