Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
Diana, gasesti retete si www.piticulvesel.ro/carte/Retete_8_luni.htm" target="_blank">aici
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
victo, din intamplare am dat de www.bonesimenajere.ro/agentii.php?domeniu=1-Agentii_bone%2C_babysitting%2C_menaj%2C_ingrijire_varstnici&judetul=Cluj&cuvant=&pg=1&afiseaza=Cauta&afiseaza=Cauta" target="_blank">asta
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
andreea, multam.eu nu am vrut sa merg prin agentie ca tb sa le dau si lor inca un salariu. or, pt 2 luni de cat am eu nevoie, nu se merita.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo andreea, multam.eu nu am vrut sa merg prin agentie ca tb sa le dau si lor inca un salariu. or, pt 2 luni de cat am eu nevoie, nu se merita. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
aaa...ok, am inteles...deci doar pt 2 luni ai nevoie...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
andreea, m-am uitat [pe site ul cu retete..multe prajeli, multa sare, maioneza..cam grele chestii pt 8-9 luni.
eu nici lui stefan acum nu ii dau prajit decat eu stiu o data maxim de 2 ori pe saptamana - paine in ou, omleta sau peste.
cartofi prajiti never.
da pt 2 luni, ca apoi plecam in concediu si din august va veni mama..din sept la lucru..cam asta e viitoru' luminos :)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo andreea, m-am uitat [pe site ul cu retete..multe prajeli, multa sare, maioneza..cam grele chestii pt 8-9 luni. eu nici lui stefan acum nu ii dau prajit decat eu stiu o data maxim de 2 ori pe saptamana - paine in ou, omleta sau peste. cartofi prajiti never. da pt 2 luni, ca apoi plecam in concediu si din august va veni mama..din sept la lucru..cam asta e viitoru' luminos :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
mai, sa fiu sincera n-am citit fiecare reteta in parte...evident ca tu pui sau nu sare, faci sau nu prajit, e optiunea fiecarei mamici...eu ma referam doar la combinatia de legume..
cele cateva retete pe care le-am citit erau ok, adica fara chestii de genul prajeli maioneze...
oricum, sunt mai mutle retete acolo, te poti inspira...ca doar nu e musai sa le faci ca la carte...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Am avut musafiri, nu i-am servit cu nimic, ca eu mereu is cu frigiderul gol... ioi, sapt asta nu am fost la masaj, si am mancat de nebuna. Va ziceam acum intr-o seara ca am papat cartofi pai cu gratare, smantana si usturoi... no, azi am papat bine, bine, peste zi, plus acum seara un sandwich, ca s-a deschis un local nou in Zalau, cu sandwichuri de genul de care vroiam eu sa imi deschid. si apoi am bagat 3 prajituri la foc automat... ioi... Prajituri pe care le-au luat musafirii, ca nasa (musafira) i-a zis sotului ei ca ar manca niste praji, asa ca el s-a dus si a cumparat pt toata lumea. No, atata bai sa fie. Numai ca maine se sperie fata de la masaj de cat am pus...
Eladea, pe mine ma distreaza cum povestesti de Eric, dragul de el, si mereu imi amintesc ca ziceai ca nu ii place sa i se cante/spuna La multi ani, si ca de ziua lui cineva a zis un La multi ani cand s-a adus tortul si el a inceput sa planga. Mi-e un drag de el de mor!!!
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
crispro offf... greu la noi cu mancatul. Sa-ti zic ce-am facut. Dupa ce ma apucasera pe mine bazdacii cu mancatul, cu scaune etc. si am mai vrb si cu voi, am zis sa mai incerc asta cu mancatul cu altii de fata, ca deh sa se obisnuiasca copilul. Atat mi-a trebuit! . Nici nu m-a dus capul sa incep cu o masa mai usoara gen cea de fructe de dimi, asa ca ieri la legume a stat tati cu noi, a mai fosnit si cateva pungi si Medeea era toata numai lacrimi si urleteeeee... urleteee.... Initial nici nu m-am prins de ce face asa rau. Am zis ca nu-i plac legumele, ca-s cu ou si n-avea chef, cert e ca nici n-a mai mancat restul zilei decat lapte.
Azi dimineata la masa de fructe tot eu si mai desteapta am facut instructie cu tati sa stea linistit pe scaun sa nu se mai foiasca. Ei da' ce crezi ca a mers? Iar urleteeee.... nenica credeam ca-mi iau foc creierii. Abia atunci m-am prins eu cum sta treaba asa ca l-am trimis pe tati afara din bucatarie si stai si linisteste copilul care nu se mai dadea pus in scaunul de masa. Si uite asa astazi toate mesele le-a servit don'soara la mine in brate dar nu oricum ... eu in picioare cantand si dansand "Vulpe tu mi-ai furat gasca/Da-mi-o inapoooooii!!!!
saddie spune:
racusor cartof dulce gasesc tot timpul in Mega Image si destul de des in Real (cel dinspre autostrada spre mare)
Victo spune:
va place cartofu ala dulce? mie nu..plus ca e adus taman din china...
noapte buna.
intru sapt viit sa va zic ce imi gateste tanti? :)
a zis ea ca nu stie la deserturi..da tot ne-a facut vineri clatite si ma ameninta cu o placinta, numa sa iau branza :)