Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***
Raspunsuri - Pagina 10
Ilinca_M. spune:
Inapreda, asta era singura revista "glossy" pe care-o mai citeam si eu (in studentie exageram, citeam lunar: playboy, FHM, Cosmopolitan...da' atunci aveam bani:))), am avut si abonament care mi s-a terminat de vreo 6 luni si de atunci nu am mai luat-o, ca in ultimul timp mi s-a parut cam subtirica (la figurat) si asta. Imi place mult Simona Catrina, e foarte funny si caustica intr-un mod distractiv, muream de ras si cand mai era rubrica in care comenta hainele vedetelor:))).
In fine, intr-o vreme parca imi placea si Alice Nastase dar acum imi dau seama ca numai "prin simpatie" pentru maica-mea, ca ei ii placea mult. Acum nu-mi mai place, mi se pare banala, siropoasa, lesinata, n-are nervu' Simonei desi sunt best friends, am citit intr-o vreme si blogul ala ce aparea in subsol la DC pana n-am mai putut.
Dar Catrina rulzz, desi si ea o ia pe aratura cu exagerarile, dar macar e funny!:)))
inapreda spune:
Nici eu nu mai cumpar "Tango"-ul di aceleasi motive ca si tine dar "bestfriends"-urile imi plac in continuare si le citesc online.
Mie imi place Alice Nastase pentru ca scrie dupa sufletul si asemanarea mea
Si eu ma amuz cind o citesc pe Catrina; textele ei sint ca si un banc bun.
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Inapreda, asta era singura revista "glossy" pe care-o mai citeam si eu (in studentie exageram, citeam lunar: playboy, FHM, Cosmopolitan...da' atunci aveam bani:))), am avut si abonament care mi s-a terminat de vreo 6 luni si de atunci nu am mai luat-o, ca in ultimul timp mi s-a parut cam subtirica (la figurat) si asta. Imi place mult Simona Catrina, e foarte funny si caustica intr-un mod distractiv, muream de ras si cand mai era rubrica in care comenta hainele vedetelor:))). In fine, intr-o vreme parca imi placea si Alice Nastase dar acum imi dau seama ca numai "prin simpatie" pentru maica-mea, ca ei ii placea mult. Acum nu-mi mai place, mi se pare banala, siropoasa, lesinata, n-are nervu' Simonei desi sunt best friends, am citit intr-o vreme si blogul ala ce aparea in subsol la DC pana n-am mai putut. Dar Catrina rulzz, desi si ea o ia pe aratura cu exagerarile, dar macar e funny!:))) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
pisigri spune:
citat din mesajul lui inapreda Nu vreau sa fiu insistenta, dar nu pot sa ma abtin si sa nu va mai dau unu': http://www.revistatango.ro/cat_de_mult_conteaza_cuplul_intr_un_sex-1485.html PS. Pisigri, daca ai rabdare sa-l citesti, as vrea sa asterni apoi vreo 2 rinduri; numai daca-ti vine, of course! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Ina, am citit tot.
Nu stiu ce sa zic, articolul e umoristic sau usor sarcastic sau cum vrei tu, dar nu e nicicum o "analiza serioasa" a "fenomenului", din contra, generalizeaza de dragul exagerarii care genereaza zimbete.
Da, relatiile se schimba in timp, inclusiv dpdv al vietii sexuale. La noi schimbarile au aparut de cind a aparut copilul. Bine, a cincizecea oara cind am facut dragoste nu a fost ca prima data, cind pentru mine chiar era Prima Data...
Daca e musai sa se schimbe in rau? nu cred. Depinde de relatia dintre parteneri. Dar da, cred ca in general nici femeia nu mai are aceleasi fantezii romantico-siropoase cu luminari parfumate, petale de trandafiri si sampanie (eu nu le-am avut pe astea niciodata, dar intre timp mi-au cam trecut si dulcegariile pe care le aveam). Si asta nu inseamna ca s-a resemnat sau ca relatia s-a banalizat, inseamna ca a trecut in alta sfera si ca partenerii s-au schimbat din acest punct de vedere.
Mi se pare o minciuna sa spui ca femeile nu isi doresc ca sexul sa fie satisfacator; este pur si simplu o diferenta anatomica si functionala mare intre cele doua sexe. Si fizic, si mental, barbatii "termina" mai usor si mai frecvent dcit femeile. Dar eu bag mina in foc ca nici o femeie de pe lumea asta nu si-a spus " Asta e prea bun in pat, il las ca e concurenta mare pe el". Din contra, asa cum barbatii sint programati genetic sa isi raspindeasca genele in "cit mai multe zari", asa si femeile sint programate sa caute genitori cit mai buni. Nu ne dorim toate barbati frumosi si destepti? Nu sintem atrase de bani si putere ca indicatori ai succesului social?
Asadar articolul cred ca trebuie luat ca atare, trebuie zimbit unde e cazul si...trecut mai departe :)
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Gagici, eu m-am trezit la 2 azi-noapte cu gindul la Kea, si nici nu am mai adomit vreo doo ceasuri dup-aia. Sti cineva ceva de ea?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui inapreda Nu vreau sa fiu insistenta, dar nu pot sa ma abtin si sa nu va mai dau unu': http://www.revistatango.ro/cat_de_mult_conteaza_cuplul_intr_un_sex-1485.html PS. Pisigri, daca ai rabdare sa-l citesti, as vrea sa asterni apoi vreo 2 rinduri; numai daca-ti vine, of course! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
cat de adevarat!
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009
inapreda spune:
Pisicogri, am si spus ca textele Simonei sint ca si niste bancuri la cre eu une ma amuz teribil; imi place stilul ei de a face haz de necaz abordind intr-o maniera, de multe ori, satirica subiecte "serioase" si...nemuritoare
Sper ca te-ai distrat o tzira si tu. Poti intra pe blogule ei daca ti s-a parut interesant personajul.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
citat din mesajul lui pisigri Gagici, eu m-am trezit la 2 azi-noapte cu gindul la Kea, si nici nu am mai adomit vreo doo ceasuri dup-aia. Sti cineva ceva de ea? http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Da, si mie mi-a fugit gandul de cateva ori zilele astea la ea si de aceea am si strigat-o.
Anaan spune:
"Tango" citeam si eu acum cativa ani, acum citesc doar ceva bloguri ale unor tipe de pe-acolo, cand imi mai cad sub ochi, fara sa mai fiu insa mare fan.
Chiar, tufete, intrebare: ce mai cititi? (carti, bloguri, reviste, ziare...ce-o fi, ca-s curioasa)
Anaan spune:
Hai sa raspund eu la propria intrebare, ca doar putin egocentrism nu strica:
- agentia de stiri preferata: Hotnews (nu ratez articolele lui Dan Tapalaga)
- ii citesc intotdeauna cu placere (pe bloguri, in presa) pe Tia Serbanescu, Cristian Patrasconiu, Sorin Ionita, Dan Turturica
- am ramas fidela "Dilemei", de cativa ani incoace devenita "Dilema veche"; de-astea culturale mai citesc "Observatorul cultural", "Romania literara", "Vatra" - dar nu constant
- am inlocuit "Catavencu" cu "Kamikaze" din motive de mogulizare
- nu ratez blogurile fetelor noastre, Monnvas si Pisigri- nu din solidaritate forumistica, ci din reala placere - si mai arunc cate-un ochi pe un blog de mamiceala "Mamica de baietel"
- citesc si rascitesc operele subectuluimeu, care au ajuns sa ma bantuie
- de placere strict personala citesc acum "Omida" lui Fowles care, cica, e un experiment literar si-s curioasa
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Anaan Adrisimo, de Mihaela ce mai stii? |
e ok. ieri i-au mai facut calmante si azi-noapte somnifer ca avea dureri f mari, spera sa scape cat mai repede de furtunul ala din gat si de capse, nu isi gaseste nici o pozitie de somn sa nu o deranjeze alea din gat. spera ca luni sa ii faca externarea si sa mai stea 2-3 zile in tg.m sa vada evolutia starii dupa op. cred ca adee si joanna care au ajutat-o f mult ar putea sa va de-a inf live. eu ieri dupa amiaza am fost cu dragos la maria se se joace impreuna, maria e ok, creste mananca tot, vorbeste mult si stie toate cele.pacat ca am uitat acasa aparat foto.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.