Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
mai, eu stiam ca e normal ca parul sa mai si cada, ca are cicluri de crestere (cand numai creste, nu mai cade), si cicluri de cadere (cand numai cade, nu mai creste), adica trebuie sa faci deosebire intre caderea parului fiziologica normala si una anormala... nu mai stiu palierul, 50 de fire pe zi? ciclurile alterneaza succesiv si sunt de 3-4 luni... si eu uneori sunt disperata de caderea parului, acum slava domnului s-a oprit din cadere, dar m-au speriat foarte tare femeile care au 3 fire de par in cap de li se vede si scalpul (au capul ca un tartan)... eu folosesc si ulei de masline... mai stiam si o reteta contra caderii parului - o lingura ulei de masline caldut, o ligurita scortisoara, si o lingurita miere, stai cu acest amestec vreo 15 min dupa care speli cu multa apa. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Imi cade de cand am nascut. E adevarat ca se si regenereaza... am tot timpul firicele noi zbarlite in varful capului, da ma enerveaza maxim cand vad prin toata casa par, pe mine, nu mai zic... in cada...
Sorina, Micki pt raspunsurile voastre.
Am mai citit aseara, tot pe un forum despre tinctura de ardei iute, cica face minuni....
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela aseara mi-a frant inima....dupa multe insistentze din partea unei shtorfitze de a-l pupa de fiecare data cand il vedea....a cuprins-o si el si i-a raspuns k ac moneda vb plateei...a fc 40 de ani si io nu stiu? |
Suntem alaturi de tine...
Povestea lui David
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nyny
Imi cade de cand am nascut. E adevarat ca se si regenereaza... am tot timpul firicele noi zbarlite in varful capului, da ma enerveaza maxim cand vad prin toata casa par, pe mine, nu mai zic... in cada... Sorina, Micki pt raspunsurile voastre. Am mai citit aseara, tot pe un forum despre tinctura de ardei iute, cica face minuni.... Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
Am intrat si eu dupa o suta de ani...
nu ma lasa bobitza deloc sa stau la calculator sau sa vb la telefon,
nyny, am o prietena care lauda vitaminele pt par si unghii "perfectil" parca..ea zice ca se cunoaste f bine diferenta!
iar pt par deteriorat este o masca de la kerastase care se gaseste doar in saloanele de coafura...o gasesti de la 1 mil jum pana la 3...depinde de adaos!
blue_flower spune:
Neata fetele,
Loredana, wecolme to the club. Doamne, 3 limbi dintr-o data....lasa, macar stii ce motiv are sa nu vorbeasca pana la 2 ani
Despre dormit....fiecare copil cu pattern-ul lui....al meu doarme 1 singur somn pe zi, de la 1, vreo 2.5-3 ore. Ii dau pranzul la 12.30 si apoi somn.
Nyny - eu folosesc Chelstop de la Plafar. Singurul tratament care a fost vreodata eficient impotriva caderii parului. Dercos este mai mult tratament pt eczeme si matreata (stiu pt ca dermatologul i l-a recomandat sotului).
Ruxita - noi stam cu Dani cam 3 ore pe zi afara, chiar mai mult in uichend. 1.5 ore dimineata si vreo 2 ore dupa amiaza. Avantajul curtii....dezavantajul e ca nu are jucarii prea multe de exterior si nici copii, doar vecina cu cateva luni mai mare. In rest, smulge plante, rupe iarba, ia pamant din ghivece si il imprastie si cel mai mult si cel mai mult se joaca cu mopul, galeata, matura, farasul. Se lasa cu urlete mari cand e vremea de mers in casa si trebuie sa le lase in garaj.
Dece - si eu vreau sa ajung la H&M, dar nu am cand. In uichend am ajuns in schimb la Bricostore si am luat iar plante si scoarta si tot felul de prostii pt curte. Doar sa chiulesc de la servici sa ajung si eu la shopping.
Mire - eu am auzit de Debridat ca e bun, dar nu am folosit niciodata.
Noi vom incepe sa ii dam un tratament homeopat pt viermisori. Daca e cineva interesat, il voi posta si pe forum. Nu e greu, doar ca e pt 3 luni.
Bea, cum mai e cu greturile?
Sorina, sa iti fie de bine shoppingul. Si poate reusesti totusi sa ii iei alt carucior copilului, daca zici ca asta e tanc. Lasa, ca o sa ii placa si urmatorul. Dani nu a stat aproape deloc in primul carucior, l-am vandut si in asta "janghina", luat din Obor cu 1mil jumate....in asta sta frate. Nu comenteaza nimic. In ala 3in1, care a costat o caruta de bani, nu a vrut....na, ne-a facut in ciuda.
O sapt usoara va doresc.
nyny spune:
Lorex, BF ... da cred ca o sa iau si niste vitamine, pt ca sigur am ceva lipsuri prin organism si o sa ma hotarasc si la un tratament local. Ma incanta ideea cu Chel_Stop pt ca are un pret accesibil si daca zici ca e testat si da rezultate, cu atat mai bine.
Povestea lui David
sorina_bz spune:
Nyny...sorry de noapte maraitoare...chiar ca par a comunica telepatic copiii nostri...cand sunt ok amandoi, cand ii apuca maraiala.... Spor la shmotru sa ai...eu am mai facut prin casa, dar dulapurile tipa dupa ajutor si la mine, offff...si sectoristul a zis ca e ocupat......tot eu trebuie sa le rezolv, sa vad ce magie fac. Suna bine treaba aia cu tinctura de ardei iute, pentru par...Cat despre suzeta..n-am tupeu sa umblu la scosul ei, ca si asa e in spume, maimutzica...drept e ca are 2 mereu in pat noaptea, si le gaseste singura...Ce haioasa ai fost, cu "chematul" suzetei..
Ruxita...sorry de diaree si de san dureros... sa treaca repede! Din cate stiu eu, laptele de vaca nu este recomandat in caz de diaree, doar orezul simplu, lapte fara lactoza sau formula speciala HN, antidiareica...nush, zic si eu...
BF...sa stii ca ai dreptate cu carutul, si noi avem un quinny buzz four, si n-a stat in el neam, nici in landou, nici in sport. Parca vad ca o ..."coafeaza" vreunul din bazar..
Dece......ce baiat pupacios ai tu acolo!
Fug sa preg papa princesitei.....revin!
alexutzzza spune:
Loredana bine ati venit in randul pufuletilor. Adorabil numele micutei tale! SI mie imi placea mult numele inca de pe vremea copilariei cand rula serialul Twin Peaks si era actrita Lara Flynn Boyle .
Noi cu somnul...la fel ca BF 1 pe zi de la 12 juma-1 timp de 2.5-3 ore.
Eu nu comentez....sunt norocoasa, in 85% din cazuri il pun pe Yannis in pat si adoarme....restul de 15% il iau din pat daca nu are chef de somn si il pun mai incolo cand ...adoarme. Sunt si 5% cazuri in care il las sa urle 5 minute ca e vro seara cu bazdaci si apoi adoarme.
nyny voi stiu ca erati la fel ca noi cu dintii...4 iesiti relativ unu dupa altu intre 9,5 si 11 luni si apoi nimic. Noua ne iese o masaee acuma, vad ca e umflat rau, e o basica mare in stanga sus, prima masea de dupa canini, e si negru un pic, cred ca e cu hematom...voi?
A propos de plimbari, la noi la fel, iesim afara , cand iesim in parc mare cu carutz, Yannis sta in carutz, daca il las jos aduna constiincios toate chistoacele de tigari, pietre gunoaie etc, pana ma lasa nervii si il pun la loc in carutz.
Ruxita treaba cu interactionatul "tactil" vad ca e mai specifica fetelor, in genere bebelusele fetite sar pe baieti sau pe alti copii, baietii sunt un pic mai rezervati, dar fetele vad ca nu au nici o treaba...se catzara pe ceilalti copii ca niste mici maimutzele neastamparate.
Miremia multa sanatate Marei. Colostrum ne-a fost si noua recomandat de matusa ptr intarirea sistemului imunitar si reglarea/protejarea tranzitului intestinal.
sorina... imi dai idei...as marita si eu un carutz...avem 2 dintre care 1 e mare si f putin folosit, dar ideea e ca e complet de la 0 si cum eu imi doresc cat de curand bebe 2...nici nu stiu ce sa fac...
Noi suntem bine, nu am avut reactie la vaccin, numa a facut o umflatura mare in picior, banui ca i se trage de la faptul ca vaccinul a fost intramuscular si dupa vaccin au fost date lupte crancene pentru analize cand micutzul Yannis s-a incordat destul de mult. Oricum, intrucat umflatura a aparut abia a doua zi mi-am zis ca nu are rost sa ii mai pun cartofi sau gheatza, alea cred ca actioneaza numa cand e proaspat facut vaccinul. Nu i-am facut nimic...s-a retras de la sine.
In week-end, spre rusinea noastra, nu am iesit din casa, am lenevit, dormit si copil si parinti cat a incaput!!!
de Yannis
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza nyny voi stiu ca erati la fel ca noi cu dintii...4 iesiti relativ unu dupa altu intre 9,5 si 11 luni si apoi nimic. Noua ne iese o masaee acuma, vad ca e umflat rau, e o basica mare in stanga sus, prima masea de dupa canini, e si negru un pic, cred ca e cu hematom...voi? Noi suntem bine, nu am avut reactie la vaccin, numa a facut o umflatura mare in picior, banui ca i se trage de la faptul ca vaccinul a fost intramuscular si dupa vaccin au fost date lupte crancene pentru analize cand micutzul Yannis s-a incordat destul de mult. Oricum, intrucat umflatura a aparut abia a doua zi mi-am zis ca nu are rost sa ii mai pun cartofi sau gheatza, alea cred ca actioneaza numa cand e proaspat facut vaccinul. Nu i-am facut nimic...s-a retras de la sine. In week-end, spre rusinea noastra, nu am iesit din casa, am lenevit, dormit si copil si parinti cat a incaput!!! de Yannis |
Acum 3 sapt i-a iesit dintele nr.5, sapt urmatoare am descoperit intamplator (pt ca nu ma lasa sub nici o forma sa ma uit in gura lui) intr-o seara o masea iesita pe jumatate si saptamana trecuta i-a iesit si dintele nr.6.....
Am observat la David ca de fiecare data cand l-am tinut eu la vaccin s-a intarit locul a doua zi si in cateva zile i-a trecut. De cate ori l-a tinut asistenta n-a avut nici o problema.
Ce bine ca n-ati avut reactii urate de la vaccin ....si ce bine ca v-ati putut odihni in weekend...
Povestea lui David
ale1212xa spune:
eu sunt oleaca in butoi, nu am fost deloc pe aceiasi lungime de unda cu Dragos azi..nimic nu ii convine
colac peste pupaza vad ca acum a inceput sa tuseasca...oare siropul de ceapa o fi bun la copii de 1 an? ia sa il intreb pe gogu...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem