Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Crispro - Pentru rezumat - pierdusem cate ceva noroc cu tine!!!

Dragaica - Tu parca ziceai ca le dai 2 mese cu legume si una cu fructe, nu? Imi dai si mie idei de meniuru te rog! Noi cum nu mancam lapte seara trebuie sa ii dau ceva - cerealele le-am mutat dimineata si acum sunt in pana de idei. Aseara i-am facut cartof cu dovlecel si iaurt. NU a fost prea incantanta dar a mancat.

Rugamintea asta poate fi pentru orice mamica cu idei de mancarici de legume.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai diana, seara da-i legume fara carne..gen..
morvcov, orez, patrunjel, pastarnac, ceapa.
spanac cu cartof
broccoli cu cartof
fasole verde morcov ceapa suc de rosii ( eu inca nu am data, dar intentionez, ca e facut in casa)
orez cu pere
gris cu magiun
mere coapte cu branzica
paste cu sos de rosii si ceva legume-ardei, ceapa, morcov

deci chestii care sa fie satioase.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah..acum vad ca e cu o luna mai mica Eva..poate ca nu ii dai din toate ce am scris eu. dar la 9 luni eu zic ca se pot da.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Crispro - Multumim pentru rezumat!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

am pus 300gr in ultima luna...avem 8,435gr

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fete!

ma doare capul, cred ca de la vreme...

asaaaa....am fost la petercere azi, asa cum va spuneam...doar cu Eric...si sa nu va spun ca a plans de 5 ori de fiecare data cand s-a spart cate un balon...se sperie de la zgomotele puternice, desi i-am explicat ca n-are de ce... in rest, nebunie, galagie, stiti si voi... dar am papat niste bruschete delicioase...si un tort bestial...

Filip iar e marait, cred ca se pregatesc alti dinti sa iasa... eu sunt terminata cu alaptatul asta de noapte..prea des... parca as vrea sa-l inchei...noaptea, zic...nu stiu cum...

victo, eu n-am avut accidente cu chiloteii...paote ii trebuie un nr mai mic?

revin! ma duc la maraila...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am adormit fata in sfarsit azi nu imi dormise decat 30 de min si era super maraita...

eu tocmai mi-am facut o pizza pe care am terminat-o deja ar merge super un somn de o ora ca sa se si puna

sa scriu si eu meniul de astazi a Andrei:
dimineata- mango cu banana si mar
pranz -piure de legume(morcov, cartof, pastarnac) si carne de vita
seara- iaurt cu cereale( sper sa ii si placa si sa manance)

si ca tot nu mai pot de nerabdare mai am fix 24 de ore de stat acasa am ajuns sa numar si orele

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

seara buna mamici

trebuia sa ma duc la invatat, dar am mai stat putin sa va citesc si apoi invat jumate de ora, pana vin baietii de afara. sper doar sa nu se fi culcat andrei, ca altfel iar sta pana la 12 noaptea treaz era extra marait cand a plecat

sa va zic...stiti filmuletul cu gemenii aia care se certau? asa vorbeste si andrei singur, dar de cele mai multe ori tati ii raspunde pe limba lui

am mancat azi la KFC si l-am pozat apoi pe Andrei cu punga de la KFC< se juca cu ea, poza de genul ASA NU

in rest nimic nou, eu nu l-am intarcat, dar nici nu pot sa zic ca mai suge, max 20-30 ml mai gaseste noaptea, dar eu tot il pun la prima trezire la tzitzi in ideea ca adoarme mai repede si nu trebuie sa il legan, ca nu vreau sa ii dau la 2 noaptea lp dar poate reusesc sa il fac cumva sa nu se mai trezeasca daca vede ca tzitzi nu mai este

aaa, si ANdrei incepe sa faca si el timid cativa pasi pe langa pat, sper sa inceapa mai mult. de cand merge in patru labe nu mai vrea sa faca pasi

DIANA eu la 5-6 ii dau in general iaurt in diferite combinatii. vad ce zice maine pediatra, si daca pot sa folosesc de acum laptele de vaca, in loc de lapte praf, o sa incep sa ii fac gris cu lapte din DORNA BIO, papanasi (poate ii plac mai mult), paste cu branzica si mai vad eu. eu sunt in pana de idei pentru ca trebuie sa ii blenduiesc tot.

aa, intr-o zi i-am dat pe razatoare un mar, un biscuite si am pasat cu furculita o banana, le-am pus putin la cuptor, mama ce i-au mai placut

va o saptamana minunata!!!

Mergi la inceput

MENU ANDREI

11 - 2 mere cu mandarina

14 - supa de pui cu galuste (;egume: morcov, patrunjel, fasole verde, patrunjel verde, telina, dovlecel)

17.30 - iaurt cu biscuiti si o lingura de cereale

si jumate de biscuite maruntit cand am stat noi la masa

maine

11 - mar cu caise rehidratate

14 - supa de pui cu galuste (a ramas de azi)

18 - iaurt cu banana sau avocado (rapid, ca vine pediatra)

Mergi la inceput

mamici din Bucuresti, de unde cumparati cartof dulce?

Mergi la inceput