Aspirante optimiste >20 ani (668)
Raspunsuri - Pagina 3
MACARIE spune:
lavi, mersi mult de pont am sa ma duc luni ca sa nu deranjez omul
--------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna Sophia, sunt de acord cu ce ai scris tu, mai putin ouale , nutritionistul meu nu ma lasa mai mult de 2 pe saptamana. Iar la mere as mai adauga si citricele (portocale, clementine), dar ca poti sa iti faci placere cu o banana -doua max pe sapt. Si o masa libera! Am am slabit asa 20kg anul trecut. Inca mai continuu, dar am inceput sa nu mai am prea mare randament Mada, ai PM www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
buna,gabita! ziceai de maxim 2 banane pe saptamana?eu numai aseara am mancat vreo 3!dar ce zici la 1.72m am cam 67-68 kg!e mult?te intreb pentru ca am vazut ca vizitezi un nutritionist!sper sa nu te superi ca mi-am permis sa te intreb acest lucru!
te si astept 2 liniute!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
Wow, ce inalta esti, Sarah!!
Nu stiu ce sa-ti zic cu kg, ca eu vad un nutritionist pt ca trebuia sa slabesc , iar daca as fi avut ca tine, nu m-as fi dus. Asta tu decizi, daca vrei sa slabesti sau nu, eu oricum sunt contra-regim.
Eu fac exact ce a zis Sophia, mananc ff echilibrat si fara zahar, ulei, grasimi. (acum cat pot de des, ca mai calc si eu pe alaturi)
Chiar si asa, un pic de slaninuta, nu te impiedica sa faci un bebe.
E chiar indicat, asa mi-a zis mie nutritionistul.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
madabout2003 spune:
citat din mesajul lui sarah199065 buna,gabita! ziceai de maxim 2 banane pe saptamana?eu numai aseara am mancat vreo 3!dar ce zici la 1.72m am cam 67-68 kg!e mult?te intreb pentru ca am vazut ca vizitezi un nutritionist!sper sa nu te superi ca mi-am permis sa te intreb acest lucru! te si astept 2 liniute! 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
Hai ca iti raspund eu..ai inaltimea mea si greutarea "mea" ideala acum...Dar cand aveam 68 vroiam sa ajung la 65...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
sarah199065 spune:
fetele,daca voi ziceti ca din punct de vedere medical sunt normoponderala atunci nici eu nu am nici un complex!adica am,am un pic de burtica de care tot rade mihai(viitorul sotic)si as vrea sa o dau jos dar nu reusesc!dar nu e nici o problema ca el e innebunit dupa femeile cu forme asa ca din partea lui pot sa am si 80 kg!cu atat mai bine!dar ganditi-va ca in momentul cand m-am pus cu el cantaream 52-53 kg!deci...eram model nu alta!
bravo voua ca aveti ambitia asta ca eu cu burtica mea...dupa 3 zile de facut 10-15 abdomene eram terminata!daca nu pot,asta e!!!
si merci pentru raspunsuri!
o sa fiu !
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu la munca dar mai trag cu ohiul pe la voi
pana nu pleaca americanul nu prea pot intra
ieri am scris un mesaj si cand sa-l trimit a intrat el si de teama l-am inchis de tot si bine am facut ca a venit la mine la calc
fetelor, pai atunci eu nu am de ce sa ma stresez prea tare.....eu am 1.71 si 63 dar anul trecut aveam 59 si acum ceva timp 47 Kg, eram bat
dar asta e, atunci mergeam la sala, acum m-am lasat
ca asa de stresata eram si pe faptul ca am luat proportii si aveam impresia ca sunt prea mare, poate si pentru ca sotul e slabut si imi e sa nu ma mai potrivesc cu el
oricum si eu mai vreau sa dau jos dar nu stiu cum ca si asa mananc putin de fel dar nesanatos, cred ca aici trebuie umblat
va pupic
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
sarah199065 spune:
lory, te!chiar vroiam sa intreb de tine!
o sa fiu !
racheel spune:
citat din mesajul lui MACARIE lavi, eu am fost si sambata la centru , ma chemat cand a fost nevoie , si eu m-am mirat dar a spus ca oricum este in spital chiar daca este sambata ----------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
Macarie, fetele de la inseminare intreaba de tine Asteapta rezultatul tau, si-mi venea sa le dau eu veste acea mare
Buna fetele
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camcris spune:
buna fetele, asteptam vesti: draguta hai mai repede
am si io o veste super buna, cumnata mea este graviduta o data neprotejat si martie si acum are bb, ce bine ar fi asa si pentru noi
deci la mine nimic noutati, va citesc in continuare si astept vesti bune, deci hai cu liniutele
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
madabout2003 spune:
Camcris felicitari pt cumnata! Sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos la termen. Join my club..si cumnata mea e insarcinata.. si sper mai ales sa "join theirs club" cat mai repede si tu si eu si toate aspirantele
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07