Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!
Raspunsuri - Pagina 20
roxy_s spune:
madutza dar ovulele acelea chiar sunt bune? cam ce procent de siguranta au? m-ar bate gandul sa le incerc si eu mai ales ca pastile nu mai vreau, sterilet nu vreau....
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s[/ i]fetelor de ce oare bebelina mananca asa des acum? de cateva zile mananca tot la 2 ore si cateodata la o ora jumatate. doar noaptea la 4-5 ore. oare sa fie si din cauza colicilor? ca de fiecare data cand o doare burtica cauta si cu gurita si isi suge degetelele. ai vostri cum mai papa? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
sigur nu se satura la o masa. poate fi un puseu de crestere sau trebuie sa manance mai mult.
madutza spune:
viss, multi 

de la noi! multa putere sau iti dea Dumnezeu sa treceti peste perioada asta grea.
roxy_s spune:
madutza da este posibil. dar asta cu mancatul asa des se intampla cand are colici mai tare. cand este linistita si nu o doare burtica doarme asa bine , cate 3-4 ore ziua.
cand are colici se trezeste des si vrea si titi.
acum i-am sterilizat suzeta si o sa i-o dau.
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
Se introduc in vagin cu min 5 min inainte , dureaza 4 ore. Dupa ai voie sa te speli doar cu apa, fara sapun . Eu am folosit dupa ce l-am nascut pe Cristi. Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
multu de raspuns.pharmatex??
mamica implinita de fetita si baietel
roxy_s spune:
scrish acum am vazut pozele cu puiutul
ce scump este, mai ales in ultima poza, cum sta el asa in manute

bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
24 de ore la terapie intensiva, apoi mobilizare, scos sonda, urcat pe salon, mers la bebe la alaptat ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
la noi la privat,, unde naste si ama este altfel.

roxy_s spune:
bb_yasmi daca iti iei sa ne zici si noua cum sunt

bb_yasmi spune:
vreau sa cumpar carusel. de care?? nu vreau ceva scump....

citat din mesajul lui roxy_s[/ i]
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Natalia