Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/denisamada/denisamada.jpg)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Mada, scuze pentru tonul lipsit de entuziasm de ieri, dar eram cu ucenicul care, ca un ucenic care se respecta, tragea vajnic cu urechea la tot ce vorbeam. ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Denisa-Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Pfoai de mine, s-a transformat clubu' in sexy-club! ![]() Ce madistrati cu manipularile voastre genetice!:))) Ce simplu ar fi, pozitia sa determine sexu', hihi...Deci "soacra cu 3 nurori" si-o tragea numa pe la spate, a naibii pielea pe ea:))). |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Denisa-Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Denisa-Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Hello !!!
Fetelor, am ras cu pofta citind sfaturile genetice !!
La noi iar s-a stricat vremea, cand sa iesim afara a inceput ploaia asa ca ne-am facut de lucru in vastele apartamente, speram sa fie ok vremea in capitala pe wkd ca sa putem bifa toate obiectivele turistice
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus La noi iar s-a stricat vremea, cand sa iesim afara a inceput ploaia asa ca ne-am facut de lucru in vastele apartamente, speram sa fie ok vremea in capitala pe wkd ca sa putem bifa toate obiectivele turistice ![]() |
Transmitem in direct de la fata locului: vremea in we va fi frumoasa! Dixi!
![](punk.gif)
Denisa-Madalina
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrisimo28/adrisimo28.jpg)
adrisimo28 spune:
La multi ani Andreea micsunica!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
![](images/user_woman.png)
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
va pup si va las o tona de cafea+ praji fara numar + tortulet (eu una de exemplu tare as mai manca spuma de cioco din imaginea alaturata)
toata saptamana a exersat suflatul in lumanare asa ca tare-s curioasa cum se va descurca
ne-am pregatit in wk haotic si besmetic in stilul caracteristic cu tot ce trebuie pt gradi, ieri i-am cumparat o rochitica pt ca, la proba de duminica, cea pregatita special am constatat ca i-a ramas mica
a exersat si aratatul varstei de 2 anisori cu 2 degetele numai ca nu prea-i iese si pe celelalte si le tine cu cealalta mana
cu mucisorii suntem mult mai bine (spre disparitie totala) de cand am luat hotaratea sa nu-i mai pun nici o picatura in nasuc, doar am fasait-o cu apa de mare, am pus cateva zile colargol si gata
azi dimineata insa a cam tusit de cateva ori (asta asa ca sa nu fiu relaxata, sa am la ce prostii sa ma gandesc) si sper sa nu evolueze in ceva naspa
sper sa fug de la servici in timp util sa pot trece si pe acasa sa strang jucariile imprastiate si sa-i aranjez cadourile (si sa mai aerisesc, si sa pun masina sa spele, si sa...)
si... cam asta-i raportul nostru pe scurt, maine vin cu detaliile complete de la petrecerea de gradi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
adrisimo - multumim mult
kea- tare mult m-au bucurat vestile bune de la amnio; iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa te relaxezi si sa stai aici cu noi pana in saptamana 39multi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Maya25 spune:
Am o rugaminte, daca a mai avut cineva copilul ragusit, ce tratament ati primit? Maria e de ieri usor ragusita, a vazut-o medicul de familie, zicea ca nu se vede nimic in gat, poate laringele e usor inflamat. Nu tuseste, nu are febra, are doar putini mucisori aposi si mai stranuta uneori. A zis sa-i dam 3 zile nurofen sirop si atat. O fi destul? De ieri pana azi nu am vazut nici o imbunatatire desi avem deja o zi de tratament.
Floric spune:
Neatza tufete.
Multumesc pentru sustinere. Aseara eram atat de disperata incat cred ca am facut si gesturi mai putin civilizate.
In fine, cert este ca am refuzat sa ii fac injectii. SI pana la urma tot eu, (doctorul din mine, mi-a gresit profesia) am decis sa NU ii dau nici un antibiotic.
Stiu ca ceva nu este in ordine dar aseara a facut un kk moale, nici picatura de lichid. Si asta m-a determinat sa nu mai apelez la nici un antibiotic. Azi noapte NU a avut nici un scaun. De dimi nu a facut.
Si eu am zis sa ii recoltez kk sa duc la analiza numai ca acum nu mai am din ce. Asteptam. Vorba farmacistei "poate dupa atatea prafuri pe care i le dau, sa nu solicit apoi supozitor cu glicerina".
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel