Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Sorina urata treaba cu sangerarile astea. Scapati de premolari si treceti la canini. Tare Iris cu carutzul... si-a dat seama ca vreti sa-l maritati si nu vrea sa se desparta de el

Si eu pe langa subiect...
Stie cineva un tratament eficient impotriva caderii parului? Acum putin timp credeam ca am gasit formula miraculoasa: un sampon si un spray anticadere de la Gero_vital. VAX. La inceput mi se parea ca isi face treaba dar dupa putin timp a inceput sa-mi cada ca la inceput. Am incercat si cu ulei de ricin (la recomandarea unei coafeze) dar se ingrasa rau de tot parul, de la Re_valid fac matreata...

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna de dimineata, vad ca nu este cafelutza, asa ca va servesc eu cu una...

Noi...noapte usor maraitoare, dar in limite...vedem azi ce mai avem nou prin guritza...

Nyny..impotriva caderii parului am auzit ca ar fi eficient Dercos, de la Vichy...eu nu am folosit...nu ca n-ar fi nevoie, dar am cam neglijat aspectul...

O saptamana usoara, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza,

sorina multumim de cafea...vreau si eu una...

ia sa vad ce ati mai discutat in we

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Noi...noapte usor maraitoare, dar in limite...vedem azi ce mai avem nou prin guritza...

Nyny..impotriva caderii parului am auzit ca ar fi eficient Dercos, de la Vichy...eu nu am folosit...nu ca n-ar fi nevoie, dar am cam neglijat aspectul...

Sorina, mami de Diana si Iris

neatza fetili...sarumana de coffe, sorina....e atat de buna cand e facuta de altul....

io ink nu sunt obisnuita cu somnul dar jiji a av 2 teziri 2.30-6.30....e de bine...
aseara mi-a frant inima....dupa multe insistentze din partea unei shtorfitze de a-l pupa de fiecare data cand il vedea....a cuprins-o si el si i-a raspuns k ac moneda

vb plateei...a fc 40 de ani si io nu stiu?

sa aveti o saptamana superrrrr

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Neata! Multumim de cafeluta! Fi-miu f matinal azi. Parca are bilet la film...

Si eu am auzit de bine despre Dercos. Dar nu l-am tersat pe pielea mea.

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/85-set-pink.html" target="_blank"> Set "Pink" si Set Clasique

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Sorina urata treaba cu sangerarile astea. Scapati de premolari si treceti la canini. Tare Iris cu carutzul... si-a dat seama ca vreti sa-l maritati si nu vrea sa se desparta de el

Si eu pe langa subiect...
Stie cineva un tratament eficient impotriva caderii parului? Acum putin timp credeam ca am gasit formula miraculoasa: un sampon si un spray anticadere de la Gero_vital. VAX. La inceput mi se parea ca isi face treaba dar dupa putin timp a inceput sa-mi cada ca la inceput. Am incercat si cu ulei de ricin (la recomandarea unei coafeze) dar se ingrasa rau de tot parul, de la Re_valid fac matreata...

Povestea lui David

mai, eu stiam ca e normal ca parul sa mai si cada, ca are cicluri de crestere (cand numai creste, nu mai cade), si cicluri de cadere (cand numai cade, nu mai creste), adica trebuie sa faci deosebire intre caderea parului fiziologica normala si una anormala... nu mai stiu palierul, 50 de fire pe zi? ciclurile alterneaza succesiv si sunt de 3-4 luni... si eu uneori sunt disperata de caderea parului, acum slava domnului s-a oprit din cadere, dar m-au speriat foarte tare femeile care au 3 fire de par in cap de li se vede si scalpul (au capul ca un tartan)...
eu folosesc si ulei de masline... mai stiam si o reteta contra caderii parului - o lingura ulei de masline caldut, o ligurita scortisoara, si o lingurita miere, stai cu acest amestec vreo 15 min dupa care speli cu multa apa.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Noi suntem cu diaree... ieri vreo 2 episoade, azi dimineata iar 2, nu au trecut nici 10 min de cand ii schimbasem pampersul... nu stiu ce o fi patzit... ieri i-am dat orez cu lapte si se pare ca nu si-a facut efectul... si mie mi-a parut usor caldut, i-am luat temp, nu are febra... mai vedem pe parcursul zilei...

Treziri noaptea... una singura, si am fost si eu la buda, Kay a venit din urma mea, chiorandu-se de becul din baie si impleticindu-se, culcat inapoi, dat putina apa si adormit la loc pana dimineata. Ce-mi place cu o singura trezire de apa... probabil asta va fi obisnuita, de pishu, apa mai tarziu...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

neatza fetili...sarumana de coffe, sorina....e atat de buna cand e facuta de altul....

io ink nu sunt obisnuita cu somnul dar jiji a av 2 teziri 2.30-6.30....e de bine...
aseara mi-a frant inima....dupa multe insistentze din partea unei shtorfitze de a-l pupa de fiecare data cand il vedea....a cuprins-o si el si i-a raspuns k ac moneda

vb plateei...a fc 40 de ani si io nu stiu?

sa aveti o saptamana superrrrr

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Kay inca nu stie sa interactioneze tactil cu alti copii, ii priveste cel mult, dar nu simte nevoia sa-i pipaie, traga de maini, fatza... cat despre sarut nu stie sa sarute cu gura inchisa... ma saruta pe mine cu gura deschisa dar fara limba, luandu-mi capul in maini (aka "pasional")... buna tehnica...

Mergi la inceput

vroiam sa ma plang de sani (dar uitasem)... sanul drept e golit, ok, usor... iar stangul s-a umplut cu lapte, si mi-a curs pe tricou, si e tare si mare si dureros... (asta a fost super productiv si la Ela si la Kay)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimi...

Bag si eu o cafelutza de la serv Sorina. Ziceai de noapte maraitoare... copiii nostri or comunica telepatic ? Si David s-a cam fatait. Ma gandesc serios sa-i scot suzeta. O pierde noaptea si pentru ca ii e lene sa o caute, o striga... in gura mare... poate se gaseste singura. Cum doarme in aceeasi camera cu Mara, normal ca o deranjeaza si o aud si pe ea stigand cat poate de tare " Au ce ma doare capul...."

Noi avem program de smotruiala saptamana asta, ca doar vine Pastele... spalat geamuri, perdele... curatenie in dulapuri...

Voi, sa aveti o saptamana usoara...

Povestea lui David

Mergi la inceput