Aspirante optimiste >20 ani (668)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Sophia eu sunt convinsa ca o sa ai succes! Incet incet toate ne dam seama ca dietele drastice nu duc nicaieri. Eu sunt prima care eram adepta dietelor apa calda cu lamaie+ ananas toata ziua +etc,etc...c'am incercat destule la viata mea.. DAr cand iti dai seama ca pierzi repede dar pierzi "prost" adica masa musculara nu neaparat grasime si dupa ramai "pufoasa" si cu pielea atarnand... intelegi singura ca nu e ok..+ cum revii la un ritm normal, fie el si echilibrat de data asta organismul isi creaza rezerve..si back to start..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele nu am timp sa stau sa va citesc, am venit de la doctor dar nu am facut nimic ca era in concediu si am profitat ca eram in judet unde sunt magazine mai multe si am hoinarit dupa cumparaturi pentru pasti si cascat gura. Acum fug sa fac ceva de mancare si dupa smotru cat pot ca mi-a promis sotul ca maine ma ajuta si el dar tre sa mai fac si eu azi ca altfel maine nu terminam.Ne citim diseara si voi ce spune-ti daca uratii au plecat de ieri si merg luni la doctor o fi rau?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

da Mada, constientizarea ca asa NU e bine e cel mai important pas pentru o viata frumoasa si sanatoasa

eu am 2 devize in viata asta:
1. Fiecare zi pe pamantul asta care trece fara sa fi facut ceva bun pentru mine si pentru cei din jurul meu, indiferent cat de marunt e acel lucru, e o zi traita absolut degeaba
2. Vreau sa ma bucur de batranete asa cum ma bucur si de tinerete, nu cu pumni de pastile si prin spitale

si cu astea, va doresc o zi absolut superba, trebuie sa plec

http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna fetelor, am venit si eu acum din oras, am fost sa-mi iau rez la anlize si mi-au iesit bine cu exceptia progesteronului care este f mic, analiza facut in ziua 24 (faza luteala, ca eu am ciclul mai lung). Ce inseamna asta, stie cineva? Ajutati-ma va rog...

Vreau sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetele se pare ca m-am bucurat prea devreme...beta 1,2 negativ .....va las ma duc sa plang

--------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

macarie nu se poate...Imi pare sincer rau.Poate este o greseala

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

fetele se pare ca m-am bucurat prea devreme...beta 1,2 negativ .....va las ma duc sa plang

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Imi pare sincer rau....

diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

Imi pare tare rau

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput