Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
stefy13 spune:
Felicitari May pt
80%
Bine ca s-a miscorat hematomul, pana la urmatoarea ecografie scapi de tot de el
+16
seidana spune:
Lai... in legatura cu scurgerile .. desi nu sunt nici eu f umerita ca e de bine, iti pot zice ca si la mine scurgerile sunt cand albe cand galbuie, cand mai verzui ( da mai rar), cand apoase cand mai groase.. si eu ma cnfruntam cu mancarimile insa eu am constatat ca provin de la all days..Oricum vreau sa vb cu dr de fam sa imi dea trimitere sa imi refac analizele de sange si urina
19+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
seidana spune:
Haideti fetelor trezireeeaaa ...
La noi dupa o furtuna azi noapte, am crezut ca ne duce cu tot cu bloc, acu pare ca soarele isi face aparitia..
Ce gatiti azi?
Azi de dimi, ca al meu sforaia si nu am mai putut dormi, ma gandeam ca sunt apropae la jumatate,cu placenta mea joasa sigur nu apuc 40 s..
A veste buna... nu m-am ingrasat in ultimele 2 s nici macar 100 g..
.. tot la 63 tot + 7...
sanatoasa !
Lali_mete spune:
Buna dimineatza !!!!
O cafelutza? Un ceai,ceva?
Irinush
curaj mami,cu noi o sa ajungi la termen,ai sa vezi ce galerie iti vom face
!
May felicitari pentru pasa
, si pentru micsorarea hematomului ,acusi-acusi dispare
!
LAi eu in prima sarcina am facut candidoza de doua ori,si se manifesta cam cum spui tu, cu scurgeri cand apoase ,cand groase,isi schimbau culoarea,si aveam si mancarimi,nu constante dar erau. Mi-a dat ginecologul tratament atunci cu niste ovule,parca clotrimazol,dar nu sunt sigura. Mergi la un dr mai bine, ca infectiile sunt destul de periculoase,iar candida este foarte frecventa la gravidute.]pup].
Seidana eu am luat cate 2 kg in lunile februarie si martie ,dar dr-ita nu m-a certat,cica daca nu mananc ma bate
,ca si asa sunt mamcia fotomodel la 56 de kg cate am acum
. Eu nu stiu cat sa zic ca am luat in 19 saptamani... IN noiembrie aveam 51-52 kg, apoi am slabit in decembrie ca toata lumea imi spunea ca o sa ma musc de obraji,ca or sa imi intre intre masele
. In ianuarie mi-a fost rau,dar nu m-am cantarit, mi-a fost rau o saptamana tare de tot,apoi totusi mancam ,chiar daca dadeam la boboci. Pe 11 februarie aveam 52 kg, in martie tot pe 11
aveam 54 ,acum in aprilie aveam 56
.
Eu o sa dispar iar din peisaj, merg la surioara mea,ca au inceput greturile si la ea,si ii e rau tare. Acum e randul meu sa am grija de ea un pic
.
va pup,o sa imi fie tare dor de oi pana ma intorc
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
19+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
Lali.. inseamna ca ai pus 4-5 kg... e f bine... eu sper ca nu o sa mai cresc f tare, macar pana la 23 S, urmatorul control, sa pun max 1 kg...
Cu candidoza m-ai pus si pe mine pe ganduri, merg sa cer trimitere sapt asat pt analize de urina..
Sa ai zile frumoase si tu si urioara, si Doamne ajuta sa fie si ea bine sa o incurajezi si la nastere..
sanatoasa !
Lali_mete spune:
Seidana pai candida nu iese din secretie? de ce analize de urina?
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
19+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lali_mete Seidana pai candida nu iese din secretie? de ce analize de urina? Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 19+ speram la o minune roz Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii |
Apoi nush... ce tot vb ca inca dorm.. voiam sa zic ca merg la dr sa imi faca recoltare.. dar ma gandeam ca tre sa ajungsi pe la med de fam sa imi refac analizele..

sanatoasa !
racheel spune:
Buna dimi gravidutelor 

Eu sunt pe picior de plecare, la tara ![]()
Azi mai avem o sarbatorita ![]()
Anilansa: La Multi ani si multa sanatate 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
Neata!
La multi ani sarbatoritei!
Felicitari fetelor care s-au intors cu asa vesti bune de pe la doctori, May felicitari pentru pasarica - ziceai ca fata iti si doreai sa fie ! 

Eu dimineata am fost de mi-au recoltat sange pt analize, am dus si o proba de susu - luni astept rezultatele. Cum previzionasem m-au scuturat de fix 73 de lei pt te miri ce. Ehm! :) Un week-end cu soare si veselie! Eu pic la datorie - somn de voie.........

Lori
20+
seidana spune:
LA multi ani ANILANSA... 

te asteptam pe la noi cu vesti si cu tort...
sanatoasa !