Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Noi am dat o tura de parc de dimineata. Cam frig. Ce ma enerveaza vremea asta... nici nu zici ca vine primavara.
Am fost la ai mei parinti sa mancam, am obosit copiii bine si cand ne-am intors acasa, au picat lati aman2. Acum ar trebui sa ma culc si eu... dar nu ma ia somnul.

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sorina, Nyny
Pana una alta i-am fiert orez cu morcovi si i-am prajit paine. Suna interesant colostrul ala dar ma gandeam , de unde iau astia colostru?

Livia Mara mea pana acum a avut de 3 1/2 jumate rosu in gat (ultima data a fost putin) si nu i-am dat niciodata antibiotic. Tratamentul a constat in Panadol si tantum verde si a functionat de fiecare data. Avem si noi un antibiotic in casa dat de catre medic, in cazul in care ar fi facut febra mare 2 zile consecutiv. Pana caum am scapat. Imi amintesc ca voi ati facut ROR-ul acum o saptamana jumate, nu cumva bubitele au reprezentat reactia la vaccin?

Micki sa ai pofta! Ce mai face Cristi?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de coffe...merge si la amiaza

bun venit, loredana, doamne ce usurata ma simt ca ai fata.....ce ne-am fi facut cu 2 de luca nascuti pe 1????

asa mi-e de drag cand recuperez si nu citesc de rau....ma distreaza de numa mall-ista noastra...iris ( specific pt ca mai sunt pretendente la titlu )....si ...'precocul" nostru kay...ruxi...ori am pierdut eu niste mesaje importante..ai reusit in final intzarcatul 100%?

la mine s-a intors JM de la ..mami...cu bunataturi...n-a mai adus pradi DIN AIA....dar a adus un feldemelci cu nuca si mire..doamne...otravuri curate...in cantitati industriale...iar eu care nu am limite....

dimi , mi-am fc prg de mall...m-am imbr si eu....mai de mall...jiji la fel...si am zis ca spargem usa la H&M ca de..asa am fost informati....sau dezinformati ( multumim mire) ca s-a deschis la noi. io disperata dupa o caciula de bumbac....i-am dat doar gluga sa nu-i stric zulufii...convinsa ca ne intoarcem cu caciula...dar cik mai asteptam pna pe 15...

a batut jiji bulevardul prin mall...iar eu dupa curul lui...cand de fapt ma dusesem sa particip la niste discutii....de unde....venit ...mancat...adormit....s-a trez dansul ploii putin adormit...cm il puneam jos ziceai ca-l omor...si asta vreo 5 ture...

noi avem un sg somn cam de 2 ore, la amiaza....
loredana, nu stiu ce sfat sa-ti dau...clar io nu sunt in masura...si la noi a tanarul e un caz atipic...ca si mall-ista...dar in alta directie....

si asa ca..divertisment...cu titlu...barbatul...comoara la casa omului....

aseara m-am vopsit...( radacinile)
vine JM acasa dimi ...imi zice la un moment dat...TE-AI VOPSIT? eu...n-apuc sa zic ceva( dar gandeam...in sfarsit observa si el ASTA...evoluam)....cand vine cu restul.....miroase a perhidrol...etc.....
am inceput sa radem amandoi..deoarece cand mi-a vz fatza...a ghicit ce gandeam io....

acu dorm amnadoi...

astept sa se trez jiji si sa mai iesim afara...
cand sunt acasa ies cam 1 ora dimi....si cam de la 4-5 dupa amiaza la 7...in parculetele din jurul blocului...care sunt neinteresante pt el...ci..strada masini si orice altceva..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Eh,Decenuela,cred ca am fi supravietuit si cu doi de Luca
Noi ne-am dorit mult baiat,insa de cand a venit printesa,nu ne mai imaginam cum ar fi fost altfel,ni se pare perfect asa!
Am citit si povestea lui Luca,foarte emotionanta!Cred ca toate nasterile,povestite asa frumos,sunt emotionante,cum ar putea fi altfel...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Nyny,am citit povestile boboceilor tai...Foarte frumos,m-au atins pana in suflet...Sa-ti traiasca minunile si sa va aduca bucurie...

Multumesc frumos

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Nyny.....ma bucur ca ati avut o noapte mai buna, si ca acum dorm picii, amandoi..Mai incearca si tu o tura, poate vine Mos Ene... De azi dimi ma chinui sa prind o bucata de timp fara vant, sa scot si eu copila pe afara, dar nu se poate...buzaul cred ca e in mijlocul rozei vanturilor.... Interesant tratamentul dr. S. pentru enteroviroze..stiam de rolul probioticelor, musai sa vad care e treaba cu sanzyme in povestea asta. A luat si iris pe vremuri sanzyme, dar pe vremea cand refuza sa se alimenteze, pe la 3 luni, deci in cu totul alte scopuri
Miki...ooo, sa-ti fie de bine papica si berica! Na, ca acum imi e si mie pofta de-o berica, si iau antibio...nu-i corect!
Dece...iti faci pacate..melci cu nuca, zici?...asta cam suna a desfrau culinar!. Foarte tare JM, cu vopsitul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

mersi de lamuririle cu plimbatul , citit pe fuga... "alaptez" cu bibe cu o maina si scriu cu cealalta.

Dece, da 100 %... pai nu prea are rost sa incepi si sa nu termini... suntem intzarcati, cum spuneam din data de 3 aprilie.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

David i-a tras azi scaunul de sub fund Marei. De fapt l-a impins... Mara statea in genunchi pe scaun si cu coatele pe masa....a ramas sprijinita cu burta pe masa si cu picioarele in aer.
Si tot azi s-a urcat singur pe scaunul din bucatarie...

Povestea lui David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

David i-a tras azi scaunul de sub fund Marei. De fapt l-a impins... Mara statea in genunchi pe scaun si cu coatele pe masa....a ramas sprijinita cu burta pe masa si cu picioarele in aer.
Si tot azi s-a urcat singur pe scaunul din bucatarie...

Foarte tare, Nyny...ce poznasi de copii ai!
Bine ca nu s-au lovit..

Mergi la inceput

Iris a stat azi aproape toata ziua in carucior...cum trecea pe hol pe langa el, chitzaia s-o urcam, si s-o plimbam....se duce la usa de la intrare si zice "pa"...
Tot ii sangereaza gingiutza, cand se atinge cu cate ceva, si vad ca acum pe seara iar a apucat-o agitatia...poate iese si ultimul premolar, ca nici solide nu prea s-au lipit de ea azi....

Mergi la inceput