Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
sunt alaturi de Kea si Mihaela
Azi am facut programarea oficiala ..in 5 mai intram in comisie cu Bogdi...deci pana atunci trebuie "gatat" dosarul
La moi Isabella are muci...in rest alergatura si ara alergatura...in grup...ca doar asa stiu
O zi frumoasa tuturor,ca la Navodari sunt niste nori negri si grosi...in Ct era rece dar soare dimineata.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simonapro spune:
Buna!
La multi ani Maria Natalia si Nicholas Claudiu!
La multi ani Petru!
Sa aveti o viata frumoasa si fericita, alaturi de familie
Miha: insanatosire grabnica
Kea: ne rugam sa fie bine
Multa sanatate ghioceilor bolnaviori!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
adrisimo28 spune:
mesaj de la millie:
La ora 10.17 s-a nascut micuta Andrada Bianca, are 2950 gr si este minunata! Va pup.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 mesaj de la millie: La ora 10.17 s-a nascut micuta Andrada Bianca, are 2950 gr si este minunata! Va pup. Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
SA NE TRAIESTI!
LA MULTI ANI sarbatoritilor.
felicitari mamicilorca au asa ghiocei reusiti!
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Kea Pana reusesc sa pun filmulete sau poze mai trece un an, asa ca mai bine va povestesc cu ce ne mai distram. V-am zis ca e tare cald ziua, asa ca la pranz iesim pe balcon cu o galeata de apa, o stropitoare mica, cizme de cauciuc si il pun " sa ude florile". Jardinierele sunt cu pamant de anul trecut, inca n-am pus flori, dar ne antrenam. Uda si balconul, evident, dar nu-i bai, ca stam la parter si nu turnam nimanui apa in cap. La socrii la gradina le-a golit un butoi ce ii ajungea pana la piept, plin cu apa de ploaie, tot luand cu stropitoarea si udand tot ce credea el ca e necesar, inclusiv piticii de gradina. In alta zi l-am pus sa bata la "tobe", adica am pus in jurul lui un castron de plastic, o cutie tot de plastic dar cu capac, o oala, inca ceva de care nu-mi amintesc si i-am dat 2 linguri de lemn. S-a distrat si a mai trecut timpul. Keutu cheliutu |
Ce tare e Keutzu!
Kea, ce rezultat stepti? Indiferent de ce analize ai facut, iti tin pumnii sa fie bine
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
novus spune:
Hello !!!
Intru la raport si eu scurt ca astazi m-a apucat harnicia, am facut curat in dulapul meu ca zburau toate , am facut muffins ,am pus masina la spalat si ... ai vreau sa mai fac neste treburi
Kea, ma bucur ca ne-ai dat de veste ce mai faceti si tinem pumnii sa fie toate bune !! Keutu
Anaan, in ultima vreme din pacate nu prea mai citesc nimic, si ceea ce citesc cam e pe calculator , ceva bloguri de cand am descoperit aceste jurnale virtuale, iar ca si ultima carte citita : Eat,pray, love - Elisabeth Gilbert, are o colega si filmul abia astept sa-l vad
Chair mi-e ciuda ca nu imi mai fac timp de citit, calculatorul imi rapeste si farama de timp liber pe care o mai am, ba citesc pe forumuri despre calatorii, ba shopinguiesc ceva si gata seara, iar eu cand ma apuc de o carte buna nu prea pot sa o las din mana, abia astept sa citesc cu Ada in pat seara, incerc si acum dar vrea sa facem schimb de carti
Olga m-a rugat sa le anunt pe Carla si Simona ca a primit de la ele coletele, a plecat in Ukraina astazi si nu a mai apucat sa intre pe forum, maine se intoarce !
Mihaela, ma bucur ca ai trecut cu bine de primul hop, maine ne auzim la telefon, azi din pacate a fost luni !!
Gata, fug la treaba !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
Bianca, In ciuda celor traite din cauza tatalui tau, tu (si banuiesc ca si fratele tau) ai ramas un caracter puternic, o minte open-minded si o fire rebela Macar Vladimir va avea parte de o mama cool si misto Te mai duci la interviuri de angajare?
Pisik, bine ca i-a scazut febra Anei Si eu la fel i-as fi dat Klacid, daca tot ii dai antibiotic, macar sa-si faca efectul si sa se faca Ana mai repede bine Ti-am vizionat pozele de la munte pe FB, ce gasca frumoasa sunteti, si cel mai mult te-am admirat pe tine ca persoana, ca in ciuda greutatilor vietii reusesti sa ramai zen si sa observi copacii infloriti si toate cele.
Eu de ex.saptamana trecuta (prima la servici), sculata de la 5 dimineata, in timpul zilei acumulat informatii noi + stresat ca in curand va trebui sa schimb macazul (de servici vorbesc), seara alergat la gradinita sa-l iau pe Ianis, intr-o seara am avut neplacuta surpriza sa-l gasesc cu manuta umflata, deci alergat acasa, luat masina si dus la spital, slava Domnului ca nu are nimic rupt, dar mana in ghips tot i-au pus-o, 2-5 ore de somn pe noapte si alea pe franturi din cauze de Ianis mucios si tusitor etc.; simteam ca am nervii intinsi la maxim, am slabit fara sa vreau, am in jur de 50 Kg.
Ilinca, nu vreau sa te sperii, nici Ianis nu prea a bolit, avea muci de 2 ori/an si febra a facut o singura data in viata lui si aia 37,5. Insa odata cu intrarea in colectivitate ia contact cu toti virusii si o perioada pana isi face imunizarea (1 luna-1 an) se imbolnaveste mai des. Nu zic cate milioane las la farmacie odata la 2 saptamani Tufetelor, am incercat Coughend + sirop din muguri de pin, a trecut tusea care n-a cedat nici cu Homeovox/ Eurespal /Sinecod/Tantum V, nici cu aerosoli cu Flixotide, si sunt si naturale
Da, mi-am facut operatie cu laser la ochi, dureaza 5 min/ochi si costa 1000 EUR, acum sint in recuperare, dar oricum vad din ce in ce mai bine, si asta fara ochelari/lentile de contact! Sper sa nu mai am nevoie de ele vreodata....
Mihaela, sa fie totul bine!
De Saby mai stiti ceva?
Anaan, spor la scris si abia astept sa va vedem sambata
Astazi mi-a facut Novus o surpriza placuta, in care s-a dovedit - pentru a cata oara! - cat de omenoasa si de treaba si de gasca este
Vroiam sa multumesc frumos tuturor tufetelor care l-au felicitat pe Ianis live (Olga m-a impresionat foarte tare cand a tinut ea cu tot dinadinsul sa-i dea cadoul lui Ianis exact de ziua lui), prin telefon (Novus, Pisik, Gaza), pe facebook (Inapreda, Simplyana, Gigelica, Saby si aici
Monnvas, mi-au placut foarte mult putinele poze din Belgia, mai vrem! Si vrem relatari cum e viata pe acolo, cum v-ati adaptat, ce face Injineru' etc.
Ela78 spune:
Dodo-Pui, sa fie asa cum v-ati dorit
Millie, felicitari! Sa creasca mare Andrada si sanatoasa!
Am inteles ca a intrat scurt si Aris pe aici, ce rau imi pare ca am ratat postarea ei...;(
Bianca2503 spune:
Hello,
Slabuta activitate astazi.
Felicitari pentru ghiocica Andrada-Bianca- sanatate multa si bebelusie fara colici.
ELA, la 5 dimineata te trezesti? Valeu? Functionezi cu cafea intravenos?
Din pacate, eu ma mai duc la interviuri. Desi am un sentiment care imi da sa inteleg ca nu vreau sa plec de langa Vladimir, stiu ca am nevoie de o stabilitate financiara in momentul asta.
KEA, misto ideea cu stropitoarea. Trebuie sa cumpar si eu.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ela78 Dodo-Pui, sa fie asa cum v-ati dorit |
Ce ne dorim?!
Sa scap de doctori si de jignirile unora din ei...iar asta ar presupune ca Bogdi e recuperat aproape sau chiar 100%
PS:Imi pare rau caca nu reusesc sa fiu la zi cu toate evenimentele ...pe care cel putin teoretic -le stiu- dar timpul nu-mi permite mai nimic la pc.In rest sper sa am spor macar ca pana acum
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!