Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anne, noi nu mai cumparam nimic. eu cotrobai prin dulapuri..mai dau din jucarii la necajiti..unele lui mihai- acum i-am gasit ceva zornitori , o carte cu animalele domestice- el se prapadeste de ras cd ii exemplificam cum fac animalele
mai avem un fluturas cu baterii ce are pe aripioare alfabetul/diverse animale sau obiecte si suna cum fac alea- spre ex telefon, avion, vaca etc.
o jucarie care are sus o gura :) mare in care bagam bile maricele, cat manuta lor si apasam o pedala, bilele cad si jucaria canta.
un din ala cu vreo 4-5 cercuri colorate le pun (eu_) unele peste altele..cam cu astea se joaca acum.
carti din tot felu de materiale-din alea de baie, de bumbac., cu coperti tari sa nu le rupa.jucarii ce le tragi de nas/trompa si tremura cd se aduna inapoi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

el acum e mai interesat de capitolul deplasare- acum merge in tarc, spre ex.nu stie/nu vrea sa se lase in fundulet.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

ceau fetelor
La multi ani tuturor sarbatoritiilor si multa sanatate.
Noi ieri dimineatza ne-am trezit cu un copil vorbitor
l-am lasat la locul lui de joaca pana ii fac papa de dimineatza si ma trezesc ca tipa "nanamamatatatadada" toate una dupa alta si foarte tare ce fain eeeeee....wow...el care era foarte tacut a descoperit sunetele ...si ii place nevoie mare , de ieri tot in vorbit ne tine si noi numai putem de dragul lui.
va pup si va doresc o sapt faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Victo-el are ferma animalelor de la Clementoni -cu figuri si animalute -bagi formele si imediat se aude glasul-vaca , porc , catel , pisica -si este si cu forme geometrice colorate-cand bagi forma iti spune ce este si culoarea.
-are si telefon de la chicco care canta in italiana si engleza -dar el il vrea tot pe al meu sau al lui taicasu.

Are si masinute -stie sa faca ca masinuta -brum brum, in schimb mama nu zice doar tatata si daidai
Saptamana trecuta am dus lucrusoarele micute la orfelinat acum ne pregatim pentru vara asa ca trebuie sa-i reinnoiesc garderoba -i-am luat un compleu cu pantalon scurt tip jeans ,peste genunghi si tricou -, un alt compleu camasuta si pantalon scurt ,tip jeans si o salopeta jeans . Este mortal , adevarat ca si mie imi place sa-l imbrac cat mai colorat , fiind deschis la piele ii sta bine cu culori cat vii.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

No, ia sa vedem de un rezumat... Rodi a plecat in tara, asteptam vesti de la ea. Mycya merge maine. A fost vreme buna sapt asta (mai putin ultimele zile), asa ca a fost muuulta liniste in delfinariu. Imi amintesc de Roxana ca zicea ca ii papa mai bine Theo. Tina inca nu si-a gasit apartament. Victo si-a luat una bucata bona bucatareasa, ce le face papa bun, e simtita si curata. De bona Paulei ce sa mai zic, ca si ea le face si mancare (e fericit Cosmin), il iubeste mlt pe Raul. Paulica scump de Btz a tras o pupatura la sandwich maker, acum deja nu cred ca mai are urme. S-a mai discutat un pic despre romanii din strainatate, despre limba in care li se vb copiilor. Avem in continuare copii cu treziri dese, altii incep sa doarma (aleluia!!!- dar nu al meu)... Progrese cat cuprinde din partea delfinasilor. Se vede ca ne cresc puiutii. Leti a lui Carmen are un soi de rubeola (sau rujeola?)- poate de acolo si febra... Bambo inca are copilasii raciti. Antonia lui Giorgia e mai bine, dar inca o necajeste pe mami cu papatul putin.. dar macar face progrese pe de alta parte, umbla peste tot, se ridica, se pune inapoi in fundic. E fata mare! Eladea cu copilasii intre Turda si Cluj, au fost aseara /ieri la o petrecere, cu copii si de copii, sa vedem cum a fost. S-a mai discutat despre mesele de noapte, unii is ca bebelusii, papa mult, altii incet incet nu mai vor mese de noapte. Katalina zicea de Victor ca il muta in patul lui, ca el smecherul vrea numai cu mami. Sa vedem daca ii iese. Of, ca nu stiu ce s-a mai intamplat... Palomina cu raceala (dar i-a trecut acum), Alice a fost la Cta, Michelle si Ramonasin au schimbat prefixul, Raisa lui Ramonavlas a aparut in ziar, alaturi de familie (odata cu inaugurarea hotelului). Lui Bea de Crissy i-au venit protezele auditive (vazut pe FB), asteptam sa ne zica daca le poarta Bea, daca nu o supara ca le are la urechi, daca se simte diferenta. Diana (dupa incidentul cu mini incendiul din bucatarie), s-a imbolnavit nitel, cu febra, cu diaree, a slabit biata de ea 5 kile. Giuliano a lui Anne a fost la spital, ca ii alunecase un pic gipsul, acum i-au pus altul si inca 3 sapt tb sa mai stea cu el. Pun fetele spanac pe iarna, pt ele si pt bebei. Ce fara noima le scriu, dar asa cum mi le amintesc... mama lui Cris a plecat acasa, asa ca are mai putin timp de noi, dar tot intra. Racusor are cateva nopti grele, la munca stresant, dar face fata cu brio (cu mici scapari: o cafea varsata in drum spre birou si un cap in usa ). Tudor al Iulianei (Baby) e activ bine, asteptam si filmulete cu el. Denisa ne povestea de cum se dragalesc ai ei, cum isi vorbesc (musai sa ne arate si ea un filmulet cu prichindeii). Aelita, ca de obicei, cu grija sa raspunda tuturor. Ilinca nu ne-a mai zis de Victor (ultima data era marait si racit), dar cred ca i-a trecut ca au fost in vizite si la cumparaturi. Bumblebee are in continuare nopti cu treziri, mai in planset, mai cu leganat.. Aida Alinei a facut o iritatie urata intre picioare, ceva in genul Biancai de Michelle (daca bine am inteles). Acum cum e Aida??? A mai intrat Ramo, Sabinuta e bine, a pus pozici noi, e o frumoasa!!! A cresut mult! si a papat spaghete cu carne de vita. Adriana tot super ocupata, nu vine bb2. No, cam atat imi amintesc. Cu siguranta am omis multe, ne scuzati... Stati sa va zic, ca vom avea masele in curand (nu eu, fiu-meu )- asta intra la rezumat, ca e stire... Si nu am scris nimic din ce s-a discutat azi.

Saddie, mai vroiam sa iti zic legat de mesele cu spectatori. Si eu pe Vlad l-am invatat sa manance numai in scaun, numai cu mine in camera, pe sot il trimit la plimbare. dar de cateva ori s-a nimerit sa avem musafiri. Norocul meu e ca urma papica de la 16-17, adica iaurt cu fructe, sau cereale (la care nu face nazuri), si a mancat si cu public. Azi la masa de legume am avut iar musafiri, 5 pers. Le-am spus doar sa nu se uite la Vlad, sa nu incerce sa se scalambaie in fata lui. Vlad se uita la ei, dar ei se faceau ca se uita la Tv, sau vorbeau intre ei. Asa incat a papat Vlad tot (220 ml legume cu ficat). In schimb daca e sotul in casa si il vede, nu prea mananca, ca stie ca sotul inseamna jucat. si de asta cred. Ideea e urmatoarea (ca vad ca tot pe langa subiect scriu): incearca la o masa pe care stii ca nu o refuza sa ii dai papa cu spectatori, care nu o baga in seama, ci doar exista si ei in aceeasi incapere. Poate merge si la tine.

No, pa, ma duc sa ii pregatesc urmatoarea masa.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Fetelor am si eu o intrebare:
Cum sa fac sa vad si eu pozici cu delfinasii?
Asa va mai cunosc si eu , caci am impresia ca comunic cu persoane fara chip -se poate spune ?!
Cine ma ajuta??Multumesc

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Coteasca - Bilet bebelus - cand cumparam biletele din Austria (austrian airlines) - 7 euro, cand cumparam biletele din Romania (tot austrian airlines) - 45 sau 49 euro. De ce? Nici eu nu imi explic. Tot cu acelasi copil zburam .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

da asa e la noi

ia sa zic si eu, am luat bilete Budapesta-NY 450 euro
pe cand Buc-NY 600 euro
si exemplele pot continua

noi acum in Turcia nu platim pentru Matei nimic nici la avion nici la hotel... doar viza

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oanaaa, voi platiti viza pt turci???? Noua de la agentie ne-a zis ca nu mai trebuie viza, sper sa nu ma trezesc cu surprize. Luni ii sun sa-i mai intreb o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua delfinariu !!!

noi de dimineata am fost la plimbare, am cumparat si jucarii la moaca si de acu tre sa ma pun serios pe facut bagajelul

Coteasca eu am platit numai 7 euro pentru Andra si am dreptul si la 10 kg bagaj de mana pentru ea si carutul.

Victo la mai multe notpi de genul asta

Crispro ms mult

revin ...ma striga fata

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Crispro multumesc pentru rezumat , esti o dulce si scrii frumos.....

http://community.webshots.com/user/Dragaica

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna fetelor!

Eu sunt inca la socrii la Pitesti stam pana marti ca avem de zugravit un apartament pe care il avem inchiriat aici si din care ne-au plecat acum chiriasii si nu va inchipuiti in ce stare l-au lasat!
Am reusit sa intru si eu azi sa va citesc, ca pe aici e agitatie multa.
Mai am de citit putin din ce ati scris ieri dar vroiam sa ii spun lui Crispro ca si eu ii introduc miercuri,acasa, magiun de Topoloveni...mie mi se pare ca e ok, fiind facut doar din prune, fara adaos de zahar.

Mergi la inceput