Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***
Raspunsuri - Pagina 21
bebe_shtrumf spune:
[s]LA MULTI ANI ANDREEA MICSUNICA
sa ai timp sa faci de toate azi, cum ti-ai propus, si dc micsunica vrea sa arate alte "degetele" eu zic s-o lasi.![]()
iar ca sa revin la pozitie
,ca na ma mananca limba
, eu intrebam , a tot asa ma bombardase o colega cu niste articole pe baza unor studii etc..ca atunci in pozitia aia ies niste "pitici" ascunsi si pierduti care tocami aia schimba sexul. 
in fine, n-o mai lungesc, dar insa cred ca nu sunt genul sa cred ca unde vad baieti pe strada zic asta si-a tras-o numai pe la spate.![]()
desi ca sa fiu subiectiva, nu era rau sa fie niste reguli care sa nu dea gres.![]()
![]()
![]()

ma intorc la viata mea plictisitoare care mi-o coloreaza una bucata copil, Ariana din dotare, si astept progr la dentist, ca-s rupta-n gura, mai pe romaneste. 
sar-mana de cafea!
bunaaaaaaaaaaaaaaaa
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya25 Am o rugaminte, daca a mai avut cineva copilul ragusit, ce tratament ati primit? Maria e de ieri usor ragusita, a vazut-o medicul de familie, zicea ca nu se vede nimic in gat, poate laringele e usor inflamat. Nu tuseste, nu are febra, are doar putini mucisori aposi si mai stranuta uneori. A zis sa-i dam 3 zile nurofen sirop si atat. O fi destul? De ieri pana azi nu am vazut nici o imbunatatire desi avem deja o zi de tratament. |
si nu ti-a dat nicun sirop..?
macar incearca cu niste miere zic. sau ceva s-o unga pe gatulet, ceiut caldut,nu fierbinte.cu miere in el.
cam naspa cu laringele, ca stiu ca a avaut si Ariana si mi-a zis sa nu-i dau sumetrolim,(ca cica face mai rau) bine ea si tusea, probabil ca o sa rupa si MAria ta. mai tz.
sanatate multa.

-25.02.2009
Maya25 spune:
Bebe shtrumf, multumesc pt raspuns. O sa incerc cu ceva lichid cald, ceai nu bea dar poate merge cu lapte cald.
Gianina34 spune:
maya-
sper sa va fie de folos tot ce ti-am scris in PM
daca ai umidificator cu compartiment de aromoterapie, pune cate 5 picaturi de ulei pe pin si ulei de eucapilt ca fac minuni.
bebe-strumf -
te rog sa intri in fiecare dimineata sa ne mai ridici moralul cu preocuparile tale![]()
floricule -
si pana la pasti macar nu vreau sa te mai aud cu vre-o boala ceva
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
adrisimo28 spune:
maya25 incearca si cu sirop din muguri pin/brad.
Ceaiul de tei cu lamaie are un efect pozitiv asupra infectiilor laringelui si mai ales in cazul raguselii. Intr-o ceasca de ceai de tei se stoarce suc de la o jumatate de lamaie. Se bea dimineata. Important este ca, dupa servirea ceaiului sa nu se manance nimic cel putin 30 de minute.
edit
Pentru cei care au un storcator de fructe sau un blender, sucurile de legume sunt o solutie grozava. Raguseala dispare daca se bea suc de morcov, de sfecla sau spanac, acestea trei putandu-se amesteca. Ele curata caile respiratorii, in principal laringele, si contin vitaminele A si C. Daca v-ati pierdut temporar vocea, adaugati in blender, pe langa morcovi, frunze de papadie si o gulie proaspata.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 maya25 incearca si cu sirop din muguri pin/brad. Ceaiul de tei cu lamaie are un efect pozitiv asupra infectiilor laringelui si mai ales in cazul raguselii. Intr-o ceasca de ceai de tei se stoarce suc de la o jumatate de lamaie. Se bea dimineata. Important este ca, dupa servirea ceaiului sa nu se manance nimic cel putin 30 de minute. edit Pentru cei care au un storcator de fructe sau un blender, sucurile de legume sunt o solutie grozava. Raguseala dispare daca se bea suc de morcov, de sfecla sau spanac, acestea trei putandu-se amesteca. Ele curata caile respiratorii, in principal laringele, si contin vitaminele A si C. Daca v-ati pierdut temporar vocea, adaugati in blender, pe langa morcovi, frunze de papadie si o gulie proaspata. Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
interesant, nu stiam.eu stiu ca mai foloseam o ridike neagra scobita si pus zahar in zeama aia sau miere.lasat 1 zi, dupa aia se bea likidul.
ff bun si face bine la caile orl..

hai k vine iepurasul! vineeeeeeeeeeeeeee!
ah sapt asta se planteaza flocirele(gicika), voi ce-ati mai pus?
eu gura leului, niste arbusti de la niste colege, no-name, adika florile nu colegele

terminati-va cu behaielile sau muchishorii.

-25.02.2009
Floric spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 maya- sper sa va fie de folos tot ce ti-am scris in PMdaca ai umidificator cu compartiment de aromoterapie, pune cate 5 picaturi de ulei pe pin si ulei de eucapilt ca fac minuni. bebe-strumf - te rog sa intri in fiecare dimineata sa ne mai ridici moralul cu preocuparile talefloricule - si pana la pasti macar nu vreau sa te mai aud cu vre-o boala ceva![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni |

Sa traiesti Micsunea frumoasa 

promit sa ma las de shotii daca si ele se vor lasa de mine si de familia mea.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

pisigri spune:
Floric, ma bucur ca Rares e mai bine.
Dar cu riscul de a strica "armonia vesnica" de la noi de la club - n-aveti decit sa ma excomunicati, dar mie nu mi se pare ca vesnicul cintat in struna si tacut ca sa nu deranjam pe cineva sint chiar cele mai importante calitati ale unui dialog - vreau sa iti spun ca mie mi se pare ca te joci cu focul, ignorind iar si iar si iar orice sfaturi medicale. Uneori ma faci sa ma intreb de de te mai duci la doctor daca oricum se pare ca nu iti da niciodata nici un sfat bun.
Stiu ca mesajul meu o sa te supere, pentru ca am mai avut opinii divergente pe teme medicale, si imi cer scuze anticipat. Observatia mea nu vrea sa implice nimic mai mult decit exact ceea ce am spus; daca alegi sa ii gasesti interpretari ascunse..asta este. Mie mi se pare foarte riscant sa ignori sfaturile unui medic.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)