Strugurasi de Sept-Oct 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

O sa am fetitaaaaaaaaaaaa 80%

Hematomul e mai mic un pic de 1 cm.mi-a zis ca nu am de ce sa-mi fac griji. Col inchis si lung de vreo 4 cm, bebelina vioaie si normala.
Doamne ajuta!
La placenta e joasa, speram ca nu e previa. A zis ca-i prea devreme de pus diagnostic

14+

Buna

FELICITARI din tot sufletul pentru aceste vesti foarte bune Ma bucur tare mult pentru tine
Sarcina usoara in continuare si Ghindutasanatoasa si la termen

toate burticile active

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:

Hematomul e mai mic un pic de 1 cm.mi-a zis ca nu am de ce sa-mi fac griji. Col inchis si lung de vreo 4 cm, bebelina vioaie si normala.
Doamne ajuta!
La placenta e joasa, speram ca nu e previa. A zis ca-i prea devreme de pus diagnostic

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

ma bucur mult pt vestile bune , bravooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

irinush4u ma bucur enorm ca totul este bine.Acum dupa cerclaj, trebuie sa stai mai mult la pat?

May, am fost si sunt sigura ca o sa ai o fetita.Doar ti-am zis.FELICITARI pentru pasa

Si ce bine ca hematomul ala nenorocit s-a resorbit.Acum sper sa fii mai linistita si sa n-o superi pe bebelina

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

caty, tu ce ai mai bucatarasit?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Anca, La multi ani!

Helenutza, nu m-am gandit la oua de prepelita. Dar tot asa stiam si eu, ca nici cele de gaina nu-s asa bau-bau cum se credea candva.

Dbunny, da, eu

Lori, imi pare rau de experienta cu analizele.

Jade, bravo ca-i totul bine cu bebe multa rabdare, imi imaginez ca nu-i usor sa stai tot timpul la pat, chiar daca este pentru cea mai frumoasa cauza.

Zubi, si eu cred ca sunt ok cremele de corp normale pentru burtica si sani.

Irinush, bravo!

May, felicitari!!

Eu pe maini (ca si pe picioare de altfel) ma epilez cu aparat din acela electric care smulge firul de par. Pe burtica nu am foarte mult, dar pe ala l-as lasa in pace.

Am avut nasul super-infundat azi-noapte si n-am putut sa dorm deloc, iar acum sunt cu mucii-n brau si nasul in batista

Am si eu o intrebare care ma macina - scuze pentru detalii: pana la ce punct sunt normale scurgerile abundente in sarcina si cum ne dam seama daca avem o infectie?

Eu stiu ca in general e normal sa ai scurgeri mai abundente, asta imi spune si doctorul meu de fiecare data cand merg la control si il intreb. Dar totusi, mie mi se pare ca la mine e exagerat - am pe de o parte si scurgeri de consistenta apoasa si culoare alba, dar si niste scurgeri foarte groase, la inceput erau alb-galbene, dar in ultimul timp sunt verzui Si am si episoade de mancarime, dar nu constante, si nu e din ce in ce mai rau (de fapt in ultimul timp n-am mai avut avut asa de multe). Mirosul mi se pare normal. Ce parere aveti? La voi cum e? O fi normal sau sa insist sa ma testeze pentru posibile infectii?

Lai 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

ce vesti bune fetelor.
Irinush ma bucur ca esti bine.
May felicitari ptr fetita............se pare ca lista noaatra se face tot mai roz.
Ma bucur ca si hematomul este mult mai mic.Ti-a mai dat sa iei ceva tratament?

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Lai nu pot sa te ajut . Din cauza ovulelor pe care le introduc am scurgeri specifice..........insa culoarea aia verzuie de care spui nu prea zic ca e bine.Nu poti sa faci o secretie ca sa stai linistita?

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

caty, tu ce ai mai bucatarasit?

Hehe azi nu am mai gatit,dar cred ca am sa fac maine o salata de fasole boabe ca tare as mancaAzi doar m-am plimbat ca a fost si este o zi super.Tu ce faci?Cum ai fost azi?
AL meu struguras m-a trezit de dimineata cu boxul Il ador cand ma boxeaza

Anca La multi ani,multa sanatate,fericire si tot ceea ce iti doresti tu (scuze de intarziere)

toate burticile

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna seara, fetelor!
La multi ani Anca, sa ai parte de tot binele din lume!!!
May felicitari pentru fetita! Ma bucur ca ai venit cu vesti bune
Multumesc tuturor fetelor din Brasov pentru informatiile foarte utile. Maine imi sun cumnata sa o rog sa se intereseze si sa ma programeze la un medic bun de acolo, sper sa reuseasca...
Lore...mi-ai facut o super pofta de bors de perisoare, cred ca maine o sa fac daca ma voi simti ok
Azi a fost prima zi in care nu am vomitat deloc...bine, inca nu a trecut ziua
maine fac 16 saptamani

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:

Doamne ajuta!

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

May iupiiiiiii... ce frumos... numai vesti bune.... ca ma bucur pt tine...

nu vreau sa zic nika, insa dr meu a zis ca toate placentele joase sunt previa insa ca pana la 28 de sunt toate sansele sa urce...

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput