Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
va multumesc mult pentru cuvintele frumoase despre puiul nostru!
Cris, multumesc de idei, mi-a placut asta cu trezitul mai devreme de baita si sa-l obosim un pic cu joaca inainte - e adevarat ca la 1 saptamana nu se joaca el inca f mult (cand ii e foame, ii e foame... ), dar oricum e o idee geniala. Nu inteleg partea cu cantitatile - cand spui 80 sau 110 ml, te referi la lapte matern muls sau la lapte praf? Fiindca la san e mai greu sa cuantifici.
Ama, sper sa fie totul perfect si sa scapi de burtica pentru a te intalni cu comoara ta! Nu lua in seama toate prostiile spuse de lume, ca doar asta sunt...
Strumfi, ma bucur ca si la tine e mai bine cu somnicul. Azi la noi a fost neasteptat, ca la carte: a mancat la 2-3 ore si intre papaturi a dormit tare bine, fie in landou la soare, fie in patut, fie pe patul nostru; si ca urmare si mami e mai odihnita. Vad insa ca noaptea nu-i place defel sa doarma, e mult mai scarait ca ziua... Vom vedea...
Miki, sa-ti traiasca baiatul mare, sanatos si plin de noroc, la fel ca fetita!
Madutza, multumesc de informatiile cu molifta.
Madutza Bra, sa fie totul bine cu matusa, macar e beninga!

Parca v-am mai auzit pe voi ca ati simtit pe sani de cand alaptati cate un nodul,si ca ar fi de la ducte galactofore. Cum le-ati simtit? Cum au disparut? Am simtit si eu si sunt un pic ingrijorata, o fi doar asta?

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

fetele in sfarsit printesa mea a luat suzeta
acum e mult mai linistita si doarme bine noaptea
va
si pe bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

saluate fete frumoase si bebici minunati si de la noi.....incerc sa reapar si eu pe aici,dar imi e greu...nu prea ma lasa puiutul....
am intrat azi pe piassa si am avzut niste minunatii acolo....
vreau sa felicit toate noile mamicute si sa urez bebicilor bun venit ....

va pup pe toate si pe toti....am sa incerc sa intru mai des ca tare imi e dor de voi

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Madutule sper sa fie totul bine pana la urma cu matusa ta. Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ce de bebei frumosi si poze minunate pe Picassa!
Mai e putin putin si ne mutam la scutece, desi deja ne simtim acolo

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Astazi dau eu cafeluta si micul dejun
Este ultima zi cu burtica ,de maine voi avea doua printese .
Madutza sper sa fie totul bine cu matusa ta ,multa sanatate!
Iony ma bucur ca bebelina ta e mai cuminte

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 38+ s Andrada Bianca
AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata!

Millie, multam pt cafea. Te pregatesti? Azi scoatem motatele pt tine si pt ama.

Miki, La Multi Ani pt Vlad!!! Putin mai tarziu, ca ieri nu am mai intrat. Sa fiti sanatosi toti 4!. Vlad seamana tare mult cu tine

Fetelor, am avut o noapte groaznica. Cea mai nasoala de cand sunt gravida. N-am putut sa adorm pana la 3. Bebele meu s-a rasucit in burtica mititelul, cred ca o fi vrut sa se intoarca, ceva...u puteam sta pe nicio parte. Si m-am asezat asa, mai mult in fund intre niste perne si pana la 3 dimineata s-a tot rasucit si m-a inghiontit.
Si fara sa beau cola, cafea... Pe la 3 am adormit si apoi am dormit ok, m-am trezit doar de 2 ori sa ma intorc de pe o parte pe alta.

Madutza, sanatate multa matusii tale!
Iony, felicitari pt suzi! Acum poate o lasa micuta pe mami sa se odihneasca mai mult.

in S 38+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR... marti 12 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

haide ama!!!!!!!!!!1

haide milli!!!!!!!!!!1

buna dimi. noi acu' ne-am trezit.

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neata,

Madutza, o rugaciune pentru matusa ta!

Millie
, n-joy ultima zi cu burtica. O sa iti fie dor cateodata.

alina, imi pare rau ca nu te-ai odihnit. Hai ca mai ai putin si scapi!

iony, felicitari pt suzeta! stiu cat de mult iti usureaza asta viata!

pisu, nodulul se duce daca lasi sa goleasca sanul.

miki, la multi ani pt baietel!

Iar e vant si nu pot iesi afara cu bebe . Dar o sa imi fac de lucru sa ies pe undeva azi, il las pe sot cu prichindeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Am spus ieri ca revin dar nu am mai trecut ca nu stiu ce am facut, schimbat scutecel murdarel, mufat la tzitzi copil plangacios si flamand non stop , apoi am avut musafiri , si dupa reluat activitatile bebelusesti

Mie azi noapte mi-a fost frig, dar nu frig de ala normal, ca mereu am avut in camera asta 22-23 grade, acum sunt 22,2 si nu stiu de ce mi-a fost frig, desi am fost invelita cu 2 paturi, cred ca frisoare, sper sa nu fac nici o minune d emastita sau ceva ca imi simt sanul drept tare si cam tensionat si simt la mana niste noduli durerosi, desi am inceract sa masez si sa scot laptele, am tras la pompa aseara si azi noapte la 12, am pus pe bebe de 2 ori cate 40 min sa suga la el si tot naspa il simt, ma doare... stangul e acum ok, dar dreptul imi da batai de cap fac cu randul care sa imi dea batai de cap nu mai spun ca ieri dimineata pe la 4-5 cand am alapatat-o din sanul drept atat de ranita sunt ca a vomat lapte cu sange, ce m-am speriat ... chit ca de vreo 4 zile o alaptez numai cu mamelon de silicon , tot am facut rani, ma dau si cu crema, Lansinoh si garmastan, alternez , cand una cand alta si tot sunt carne vie

Aseara i-am bagat un bibe pe la 8 si un pic, ii mulsesem niste laptic sa ii pun colief sa nu mai faca scandal de la colici si ghici cat i-am scos? 120 ml din amandoi sanii, dar vreo 90 din sanul drept... eu cu pluta nu m-am gandit ca e mult , abia dupa ce a mancat tot mi-am dat seama dar ii facusem baita la popou si am schimbat-o si i-am dat juma de bine inainte si juma dupa si ce cuminte a fost vreo 3 ore jumate, a putut si mami sa doarma 2 ore

Deci oare ce sa fie cu sanul meu drept, de muls l-am muls, bebe pus la san des, dar frig mi-a fost azi noapte , cu 2 paturi pe mine? ori am intrat eu in friguri si ar trebui sa dua drumul al centrala iar noaptea , am oprit-o de cateva nopti ca a fost prea cald, ziua a ajuns si la 24-25 grade afara si in camera aici se incingea si imi era prea cald

Madutza_bra imi pare rau de matusa, sper sa ne dai vesti mai bune cat de curand

Millie, maine e ziua cea mare a venit sotul inapoi acasa ? Nastere usoara si bebe cuminte si necolicos

Ama, cum stai cu emotiile? maine iti vezi gambotica nastere usoara si mult laptic in tzitzi

Alina06, offf noapte aiurea ai mai avut si tu te pregatesti de ce o sa urmeze dupa ce nasti ia uite ce te incurajez eu las` ca o sa fie bine, nu mai e mult si iti vezi si tu mult asteptatul baietel

Lalely, contractii ceva ? dormit bine? sper ca nu si bebe sta cuminte pana joi la marea intalnire inca vreo cateva zile si o sa iti vezi minunea

yasmi, nu mai e mult si vine si botezul esti aproape gata cu tot daca deja imparti invitatii scumpi foc copilasii tai eu pe al doilea nu cred ca o sa am curaj sa il mai fac desi imi doresc macar 2 ca si eu vin dintr-o familie mare cu 4 copii, dar dupa experienta asta de am avut-o cu Sophia, nu am curaj ...

Pisuc, ce scump e Petruuuu nu stiu de ce dar asa imi imaginam ca os a fie, brunetel si cu mult perisor Sa va traiasca si sa fie sanatos sper ca esti mai bine cu somnul si alaptatul si eu numai pe o parte intinsa in pat o alaptez ca nu pot sta mult pe fund sa o tin in brate sa ii dau sa suga, ma doare rau episiotomia deci si eu va citesc de pe telefon cat ii dau laptic la piscoata

Stefya, te asteptam mai des pe la noi mami si sa ne mai arati pozici cu printesa a plecat mama ta sau e inca acolo? tu cand te intorci la munca?

Roxy, lipsesti de la apel de vreo 2 zile unde freci menta ? hai la semnat condica

scrishhhhhhhhh bai, eu ti-am mai spus, faci copii superbi, sa mai faci ca e pacat de nu macar tu daca eu nu mai am curaj acum ce imi place poza cand sta el pe coate dar si aia cu talpitele ...imi plac toate, ce mai

nilufera, ce blondin ai cespune de venirea fratiorului ?

Miki La multi ani pentru Vladut!!! CE de jucarii acolo , ti-a umplut sufrageria de acum are si masina, super daca ai curte larga o sa aiba unde se juca si face ture

Catank, tu nu treci delco pe la noi sa ne-o arati pe Ioana? hai ca asteptam vesti si povesti de la tine si cum s-a nascut mult asteptata printesa

Ma duc sa caut ceva de rontzait pe la bucatarie, mi-e cam foame, aseara nu imi era foame deloc si am mancat un sadwich numai cat s anu stau cu burta goala, dar acum mi-e putin foame

Mai trec eu pe aici mai tarziu, oricum de citit va citesc mereu de pe telefon

Multumesc anticipat pentru raspunsurile in legatura cu frigu meu Ahh si inca ceva, azi noapte i-a curs un ochisor Sophiei si i-as pune ser fiziologic sa il curat, dar nu stiu cum? sa ii pun cu seringa putin in ochi si apoi il sterg sau ud niste pansament steril si curat? ajutati o biata mamica speriata de bombe

Va pup si o zi frumoasa cu mult soare va doresc

_

Mergi la inceput