Mamici si Gravidute Italia (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Daca este cetatean italian atunci pot sa-i fac pasaport italian ,dar el este si cetatean roman prin nastere -eu stiu ca daca nu-l soliciti , ma refer la certificat roman-, nu ti-l da nimeni .Nici eu nu stiu ce-i mai bine .
Poate ma ajuta Nafi
O zi buna tuturor !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Hai ca intre timp stateam si ma gandeam...
eu nu cred ca poti sa faci acte in ambele tari, si pasaport tot...adica nu e corect, sa va zic de ce ma gandeam eu asa...

Daca are pasaport romanesc il scoti din Italia fara nici o problema...daca are si pasaport italian, il scoti din Romania, la fel fara nici o problema...
Deci nu trebuie sa fie ambii parinti prezenti cand intra sau iasa din una din tari...

Oare chiar se pot face, in cazul asta, pasapoarte in ambele tari?

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Petro, ma bucur ca esti ma bine cu greturile...cat de Pasti, eu nici macar nu am idee ce sa pregatesc

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Noi aveam intentia sa mergem toti trei in tara. Mergeam in primul rand sa scoatem acea hartie . Odata ajunsi in Romania il inregistram la primarie si dupa ii faceam pasaport. Dar daca eu decid sa-i fac doar documente italiene atunci ramane sa-i fac cand v-a creste mai mare documente romanesti . In mod normal eu cred ca se poate avea cetatenie romana si italiana in acelasi timp. Trebuie sa ma interesez .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Are dubla cetatenie, deci e normal sa aiba toate actele din ambele tari. Eu stiu ca se poate.

Cat despre iesit, intrat in IT, Ro, iti trebuie procura oricum cand e vb de un minor. Nici eu pe S. nu o pot "plimba" aiurea pe unde imi vine fara procura de la tata.

Eu cred ca o sa fac o salata boeuf (nu e prea pascala, da' de aia mi-e pofta ). In rest ... drob si alte delicatesuri, pas. Oua rosii si o friptura de miel, ajunge ca si-asa nu avem nimic programat (vizite, plimbari etc.) Sper sa fie frumos si sa iesim la un gratar ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Si eu te sfatuiesc sa mergi acum pe actele italiene si apoi, cand ai timp sa le faci pe cele romanesti. Parerea mea.

Mergi la inceput

nu, Petro...eu pot sa-l scot pe Ale din Italia sa plec in Romania, si singura, dar sa il scot din tara natala, adica Romania, nu pot singura, ci trebuie si tatal sau procura

de asta explicam eu ca daca are pasaport in ambele tari, atunci mama sau tatal il pot plimba fara sa stie celalat parinte.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

deci o procura iti trebuie de undeva, nu poti sa il iei/duci din/in Ro sau It. Oricum ar fi trebuie si tatal sa stie pe unde ii duci copilul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!

ANNE e cetatean italian, doar dupa alte acte poate sa aiba cetatenie dubla, dar mai bine asa ca nu mai umbli la Ambasada Romana...daca totusi trebuie sa ajungi trimite un email la cea de la Roma si iti spun unde sa te duci, ptr ca fiecare Ambasada are regiunile ei si mai ales ce documente iti trebuiesc...tot prin ei te programezi in ce perioada vrei

Ale pediatra ce ti-a spus cand a vazut ca slabit...fai ceva analize, poate si ptr celiachie, ce zici??
vai pediatra mea e super grijulie, daca i-as mai bate si cate un apropo imediat imi da tot ce vreau si in plus
capuccino vreau si eu la mare...cred ca ma voi multumi si cu o cafea romaneasca la munte

Abrambu presupun ca mozaicul tot ptr cautarea anumitor boli...
e bine daca umbli brambura, mai ales pe timpul asta

numai bine gagici

Mergi la inceput

da, da, tot la boli genetice se refera si analiza asta. Testele alea la care am primit deja raspuns erau facute dupa ce a murit G., dar pt. ca asa era procedura, pt. eventuale sarcini. Insa asta e facuta in mod specfic pt. sarcina in curs. Oricum, stiu ei ce si de ce ... si ma las pe mana lor, important e sa fie bine.

Mergi la inceput