bb_yasmi si eu vreau carusel si tot nu stiu de care.
m-am tot uitat pe net si sunt multe modele. m-am uitat la magazinele de la noi de aici ca de dus personal.... mai greu.![]()
![]()
imi plac alea si cu proiector.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
nilufera ce tort frumos si ce scump este blondinul
a primit cadou bicicleta?
am un somn dar nu ma pot culca pentru ca imediat se trezeste bebelina si trebuie sa-i dau papica. apoi ma culc cu ea.
afara nu este de iesit ca de 2 zile bate un vant de te ia pe sus. este vijelie, nor, mai si ploua, tare urat.
bb_yasmi ce tort iei pana la urma?
voi ce imbracaminte cumparati la bebei pentru botez? luati din acelea mai de gala sau ceva sa poarte si dupa? eu nu stiu ce sa cumpar.
parca n-as cumpara din alea de saten , bufante si impopotonate. nu prea imi plac.

roxy multumim
noi inca nu ne-am apucat de organizat botezul dar stiu clar ca nu vreau sa ii cumpar hainute satinate sau costum alb. tinand cont ca vrem sa il facem la inceput de iulie o sa fie si destul de cald si nu vreau sa chinui inutil copilul. o sa merg prin magazine si o sa ii caut ceva mai elegant dar totusi lejer. poate o camasa frumoasa cu maneca scurta si pantaloni, sa vedem...eu zic k la tine e simplu, daca nu iti plac hainele astea de gala poti sa ii cauti o rochita vesela, frumoasa si ai rezolvat-o :)
Mami fericita de Luca Andrei