Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***318***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Intru repede si pe fuga.

Bine ai venit pe lume, surioara ghicica. Millie

Conform regulei, de acum generalizata la Rares, "cand basheshte, cand tusheshte", deoarece am terminat cumva tusea, am trecut la kkceala. Siuite asa azi nopate, in puterea noptii ma trezeste mama ca Rares are febra, "arde". Ei,...tam nesam, am zis ca e de la vantul de afara (caci ieri am iesit pana la biserica), deja mai aveam tratament in casa de ultima viroza...Cand ii pun buzometru...au, m/am fript. Groznic de fierbinte si gemea. In fine, i-am strecurat 5 ml de Panadol (am zis sa o iau treptat) si sosete adecvate. Apoi...au urmat 3 ore de flacari si gemete...Printre sunete isi mai baga si degetele in gura semn ca ceva nu e in regula pe acolo. Am dat vina pe masele dar chiar asa dezmatz pe capul lor...PAna dimi i-a trecut fierbinteala dar a mai ramas ceva. Totul a culmat la kk de dimi cand a umplut camera. Pana sa se organizeze mama sa il dezbrace copchilu i-a dat drumul...fuior, apa colorata maro, de s-a speriat si mama si copilul. AU pictat patul, pe jos, pe mama, totul era un kkt colorat. La scurt timp, s-a linistit si febra. Dar a inceput refuzul de hrana si apa. Dupa vreo juma de ora iar fierbinte. Panadol, 8 ml. Iar kkceala. Intr/un final am ajuns acasa de la serv si l-am dus la medic...concluzia ...masele dar si dispepsie abdominala (ce pompos suna). Regim strict pana maine, ceai de menta si Hidrasec.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Uram si noi cu intarziere

Maria , Nicholas

si ginerului meu care nu prea mai da pe aici si nici mama lui nu ne-a mai onorat cu un raport cat de scurt despre frumusetile ei de baieti asa ca Shasaaaa haide pe la noi !!!!

PETRU

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Buna venit bebe de Millie

ELA, m-ai impresionat cu mesajul tau. Iti dau o ploaie de, sa mearga mai bine cu adaptarea. Stiu ce simti, nici eu nu sunt complet adaptata, dar oricum e mult mai bine ca la inceput, cam 1 luna a durat.
Sanatate lui Ianis, as incerca si eu preparatul asta de tuse.

FLORIC, sanatate si lui Rares, of nu mai vreau sa aud de bolnaviori

Azi am fost si noi la spital, la dr noastra. Si da, este pneumonie. Nu f grava, dar totusi... Tratamentul e bun, am facut f bine ca am trecut pe Klacid, doza a fost perfecta (Mada). Si pt ca e a doua in 6 luni, ne-am pricopsit cu un pomelnic de analize pe care o sa le facem probabil dupa Paste. Ana e bine, febra nu mai are, dar tusea e tot mai magareasca. Dar in cateva zile ne facem bine

Asta e prima seara cand Ana a vrut sa faca nani cu tati, asa ca am si eu un timp de respiro. Si apropos de intrebarea ANEI, subscriu la ce a spus NOVUS. Putinul timp pe care il mai am mi-l rapeste netul. AM un teanc de carti de dezvoltare persoanal, noua mea pasiune, care ma asteapta s le citesc, dar efectiv simt ca nu am putere....

Va pup, seara buna

Mami de minune mica

Mergi la inceput

si ca sa deschidem sapt pe la doctori, azi am avut programare cu Rares la ORL. La ureche nu are nimic (cica e normal sa secrete una mai mult alt amai putin) insa surpriza a venit de la nas. Are un "cot", un fel de pliu al osului intr/o nara unde INCA exista mucozitati, cei drept mai vascoase, care isi fac de cap. Nu mai au putere si nici nu sunt responsabile pt starea de acum dar mi=a prescris tratament in special de 'spalat si frecat nasul" o luna de acum. Cu Humex decong. si Betabioptal. Apoi de facut aerosoli ser , dexa si flixotide. SI numai in cazul in care mai simt ceva in respiratie (greoaie, suieratoare, mucozitati) sa ii dau Sinupret si Xyzal (cred).

Asa ca am de treaba, nu gluma. Singurul gand care imi trece prin minte sa cumpar o perie din aia de spalat sticle si sa incep operatiunea "Monstrul", de jucat v-ati ascunselea cu mucii. 'tule mama lor de muci.

Sper ca in noaptea asta sa il lase febra, desi acum cand s-a culcat parca i-ar se incinsese atmosfera. Maine seara merg iar la medic sa vedem ce facem cu kkrea.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

PETRU

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Pisik, . Sa treaba "buba" de la Ana.

Kea ceva de genul prietenei tale am avut si eu, pe la 4-6 sapt de alaptare. Simteam cum imi paralizeaza mana dreapta. Cand se "incarca" sanul de lapte simteam niste sageti, si imediat incepea sa imi curga sanul, dar durerea se lasa cumva in axila. La acel moment nu am facut nimic deosebit decat sa ma mulg si sa dau sa suga. Tot ce pot sa iti spun ca, cu sanul drept am si acum probleme. O fi ceva in neregula cu el sau doar faptul ca din sanul drept am dat sa suga mai mult si intarcarea s-a produs brusc (pe cand din sanul strg mai sugea o noapte, 2 nu, apoi 1 da, 5 nu, intelegi ce vreau sa spun), chiar daca m-am mult dupa intarcare, inca am probleme cu el. Tot sanul drept a fost cel despre care va povesteam ca imi aparuse o galma mica, cat un bob de orez si zona inrosita, asta la vreo 2-3 luni dupa intarcare si cand colo dupa ce mi-a reamintit Anca de patania ei in domeniu, m-am muls si chiar a iesit lapte. Apoi mai m-am muls ori de cate ori ma durea mai insuportabil. Acum, de vreo 2 sapt ma doar iar in zona axilei dar si sanul. Maine ar fi trebuit sa merg sa fac echo dar aman pt miercuri caci maine ma duc cu Rares.
Ca sa nu mai spun ca in per premenstruala ma doar doar sanul drept, axila si bratul pana la cot de nu pot folosi mana. NU o pot ridica.
Sper ca iti foloseasca patania mea.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bine ai venit bebe de Millie !!

Floric, sanatate multa lui Rares, sa scapati de muci rapid !

Pisik si voua va dorim insanatosire grabnica si abia asteptam sa va vedem !! ca de altfel toata gasca de tufete din Bucuresti

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Felicitari Millie! Sa-ti fie sanatoase, fericite si norocoase fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

ghioceilor bolnaviori.
Bine ai venit bb de Millie , sa cresti sanatoasa !!!

Inapreda, tu parca cereai sfaturi despre ten... am vazut in seara asta pe sarite emisiunea lui Dr.Oz (o da maine in reluare pe Eupforia )si spunea lucruri interesante... uite si aci un link cam ce zic fetele despre retinol
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35515

Am vb.si cu sotul, are avion peste cateva ore, doarme la Miami diseara iar maine seara zboara catre Ro.
O sa aduca niste prafuri de la ChildLife - Colostrum with Probiotics (gasiti pe net multe info ), a facut comanda de 8 cutii si am obligatie catre niste prietene... in Ro.costa in jur de 50 $ cutia iar el a luat cu 25 $ cutia... daca or fi bune va aduce si voua care vreti data viitoare daca are loc in valiza...
Pup, ma duc la nani , azi sunt obo. ca am gatit tort de post yami, yami si l-am avut drept ajutor pe Stefan ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Dodo, imi pare tare rau ca trebuie sa suporti marlaniile unora, care nu pot pricepe ce naiba cauta in comisiile alea. Dar important e sa se recupereze Bogdi si sa scapi cu totul de ei!

Floric, multumesc pt raspuns! Tu inca mai ai dureri? Of! Sa mergi la dr, sa nu neglijezi!

Pup si copilasii bolnaviori:Rares, Ana, Iannis.
Ela, dar de ce avea Iannis manuta umflata? Imi pare tare rau ca esti asa obosita! Dar daca schimbi macazul poate e tot raul spre bine si gasesti ceva mai aproape si de ce nu, poate mai bun.

Mi-am amintit ca lui Pisik i-au zis sa nu se mai intorca la lucru ca nu au ce sa-i dea sa faca, iar acum nu-si vede capul de treaba...

Mergi la inceput