Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***
Raspunsuri - Pagina 11
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
e ok. ieri i-au mai facut calmante si azi-noapte somnifer ca avea dureri f mari, spera sa scape cat mai repede de furtunul ala din gat si de capse, nu isi gaseste nici o pozitie de somn sa nu o deranjeze alea din gat. spera ca luni sa ii faca externarea si sa mai stea 2-3 zile in tg.m sa vada evolutia starii dupa op. cred ca adee si joanna care au ajutat-o f mult ar putea sa va de-a inf live. eu ieri dupa amiaza am fost cu dragos la maria se se joace impreuna, maria e ok, creste mananca tot, vorbeste mult si stie toate cele.pacat ca am uitat acasa aparat foto. Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
Adrisimo, merci de info. Sper sa fie totul bine cu Miha! si sa treaca toata durerea si toate disconforturile!
inapreda spune:
Adrissimo, multumim frumos ; transmite-i, te rog, Mihaelei santate si gindurile noastre bune
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Anaan, la intrebarea ta am vrut sa nu raspund ca sa nu ziceti ca sint putin "dusa" dar...imi asum acest risc.
In ultima perioada eu citesc numai carti despre "viata de apoi" si carti de dezvoltare personala care mi se pareau "cretine" nu cu multa vreme in urma. Chiar acum citesc in paralel (in paralel citesc tot timpul de cind ma stiu):
-Paul Roland - Reincarnarea
-Anthony Robbins - Descopera forta din tine
-John C. Maxwell - Esecurile pot conduce la succes
-Gary Chapman - Cele 5 limbaje ale iubirii
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
chatonel spune:
hai sa raspund si io la intrebarea lui Anaan (desi nu citesc nici o revista si nici info in general, inafara de situatiile extreme):
- bloguri: pisigri si ce mai prind, da f rar
- carti (tot in paralel si io): Oamenii lui Platon de Debra Nails, foarte interesanta si bine scrisa- asta am luat-o in ro acu o luna si inca nu am dovedit-o; Inteligente multiple a lui Gardner (asta e pe digerate acus), daca stiti despre ce e vb mi-ar place sa discutam pe marginea ei; Educatia in Grecia antica de Marrou - da ma cam plicti, prea multe detalii; mai incepui o carte la socri da o lasai tot acolo, nu era prea interesanta (ceva cu crime in islanda, un roman criminalesc :) ).
- azi am ascultat in masina, pe drumul de intors niste emisiuni super, ale lui Daniel Mermet, din ciclul "La bas si je suis", va recomand din toata inima, emisiunile sint pe site, se pot incarca si asculta in liniste cind aveti timp: trateaza evenimente sociale, politica etc... toata actualitatea decorticata.
Kea spune:
Pup toate fetele dar in special pe pisigri, annan si simo.
V-am mai scris intr-o seara, dar s-a trezit copilul si tare greu a readormit, asa ca nu m-am mai intors la calculator. L-a inchis sotul si mesajul n-a fost trimis. Nu-i prima data!
Rezultatul nu l-am primit inca, dr de la spital zicea de 10 zile, ginecoloaga de 14 (de 14 cititsem si eu, dar la Keutu stiu ca l-am primit mai devreme). Azi e a 10 zi, dar e duminica. Oricum nu primesc direct rezultatul, prima data il primeste ginecoloaga si ma suna sa-mi zica.
Aici a fost vreme tare faina si tot pe afara am stat. Azi am fost la gradina la socrii, m-a pus naiba sa mananc niste mujdei pe langa gratar si acum seara mi-a fost cumplit de rau. M-au lasat greturile, dar daca mananc ceva ce se digera mai greu, mi-e rau ca in primele saptamani.
Pana reusesc sa pun filmulete sau poze mai trece un an, asa ca mai bine va povestesc cu ce ne mai distram. V-am zis ca e tare cald ziua, asa ca la pranz iesim pe balcon cu o galeata de apa, o stropitoare mica, cizme de cauciuc si il pun " sa ude florile". Jardinierele sunt cu pamant de anul trecut, inca n-am pus flori, dar ne antrenam. Uda si balconul, evident, dar nu-i bai, ca stam la parter si nu turnam nimanui apa in cap. La socrii la gradina le-a golit un butoi ce ii ajungea pana la piept, plin cu apa de ploaie, tot luand cu stropitoarea si udand tot ce credea el ca e necesar, inclusiv piticii de gradina.
In alta zi l-am pus sa bata la "tobe", adica am pus in jurul lui un castron de plastic, o cutie tot de plastic dar cu capac, o oala, inca ceva de care nu-mi amintesc si i-am dat 2 linguri de lemn. S-a distrat si a mai trecut timpul.
Trimit repede ca e cam timpul sa se trezeasca.
Kea spune:
Si am mai uitat ceva: prietena mea are bebe de o luna si cand il alapteaza simte o durere puternica "in adancul" sanului. Asta in primele minute, apoi e ok. Stiti de ce si daca e ceva de facut? De doua zile a trecut la muls cu pompa ca sa mai scape de durere. Ce sa o sfatuiesc?
bebe_shtrumf spune:
neatza! miroase ca "casea"?-coffee cum zice Ari.
interesante emisiuni chatonelo
din ciclul ce mai citim, am terminat "pot-bouille" de zola acum cateva luni, o gasisem prin biblioteca lui taica-miu, m-am amuzat teribil.
gasii cu farmec blog-ul lui pisigri si altele pe net, care ma detaseaza si simt ca parca i-am spus eu la ureche niste treburi, si ma regasesc in randurile ei. caci tare frumos aseaza cuvintele!
tot incep "Andre" sper sa-l si termin.
ce tine de mamici si copii, presa, ca toata lumea.
sunt in cautare...
vedem.
vai ce frig azi de dimi, brrrrrrrrrrrrrrr.
sper sa se incalzeasca aci in S-tarii, ca nu vreau sa ajung iar la prietenul meu paracetamolul.
hai dau cafeaua tare, cu lapte, colorata este gata!
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009
adrisimo28 spune:
cu intarziere de o zi urez
La m ulti ani Maria Natalia!!!
La multi ani Nicholas Claudiu!!![/b]
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 cu intarziere de o zi urez La m ulti ani Maria Natalia!!! La multi ani Nicholas Claudiu!!! Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.[/b] |
La multi ani si de la noi, "fratiori mari" si scumpi!
Si uram si sarbatoritii de azi, si pe cei de zilele trecute!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Ma strigarati (Anaan ), prezent!
Noi suntem bine, aici e vara (28-30 grade), ne plimbam, ne distram in fel si chip.
Am tinut si tinem si noi pumnii pentru Mihaela, pentru testul Keei, pentru ghioceii bolnaviori!
Am admirat si poze superbe .
http://www.lucamic.blogspot.com/