Mar-Apr (202) Bravo irinuca05, MaryM85 !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pisuc..ce bebe dragutz aveti!!!Sa va aduca numai bucurii...
Este super ca are cine sa iti dea sfaturi pt alaptat...Este cam aiurea ca la inceput bebe pare ca cere mereu san...
Si cum deosebesti cand vrea san si cand tb sa ii dai titzi??

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Marea intalnire:14 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Si eu sint matinala ,bubu a mea se trezeste la ora 7
Aseara am avut contracti destule de la ora 11 la 12 ,pana la urma am luat din nou un no spa cu scobutil si am reusit sa adorm.
Lalely asa este ,mai avem asa de putin,trebuie sa-mi fac si eu o poza cu burtica neaparat
aaaa, au aparut si la mine morcovei

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 37+ s Andrada Bianca
Amr 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neatza neatza!
Madutza parca la tine fusese preotul cu molifta, imi poti raspunde si mie la intrebarea de pe pag 9?
Tu alaptezi sau bebe Radu ptimeste lp? E ceva ca doarme 4 ore legate! Si Petru a dormit ieri 3.5 ore dar pana la 11 seara, apoi a fost f fresh pana la 4!!!
Si nu stiu cum sz facem sa aiba ora de baita, voi faceti la ora fixa? Dar daca doarme?
Va pup!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s39 cu un dragalas

AMR 1 zi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata fetele!

pisuc la noi baita e tot timpul la 8:30-8:45 si in timp s-a obisnuit cu ora asta si chiar daca doarme se trezeste la 8:30 . La inceput o mai si trezeam dar incetisor, adik o puneam pe masa d einfasat, o mangaiam si incepeam sa o dezbrac usor si se trezea. Acum stie deja programul. si de la inceput mi-a dormit dupa baiata pana la ora 2, Acum se trezeste ori la 3:30 ori la 5:30 dar inca nu mi-am dat seama din ce cauza nu se trezeste la aceeasi ora...

iar e urat azi afara si eu sunt fara chef ... probabil ca si pe aici o sa bata vantul....

va pupic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Buna dimineata si de la mine :)

Millie si la mine au aparut morcoveii. de la 6.30 stau cu ochi pe tavan :))) desi teoretic de vreo 3 saptamani am stat mereu cu "pot naste oricand", acum am impresia ca nu am pregatit de fapt nimic.

si ieri m-am cam enervat putin ca am avut in jurul meu cativa binevoitori care au inceput sa ma intrebe scandalizati de ce am ajuns pana la urma la cezariana, ca sigur doctorului ii convine mai mult asa, ca nu e decat ptr mai multi bani etc.
de parca eu am ales asta, de parca am vreo 38 de saptamani si am zis ca m-am saturat de sarcina! dar zau, cat sa mai astept? sunt in 41 de saptamani si desi am privit situatia cu maxim de optimism, uite ca nu ma deschid ca o floare sa las copilul sa treaca. Ba mai mult, orice fac, nici contractii nu mai am!

41+ Natalia

AMR 2 zile!!!!!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Si la noi este urat,cred ca va incepe ploaia...
Oricum nu aveam nimic in plan..fara plimbari caci aseara cu durerile mele de burta iarasi imi era teama...

Millie..tb sa faci poza cu burtica..pt mine poate vor fi unicele pt ca nu stiu daca voi mai avea sansa sa raman insarcinata..asa ca am profitat..Si ma gandeam ca daca maine este frumos afara sa merg sa fac poze si afara..dar nu cred ca am sanse!!!

Stiu ca inainte sa nasca Pisuc a dat un mesaj cu tot ce simtea ea..ei asta simt si eu acum...si sper sa am puterea sa scriu si eu mesajul ala cu toate trairile mele...

Fetele:stiu ca in ziua nasterii tb sa mearga cineva din familie la biserica si sa sfinteasca apa din care ulterior punem in baita lui bebe???Asa este???

38+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

ama, ai incredere ca ai ales cea mai buna varianta pt copilul tau. Si cat de avizate sunt persoanele alea sa contrazica decizia doctorului? Totusi trecerea peste termen implica si niste riscuri. Ai facut cea mai buna alegere. Inducerea fara dilatatie nu are succes si tot la ceza se ajunge.
Daca ai treaba zilele astea e chiar mai bine, ca va trece timpul mai repede

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Ama...eu as ignora parerile altora..La sfaturi sunt o gramada de doritori...Habar nu au ei care este situatia ta...Pana la urma tu stii ce este mai bine pt tine,nu inteleg de ce se baga ei...
Pe mine ma scandalizeaza unii ,altii cand isi dau cu parerea si pun si experienta lor personala pe tava..dar nu tin cont ca fiecare are situatia lui proprie...Eu in locul tau nici nu m-as sinchisi..daca tb sa fac ceza..fac ceza..COPILUL este cel mai important!

38+ David

Mergi la inceput

Lalely, eu nu ma pre apricep la obiceiuri bisericesti dar stiu ca e bine sa se puna apa sfintita in baita bebelusului. Nu stiu insa cand tb luata...

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

ma tot uit pe FB la pozele micutei Gheorghia a lui Stefy, este superba !!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput