Aspirante optimiste >20 ani (668)
Raspunsuri - Pagina 2
Ca_Mila spune:
Buna fetele
hop si eu la
Moni si eu am dureri de sani imediat dupa ovutalie si pana imi vin rushii, si parca am mai intrebat pe aici daca stie cineva, dar cred ca nu am primit raspuns, poate acum aflam ceva
sarah199065 spune:
buna dimi,fetele?
ceva liniute?
mentionez ca la mine micuta secretie maronie nu s-a potolit inca! oare ce o fi?
va si o zi buna!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
MACARIE spune:
lavi, eu am fost si sambata la centru , ma chemat cand a fost nevoie , si eu m-am mirat dar a spus ca oricum este in spital chiar daca este sambata
-----------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
sophia_m spune:
mada, acidul folic nu ingrasa, vitaminele au valoare energetica nula, sedentarismul si alimentatia incorecta ingrasaaaaa la greu
probabil tu retii f multa apa pentru ca nu bei corect sau suficient, incearca sa consumi 2-3 l de apa pe zi(inghitituri mici si dese), alimentatie f bogata in legume, verdeturi(salate), oua, carne slaba, fructe(m-as rezuma doar la mere), lactate,peste(macroul si sardinele sunt perfecte),cereale integrale
daca reusesti sa faci de 2-3 ori pe saptamana si un sport usor o sa ii faci un mare bine si viitorului bebe
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png
in curand,voi fi din nou
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophia_m mada, acidul folic nu ingrasa, vitaminele au valoare energetica nula, sedentarismul si alimentatia incorecta ingrasaaaaa la greu probabil tu retii f multa apa pentru ca nu bei corect sau suficient, incearca sa consumi 2-3 l de apa pe zi(inghitituri mici si dese), alimentatie f bogata in legume, verdeturi(salate), oua, carne slaba, fructe(m-as rezuma doar la mere), lactate,peste(macroul si sardinele sunt perfecte),cereale integrale daca reusesti sa faci de 2-3 ori pe saptamana si un sport usor o sa ii faci un mare bine si viitorului bebe ******************************************** http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png in curand,voi fi din nou |
Sophie multumesc mult, o sa incerc sa pun in aplicare sfaturile tale ..( mai ales ca ti'am vazut pozele )! Eu cred ca pacatuiesc prin inconsecventa, de obicei mananc echilibrat, beau suficient dar mai o masa pe la prieteni, mai un restaurat, mai primim cioco/bomboane/si alte porcarioare... Sport fac aquagym o data pe sapt si in rest WiiFitt..de cate ori am ocazia..si fie'mea imi permite...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
elenusht spune:
off...fetelor, am niste emotii....si ma duc foarte des la baie sa fac pipi...Oi fi racit! abia astept sa treaca ziua de azi, macar sa stiu o treaba! sper ca maine sa vad doua liniute!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
lavi02 spune:
MACARIE si pe mine m-a chemat o data la spital sambata la centru cand aveam sangerari in sarcina. Dar alta data cand m-am dus eu duminica la spital ca aflasem ca e acolo s-a cam suparat (drept e ca nu era urgenta la mine), a zis ca a venit la spital doar ca sa-si vada lauzele si operatele, nu pt consultatii. Asa ca eu nu ma mai duc in week-end nechemata pt ca e clar ca e timpul lui liber. Omul iti intinde un deget dar se enerveaza daca vrei sa-i iei toata mana, dr asta e f OK si amabil cu tine pana la un punct la care iti pune limite.
sophia_m spune:
Mada, nu ai pentru ce
si eu fac greseli in alimentatie ca orice om, doar ca trebuie sa facem din greselile astea exceptia nu regula
ma bucur ca faci sport, bravo
eu imi doresc( si voi reusi) sa devin instructor de fitness dupa ce o sa fac bebelusul, tocmai de aia as putea vorbi despre nutritie si sport la nesfarsit
daca ai nevoie de sfaturi, oricand cu placere, eu am slabit 15-16 kg si m-am autoeducat f mult in timp si m-as bucura sa ajut si alte persoane sa-si recapete increderea in sine, sa imbatraneasca frumos si sanatos
m-am intins, nu chiar off topic, ca un bebe sanatos se dezvolta intr-un corp sanatos
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png
in curand,voi fi din nou
madabout2003 spune:
Sophia cred ca e o initiativa f laudabila sa ajuti alte persoane sa imbatraeasca frumos. Iti doresc mult, mult succes! Unul din lucurile care m'au uimit aici e cat de ingrijite si frumoase sunt femeile de la 30 de ani incolo. Sunt slabee si aranjate, daca tinerelele sunt mai lalai, mai isi cauta stiulul ,pe la 30-40-50 sunt wow... Chestie care mie mi se parea exact invers in romania... Dar s'au mai shimbat lucrurile sunt sigura..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
gabyv spune:
Buna
Sophia, sunt de acord cu ce ai scris tu, mai putin ouale , nutritionistul meu nu ma lasa mai mult de 2 pe saptamana.
Iar la mere as mai adauga si citricele (portocale, clementine), dar ca poti sa iti faci placere cu o banana -doua max pe sapt. Si o masa libera!
Am am slabit asa 20kg anul trecut.
Inca mai continuu, dar am inceput sa nu mai am prea mare randament
Mada, ai PM
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC