Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

lali_mete si surioara ta e gravi?? super!

lai si eu am scurgeri asa de toate felurile...mancarimi nu!

may felicitari pt putuloanca!! ti-am spus eu ca va fi tot mai michematomul Cu greturile cum stai?

la multi ani anilansa!

Eu azi cred ca arunc niste aripioare in cuptor...

11+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dbunny da ,a simtit ca este insarcinata dinainte de a iesi testul pozitiv. Pe 20 martie a fost ziua fetitei ei,a implinit 5 ani,si atunci a facut un test care a iesit cu a doua liniuta pala.Acum au incepuit greturile,deci clar ii vine surioara sau fratior Georgianei. Ea ar vrea surioara,sa ii ddea rochitele ei si papusile.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 19+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Anilansa La multi ani.Sa mai intri sa ne dai vesti.Sper ca esti bine si te asteptam sa ne faci cinste azi cu ceva bun.
Eu mi-am gonit baietii de acasa, dei afara e naspa si acum ma bag la invatat.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Neatza fetele! Merci mult pt cuvintele frumoase
Mai am un hop de trecut acum, cu aalizele de trombofilie. Sapt viitoare am rezultatele . Am un morcov...

Camady, mi-a zis sa cotinui cu ovulele pana in sapt 24
Dbunny, da, am greturi in fiecare seara ceas. In unele zile mai rele, altele mai usoare ... tu?
Racheel,da, ai avut dreptate am pasaaaaaa
Irinush, bine ca ai scapat de stres.
Jade, nu iti poti face cerclaj? Tin pumnii.
Lore, da, pasa vroiam
Lali, felicitari surioarei

Va pup pe toate si weekend placut.
la mine e soareeeee

Io m-as duce la dr cu secretiile daca ar fi alta culoare decat alba. Mai ales daca sunt si mancarimi. Paza buna trece primejdia rea.

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

May felicitari pentru pasa. Si sa nu mai ai probleme de acum pana la sfarsit.

Lai si eu am secretii foarte abundente, mancarimi nu. Cel mai probabil e candidoza, se face in mod frecvent in sarcina. Eu cel putin ma confrunt cu micoza asta de cand ma stiu, cik am mediu acid care favorizeaza candida. Nici nu ma stresez acum ca n-am nicio sansa sa scap de ea, abia dupa ce-oi naste.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Va scriu de la Tg Jiu de la socrii, ne pregatim sa mergem si noi la tara si de abia astept!

La multi ani sarbatoritelor!

Felicitari mamicutelor care au aflat ce carucior vor conduce :) Seidana si May

Lai, Seidana si fetele care se mai confrunta cu secretii urate....trebuie facuta o lama de control. Mie mi-a facut chiar fara sa am secretii multe si urate si tot am ++ la candida. Mi-a dat ovule Canesten (cica se pot administra dupa 16 -18 saptamani de sarcina) si acum secretiile s-au redus considerabil. In sarcinile anterioare am mai folosit un gel absolut permis in sarcina Bioclin Multigyn, natural, inofensiv si destul de eficient.

WE placut in continuare!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

pupam si noi burticile!

n-am mai reusit sa intru in ultimle zile. a fost balamuc la munca si seara eram terminata.

ma bag sa recuperez

am reusit si eu sa pun pozici pe picasa.

revin

mami de Annelies (30.06.2005) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ely sunteti o fam. f. frumoasa.Aia mica iti vine s-o mananci.Sa va traiasca.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Noi am venit de la shopinguiala, ne apucam de curat si de gateala...

Nati .. ma bucur ca ati ajuns cu bine.. cum a fost drumul?

Camady.. spor la invatat...

Elly ce frumoasa e fetita,...

Eu mancarimile le-am avut de la absorbantele zilnice.. ati mai zis voi ca alwaysurile sunt absorbante... le-am schimbat cu unele cu acoperis de bumbac si e mai bine..oricum la mine nu erau mancarimi ca la infectii erau la suprafata, nu pot sa explic dar ma manca pielea..Eu alwaysul nu le suportam niciodata .. foloseam OB-uri si cu alldaysul sunt de cand cu utrogestanul...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

lai in legatura cu secretiile, semnele de ingrijorare sunt mancarimile si usturimea - asta indica o problema care ar necesita atentie si eventual tratament. nici la mine lucrurile nu sunt constante in privinta secretiile, si as putea descrie fenomenul la fel ca tine. am facut si refacut lama pt o gramada de-a "bacterii". rezultatele au iesit f ok, iar doctorita a zis ca am scris deja - sa o anunt daca apar mancarimi sau usturime.

Lori 20+

Mergi la inceput