Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

se pare ca merge, am pus la fiert acum...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

sorina... imi dai idei...as marita si eu un carutz...avem 2 dintre care 1 e mare si f putin folosit, dar ideea e ca e complet de la 0 si cum eu imi doresc cat de curand bebe 2...nici nu stiu ce sa fac...

Noi suntem bine, nu am avut reactie la vaccin, numa a facut o umflatura mare in picior, banui ca i se trage de la faptul ca vaccinul a fost intramuscular si dupa vaccin au fost date lupte crancene pentru analize cand micutzul Yannis s-a incordat destul de mult. Oricum, intrucat umflatura a aparut abia a doua zi mi-am zis ca nu are rost sa ii mai pun cartofi sau gheatza, alea cred ca actioneaza numa cand e proaspat facut vaccinul. Nu i-am facut nimic...s-a retras de la sine.

In week-end, spre rusinea noastra, nu am iesit din casa, am lenevit, dormit si copil si parinti cat a incaput!!!

Alexutzza...nici eu nu stiu ce sa fac cu carutzul, mai ales ca iris pare a se fi indragostit de el, si ma blocheaza...nici cumparatorii nu se prea inghesuie, ce-i drept, ca tot asa, e cu de toate, de la zero si nu e f. ieftin...mai vedem...Poti incerca, zic si eu, sa vezi cam ce pret poti obtine....

Bine ca n-a facut Yannis reactie la vaccin, se pare ca si noi am scapat basma curata cu priorix-ul...vad ca e ziua 21, si nu da semne de reactie...poate am scapat.

Felicitari pentru leneveala din w-e!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

eu sunt oleaca in butoi, nu am fost deloc pe aceiasi lungime de unda cu Dragos azi..nimic nu ii convine
colac peste pupaza vad ca acum a inceput sa tuseasca...oare siropul de ceapa o fi bun la copii de 1 an? ia sa il intreb pe gogu...

Multa sanatate Dragoselului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

eu sunt oleaca in butoi, nu am fost deloc pe aceiasi lungime de unda cu Dragos azi..nimic nu ii convine
colac peste pupaza vad ca acum a inceput sa tuseasca...oare siropul de ceapa o fi bun la copii de 1 an? ia sa il intreb pe gogu...

Poti sa ii dai Stodal si Homeogene9 (2 pastile dizolvate in 10ml de apa). Sunt homeopate si sigur au gust mai bun decat ceapa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

sorina... imi dai idei...as marita si eu un carutz...avem 2 dintre care 1 e mare si f putin folosit, dar ideea e ca e complet de la 0 si cum eu imi doresc cat de curand bebe 2...nici nu stiu ce sa fac...

Noi suntem bine, nu am avut reactie la vaccin, numa a facut o umflatura mare in picior, banui ca i se trage de la faptul ca vaccinul a fost intramuscular si dupa vaccin au fost date lupte crancene pentru analize cand micutzul Yannis s-a incordat destul de mult. Oricum, intrucat umflatura a aparut abia a doua zi mi-am zis ca nu are rost sa ii mai pun cartofi sau gheatza, alea cred ca actioneaza numa cand e proaspat facut vaccinul. Nu i-am facut nimic...s-a retras de la sine.

In week-end, spre rusinea noastra, nu am iesit din casa, am lenevit, dormit si copil si parinti cat a incaput!!!

Alexutzza...nici eu nu stiu ce sa fac cu carutzul, mai ales ca iris pare a se fi indragostit de el, si ma blocheaza...nici cumparatorii nu se prea inghesuie, ce-i drept, ca tot asa, e cu de toate, de la zero si nu e f. ieftin...mai vedem...Poti incerca, zic si eu, sa vezi cam ce pret poti obtine....

Bine ca n-a facut Yannis reactie la vaccin, se pare ca si noi am scapat basma curata cu priorix-ul...vad ca e ziua 21, si nu da semne de reactie...poate am scapat.

Felicitari pentru leneveala din w-e!

Sorina, mami de Diana si Iris

Pot sa ma bag ca musca?
Va dau eu preturile pe care le-am avut eu la carucior.
TrioLiving de la Chicco, cumparat cu 2700lei si vandut cu 1000lei - 95% nefolosit. Cu toate accesoriile posibile si imposibile.
Cand am pus eu poze cu caruciorul, era un altul la vanzare cu 1200 lei, tot 3in1. Si eu am zis ca e mai ok sa il vand decat sa cer si eu tot 1200lei.
Bafta la bebe2 sau la vanzare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

nyny ohoo, multi inainte, da' iar aveti o etapa de iesit unu' dupa altu'

Sorina eu asa am zis, il pun eventual pe okazii si vad daca obtin cat vreau eu pe el, daca nu...il tin si il vand mai incolo...ce am de pierdut? Eventual cer pe el suficient sa pot lua daca o fi cazul un carutz de la 0 dar mai mic, mai simplu....

ana g multumim de urari ptr tati.

Loredana am uitat sa-ti zic, si noi suntem cu 3 limbi: romana eu, greaca tati si engleza vorbim unu cu altul... Oricum, am stabilit ca limba oficiala o sa fie engleza, o sa il dam aici in Romania la o scoala cu engleza sa poata continua oriunde....Dumnezeu stie unde il poate trimite serviciul pe tati sau chiar si inapoi in Grecia. E singura varianta sa:
1. fie continuitate in studii
2. sa il ajutam si eu si tati la lectii

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Poti sa ii dai Stodal si Homeogene9 (2 pastile dizolvate in 10ml de apa). Sunt homeopate si sigur au gust mai bun decat ceapa!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

multumesc, stiam si eu de stodal, problema e ca sunt singura cu el acasa pana diseara la 8-9 cand vine tati...si nu as vrea sa il scot afara ca e oleaca vant si sa nu agravam..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Pot sa ma bag ca musca?
Va dau eu preturile pe care le-am avut eu la carucior.
TrioLiving de la Chicco, cumparat cu 2700lei si vandut cu 1000lei - 95% nefolosit. Cu toate accesoriile posibile si imposibile.
Cand am pus eu poze cu caruciorul, era un altul la vanzare cu 1200 lei, tot 3in1. Si eu am zis ca e mai ok sa il vand decat sa cer si eu tot 1200lei.
Bafta la bebe2 sau la vanzare!!!!

Aha, ok, understood...deci ai cerut mai putin de 50%...e bine de stiut, ca eu il am pe okazii de prin ian, la 50% (bine al meu a fost ceva mai scump, deci si 50% reprezinta un pretz usor prohibitiv)...

Mergi la inceput

saracutul de el, doarme de pe la 12 si un pic dar asa se zvarcoleste, tuseste in somn, maraie...cred si eu ca nu ma inteleg cu el azi..

Mergi la inceput

asta este romania din care inca nu am plecat.

http://www.stiri.com.ro/stire-5929/gravida-abandonata-de-medici-in-timpul-avortului.html

Mergi la inceput