Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele care va pregatiti de botez..mai impartasiti si cu noi din pregatiri...Mie una imi place sa va vad discutand despre orice:botez,alaptat,regim...

Si poate puneti pe picassa poze cu invitatiile...

Pupici!!!

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

salutari

am intrat repede sa va servesc cu o felie de tort in cinstea lui vlad, azi a facut baietelul meu 2 ani si sampanie fara alcool cu gust de capsuni..

si poze tot de azi sa va delectati putin:
https://picasaweb.google.com/105091126987898192075/Vlad2Ani#

mami de 2 prichindei

La multi ani Vlad!!! Sa fii sanatos si sa cresti mare!

37 +

AMR MAXIM 17 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetele eu ma retrag in pat ca mi s-au umflat atat de rau picioarele incat nu se mai vede ca am si glezne

va pup! noapte buna!

37 +

AMR MAXIM 17 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ioana noapte buna

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 38+ s Andrada Bianca

Amr 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Miki, sa-ti traiasca flacaul sa te bucuri de el!

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

LA MULTI ANI VLAD, LA MULTI ANI MIKI!!!! sa va traiasca baiatul si sa aiba parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!!!

noi azi am fost in vizita la bunica mea sa isi cunoasca si ea stranepotul a fost tare emotionant, asa tare s-a bucurat si asa bine ne-am simtit, mai ales ca si luca a fost cuminte si a dormit nonstop fug sa mai pun niste poze pe picasa si revin!

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, alina, simo ,....., voi mai spalati separat hainutele bebeilor?????

mamica implinita de fetita si baietel

da..si bag o suta de masini in fiecare saptamana...tb sa ma organizez cumva si la cap asta

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:

salutari

am intrat repede sa va servesc cu o felie de tort in cinstea lui vlad, azi a facut baietelul meu 2 ani si sampanie fara alcool cu gust de capsuni..

mami de 2 prichindei

La multi ani! Sa creasca mare, sa fie cuminte si frumos, si sa va bucure vietile alaturi de surioara lui.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148713" target="_blank">Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

http://community.webshots.com/user/madutza_bra" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

lalely, pai pt botez nu am mare lucru de organizat. De la restaurant aveam cam totul, imclusiv tort, aranjamente florale, si huse de scaune. Invitatiile le-am facut f convenabil pe net..o firma din Sibiu. Tot acolo le-am facut si la Cristi. Daca vrei caut link-ul si ti-l dau. Mai tb doar sa ma hotarasc la marturii..se vad ce gasesc asa...mai nepiperat.. Haine ne cumparam in ultima sapt sa vedem cat slabim pana atunci, pt Cristi am hainute si cam astea sunt pregatirile. La biserica e stabilit si platit.
Atunci aproape mai tb sa vad ce facem la mir, ce meniu fac..etc, dar mai e pana atunci.

eu sunt suparata...matusa mea (sora mamei) este in spital..i sa- facut rau si a cazut jos facand o criza urata. Noroc ca era la mama acasa ca daca nu murea. Are o tumoare (se pare benigna) pe creier si tb operata. Ne-a dat peste cap total...matusa nu are familie.decat pe noi...Sper sa fie bine in final..

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:

salutari

mami de 2 prichindei

"LA MULTI ANI"!

Mergi la inceput