Aspirante optimiste >20 ani (668)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

macarie,imi pare sincer rau...

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna fetelor am intrat sa va dau de molipsire,numai vesti bune cu cate II liniute.

6+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

alina loca problema cu progesteronul o am si eu, adica....nu ca era foarte mic, dar eu am facut progesteronul inziua 21 cand trebuia deja sa fi ovulat si arata ca si cum as fi fost in faza ovulatorie, adica nu ovulasem si apoi l-am facut in z 24 si aparea ca si cum eram in faza luteala, deci ovulasem si chiar avusesem simptome pentru asta! asta inseamna ca avem faza luteala scurta si nu prea are timp bebe sa se prinda! sau daca se prinde exista risc de avort spontan! eu nu am ajuns inca la doctor dar stiu ca pt progesteron se da un tratament....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

alina loca problema cu progesteronul o am si eu, adica....nu ca era foarte mic, dar eu am facut progesteronul inziua 21 cand trebuia deja sa fi ovulat si arata ca si cum as fi fost in faza ovulatorie, adica nu ovulasem si apoi l-am facut in z 24 si aparea ca si cum eram in faza luteala, deci ovulasem si chiar avusesem simptome pentru asta! asta inseamna ca avem faza luteala scurta si nu prea are timp bebe sa se prinda! sau daca se prinde exista risc de avort spontan! eu nu am ajuns inca la doctor dar stiu ca pt progesteron se da un tratament....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Eu o sa ma duc maine de dim cu analizele sa vedem ce spune, sper sa nu fie grav ca deja numai la asta ma gandesc de cand am luat analizele. La mine e f mic 0.990 cand el trebuia sa fie peste 4... in faza luteala. Am citit pe net ca se da duphaston si nu mai stiu ce....

Vreau sa fiu cu ajutorul lui Dumnezeu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Apropo de doctor, stie cineva din Buc cat este de buna d-na doctor Alice Negru de la spitalul Univ.? Pana acum la dansa m-am dus sper sa fie ok in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliab spune:

buna seara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deliab

buna seara

buna seara,deliab!

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor. Am lasat smotrul deoparte si acum ma uit la romanii au talent, va recomand si voua ca e foarte frumoasa emisiunea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetelor. Am lasat smotrul deoparte si acum ma uit la romanii au talent, va recomand si voua ca e foarte frumoasa emisiunea.

si eu ma uit miha,dar pacat ca nu e nici o fata sa vorbeasca cu noi!!!oare unde au plecat toate?

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

eu sunt

am fost la prietena mea cu bebe si asa indragostita sunt
e din ce in ce mai dulce, dragalasi
ma lua in brate si ma pupa, ma mangaia
e un scump, ce sa mai

si eu ma uit la romanii au talent

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput