Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Va las poze sa va racoriti
https://picasaweb.google.com/kikineata/4AniSi67Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

so, am fost la nenea doctorul. diagnostic clar: dubla circulara completa de cordon. rezolvare clara: cezariana.
acum, bineinteles, se complica lucrurile. doctorita mea e plecata din tara, am programarea facuta pentru 4 iulie, cand se intoarce ea. totusi, placenta e de gradul 2 spre muuuuult 3 , adica arata aproape ca o placenta la termen. totusi, lichidul este in cantitate normala si colul este inchis, de 25 mm. aceste ultime doua lucruri il fac pe doctor sa spere ca stam cuminti pana pe 4 iulie.
dar ... este un mare dar. daca mi se rupe apa sau se declanseaza travaliul, ii este teama ca nu voi ajunge in timp la spital, iar daca bb se angajeaza la nastere nu va mai putea sa imi faca cezariana. a spus ca daca as fi fost pacienta lui ma chema sapt viitoare, ca sa nu mai stam cu stres.
so, am facut din nou programare pentru 30 iunie, sa revizuim situatia (daca nu se intampla nimic pana atunci) si vom hotara atunci daca stam si asteptam 4 iulie sau ii dam drumul mai repede.
totusi, eu inclin sa cred ca bb vrea sa il astepte pe Dani , iar Dani va veni acasa sapt viitoare joi sau vineri. deci, cred ca mai sta cuminte.
vestile bune sunt ca am revenit la masuratori mult mai apropiate de varsta cronologica, 37s+5zile conform UM, 37s+2z conform masuratorilor, 3.150kg +/- 400gr. deci bb creste, ceea ce ma bucura nespus.

fetele

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
n-am inteles de ce nu poate face cezariana daca ai intrat deja in travaliu.la Radu,am ajuns la spital cu dilatatie 5 si apoi de urgenta la cezariana...
inteleg ca spitalul unde vei naste este departe de casa de nu poti ajunge la timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Laura,
n-am inteles de ce nu poate face cezariana daca ai intrat deja in travaliu.la Radu,am ajuns la spital cu dilatatie 5 si apoi de urgenta la cezariana...
inteleg ca spitalul unde vei naste este departe de casa de nu poti ajunge la timp?

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

spitalul e destul de departe, dar nu asta e frica. eu la dani am avut travaliu de 4h, data asta lucrurile pot decurge mult, mult mai repede, conform teoriei.
ei, daca eu mai intarzi pe acasa si ajung cu dilatatie 8-9 si daca bb e deja coborat nu mi se mai face cezariana.
asa am priceput de la doctor.
deocamdata are momente cand se agita ... rau de tot, azi m-a bubuit toata ziua in col, efectiv mi-a fost frica sa nu imi rupa membranele. dar, deocamdata, vad ca s-a linistit.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
pai pregateste-ti bagajul si cand o incepe distractia fugi repejor la dr si gata!sa dea domnul sa fie bine si sa ajungi in timp!ma gandesc la tine si ma rog sa fiti bine!
gravida in 9 luni cu Radu,eram stresata ca,daca mi se intampla noaptea,ce ma fac cu Crinuta?(Claudiu muncea numai de noapte)stiam ca-i mare bb si urma sa-l aduc pe lume prin cezariana si a avut grija D-zeu si de noi!a inceput travaliu in prima zi de concediu a lui Claudiu,adica fix cand lucrurile s-au aranjat!am avut cu cine sa las copilu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

intru da va urez buna dimineata, o saptamana magica si sa va pe toate!

concedii placute cui are

laura totul va fi perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am disparut motivat: am fost la mare. Tatal meu a aranjat o vacanta pentru noi trei si a fost super. Luca a fost incredibil de cooperant, deja nu mai am emotii sa mergem doar noi doi in vacanta. Tatal meu nu are voie la soare insa m-am descurcat singura cu Luca pe plaja foarte usor. Incet, incet a prins gustul inotului (azi incepe si cursuri intensive de inot - sper sa fie bine). Ii voi arata si filmele cu Dani :).
Laura, tin pumnii sa fie totul bine si sa stea bebe cuminte in burtica. Te pup cu drag
Kikineata, tu esti schimbata si arati superb de fiecare data cand pui poze.. nu am apucat sa le vad pe toate.. abia astept sa ma delectez cu voi :)
Teutz, ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie... cand ne vedem si noi?
Saryta - ce buna cafea faci
Dandusa - in august sper sa ne vedem la Constanta
Acs, nu mai am nr tau de telefon - vreau sa ne vedem
Pup pe fiecare in parte...
P.S. Pe FB am cateva poze cu Luca de la mare :)

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Poze de la mare!
Laura - nastere usoara!
Salutari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Manu, ti-am trimis PM!

Ce de fete frumoase foc! Nu stiu la care sa ma uit mai intai! Saryta, Kiki, sa va traiasca printesele! Si, bineinteles, sa traiasca si frumoasele mamici!

Laura, nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani frumoasei Sara de Saryta!

.. apropo faine poze.. capritele in apa, iar tu arati beton.

sa va fie de bine vacanta Yagmur, si noua coafura Kiki... te-ai cumintit

Teutz, ati terminat cu bine.. super!

Laura, nastere usoara!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput