Aspirante optimiste >20 ani (668)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

da Gaby si citricele sunt f bune, mai ales fresh-urile
sa va mai zic un secret(desi nu cred ca e secret)..
inainte de o masa mai copioasa(ca tot vine Pastele) f indicat de baut inainte cu jumatate de ora un pahar de apa cu lamaie stoarsa(reduce din aciditatea alimentelor ce urmeaza a fi ingerate) si cel mai important sa nu se consume apa in timpul mesei pentru ca apa aia va fi retinuta
cu bananele sunt de acord, sub forma de shake cu lapte dupa antrenamentele f intense de cardio sau greutati
in rest, mai usor cu ele, dar oricum de preferat in locul altor dulciuri sintetice si prelucrate

ouale, sunt discutabile iar..pentru o persoana sanatoasa si activa peste medie sunt indicate 6 oua pe saptamana sau chiar mai multe, mai ales galbenusul de ou care contine vit D, zinc,proteina..ouale nu afecteaza ficatul si nici nu cresc colesterolul(la pers sanatoase)

pentru restul, care fac alergii, au diverse restrictii, trebuie consumate moderat si preparate cum le recomanda medicul nutritionist
bineinteles indicate sunt ouale de tara

s-a dovedit ca albusul de ou care era f indicat, in defavoarea galbenusului, contine o toxina numita antivitamina H iar continutul nutritiv nu exista
deficitul de vitamina H duce la caderea parului, dermatite, diabet

va pup, ma apuc de sporturi extreme

http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

da Gaby si citricele sunt f bune, mai ales fresh-urile
sa va mai zic un secret(desi nu cred ca e secret)..
inainte de o masa mai copioasa(ca tot vine Pastele) f indicat de baut inainte cu jumatate de ora un pahar de apa cu lamaie stoarsa(reduce din aciditatea alimentelor ce urmeaza a fi ingerate) si cel mai important sa nu se consume apa in timpul mesei pentru ca apa aia va fi retinuta
cu bananele sunt de acord, sub forma de shake cu lapte dupa antrenamentele f intense de cardio sau greutati
in rest, mai usor cu ele, dar oricum de preferat in locul altor dulciuri sintetice si prelucrate

ouale, sunt discutabile iar..pentru o persoana sanatoasa si activa peste medie sunt indicate 6 oua pe saptamana sau chiar mai multe, mai ales galbenusul de ou care contine vit D, zinc,proteina..ouale nu afecteaza ficatul si nici nu cresc colesterolul(la pers sanatoase)

pentru restul, care fac alergii, au diverse restrictii, trebuie consumate moderat si preparate cum le recomanda medicul nutritionist
bineinteles indicate sunt ouale de tara

s-a dovedit ca albusul de ou care era f indicat, in defavoarea galbenusului, contine o toxina numita antivitamina H iar continutul nutritiv nu exista
deficitul de vitamina H duce la caderea parului, dermatite, diabet

va pup, ma apuc de sporturi extreme

in curand,voi fi din nou

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele. Stiti ca va spuneam ieri ca sunt f. suparata pt ce am patit la munca; bineinteles ca am incercat sa-i explic dir ca am dreptate dar cum nu stie pe ce lume sa afla tot nu a priceput nimic. Asta e, daca avem oameni pusi in functie pe criterii pol si nu pe criterii de performanta, asta ne e Romanica!
Monique sunt prof.
Felicity felicitari pt bb.
pe toate. Trebuie sa ma duc in piata, as vrea sa iau ceva verdeturi - spanac si urzici, primul pt mine al doilea pt sot.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

buna fetele

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Am luat un de molipsire...ce mai spui tu, Corina? Cum e sa fi ?

va doresc la toate sa deveniti gravidute cat mai repede

ma simt bine..ma mai doare burta putin, ma simt cam obosita si as dormi mereu si de abia astept sa il vad pe peste 2 sapt la eco

si pe voi va citesc in continuare

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

off...fetelor, am niste emotii....si ma duc foarte des la baie sa fac pipi...Oi fi racit! abia astept sa treaca ziua de azi, macar sa stiu o treaba! sper ca maine sa vad doua liniute!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

la mine asta a fost semn de sarcina
hai cu liniuteleeeee

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

red]racheel[/red], asa este nu am nici o scuza ca nu le-am spus dar sunt cu capul in nori de la test.am sa intru sa le anunt si pe fete .....nu am uitat de ele , iti multumesc mult

-----------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

vai katy cat de bine te inteleg, eu pot sa zic ca pana acum am avut un sef super OK, ei acum este intors la 360 grade zici ca i sa pus pata pe mine, numai observatii i-mi face, el nu greseste cu nimic doar eu si bineanteles el are dreptate, asta-i viata la patron

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

Elenusht si eu zic ca-i semn de sarcina, doamne-ajuta sa vezi dublu maine dimineata

Mada, merci frumos, sper sa reusesc ce mi-am propus, desi am ceva dubii, pentru ca romanii nostri prefera diete drastice, cu rezultate rapide, fara efort fizic daca se poate( ca doamne-fereste le sare calciul pe pereti), negandindu-se la consecinte
noi suntem printre ultimii si la folosirea pastei de dinti, greu sa le schimbi stilul alimentar si fizic pentru restul vietii
o sa pun 2 poze in album de cand aveam 27 de ani, sa vezi ce matura paream atunci fata de ziua de azi

va pup fetelor, haideti cu testele pozitive

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput