Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
miremia spune:
Neata si de la noi!
Treze de la 9 , s-a trezit mititica din cauza durerii de burtica si a facut acelasi kk urat in 2 reprize. Toata noaptea a plans din cauza de burtica dureroasa. Eu ii dau debridat, mai exista vreo solutie magica pt durerile de burtica?
Sorina sa-ti fie de bine si plimbarea si vopsitul si dormitul.
Loredana Mara mea are zile cu 2 reprize de somn si zile cu un singur somn. In functie de ora la care se trezeste dimi (azi sigur va avea 2).
Iar a dat iama in geanta mea. Am surprins-o cum scotea banii bancnota cu bancnota din portofel, i-am amintit ca facea un lucru interzis si i-am luat pe toti. Dupa 2 minute apare cu o alta bancnota in mana si mi-o intinde mandra, asteptand laudele.
duminica placuta!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neata si de la noi! Treze de la 9 , s-a trezit mititica din cauza durerii de burtica si a facut acelasi kk urat in 2 reprize. Toata noaptea a plans din cauza de burtica dureroasa. Eu ii dau debridat, mai exista vreo solutie magica pt durerile de burtica? Sorina sa-ti fie de bine si plimbarea si vopsitul si dormitul. Loredana Mara mea are zile cu 2 reprize de somn si zile cu un singur somn. In functie de ora la care se trezeste dimi (azi sigur va avea 2). Iar a dat iama in geanta mea. Am surprins-o cum scotea banii bancnota cu bancnota din portofel, i-am amintit ca facea un lucru interzis si i-am luat pe toti. Dupa 2 minute apare cu o alta bancnota in mana si mi-o intinde mandra, asteptand laudele. |
Mire..
Mara e o ghidusie de fetitza!
Sorry de noapte nashpa...pentru durerile de burtica eu as incerca un ceai de colici, sau de colici combinat cu menta, si un probiotic, gen Enterol... sa treaca repede frumoasei printese burtica dureroasa..
Loredana71 spune:
Buna dimineata la amiaza!
Abia acum am vazut ca m-ai intrebat,ana-g,de cetatenie,scuze daca am mai sarit pe cineva...Deocamdata are pasaport italian,pentru ca a fost foarte usor si rapid sa i-l facem si aveam de plecat in Romania,a durat o saptamana!Oricum,are dreptul sa aiba toate 3 cetateniile,insa va hotari ea la 18 ani ce vrea,pana atunci are dreptul sa aiba acte din toate 3 tarile...
Va multumesc de raspunsurile cu somnicurile...Tot astept cumintica,de regula si-a facut singura programul,de fiecare data cand s-a schimbat,acum insa parca dureaza mai mult...Eh,asta e,nu avem chiar de daramat muntii acum...Asteptam zana sa se decida
Miremia,si Lara e cu poseta,daca o ajunge...Imi scoate cardurile si le aranjeaza unul langa altul pe canapea,vorbeste acolo in legea ei,iar le strange iar le aranjeaza,apoi le baga in gentuta ei (i-am dat una de-a mea mai veche) zice pa si o taie
Acum vad ca zice toata ziua,non stop cochi cochi cochi...Habar n-am ce o fi
livia1980 spune:
Salut
Dupa ce a trecutu episodul cu febra de weekend-ul trecut, marti i-au aparut niste bubite...am sunat iar la doctor si a spus ca nu e nimic grav...dar mi-am ascultat intuitia si i-am intrerupt antibioticul!Si pana seara era plin de bubite pe spate si pe burtica...si am cautat pe net si erau exact ca la roseola infantila...asa ca nu m-am mai dus la nici un doctor...sunt sigura ca asta a avut.In doua zile i-au trecut si acum suntem bine , sanatosi.Ideea este ca doctorul ne-a prescris antibiotice, fiindca avea "putin" rosu in gat...dar fara alte simptome...sa mai ai incredere in medici...antibiotic prescris fara sens..noroc ca i-am dat doar o zi jumatate!
Revin!
nyny spune:
Mire si eu tot cu Debridat, Hidrasec, Ercefuryl o tratam pe Mara. Dar am ajuns odata cu ea la dr.Stanciu cu o enterocolita destul de nasoala si mi-a recomandat sa-i dau Sanzyme si www.sanavita.ro/colostru-cu-probiotice.html" target="_blank"> Colostru cu probiotice .
Eu sunt foarte multumita de colostru cu probiotice si chiar nu-mi lipseste din casa. Ii dau si in timp ce face tratament cu antibiotic... si cand are dureri de burtica sau este deranjata ...
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Sorina sa-ti fie de bine sedinta de cosmetica. Ce bine e cand mai avem timp si pentru noi.
Mara si Lara fac ravagii in gentile mamicilor...... Mara cred ca luase banii ca sa-si cumpere un ruj nou
Povestea lui David
micki_mica spune:
NEata si de la noi!
Multumim de cafeluta, Sorina!
Vad ati avut parte de o seara mai buna. Eu zic asa gandudu-ma si la Mirela, ca daca tot e pusa Mara pe sotii...e de bine zic eu, in ciuda starii asa-si-asa ( ). Imi pare rau ca nu stiu ce sa zic de faza cu burtica. Noi nu am avt probleme asa.
Livia imi pare rau de faza cu bubitele. Bine ca te-ai prins la timp. Multa sanatate!
Va pup si o zi placuta in continuare!
Ma duc la masa, ca sotul e bucatar sef, azi!
Mami a lui Cristi
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/85-set-pink.html" target="_blank"> Set "Pink" si Set Clasique
Magazinul meu
nyny spune:
Livia e chiar aiurea ce povestesti tu. Si eu am o boala cu dr astia... Bine ca e ok acum.
Micki_mica pofta buna. Si sotul meu gateste bine dar face o dezordine in urma lui... da ce mai conteaza...
Povestea lui David
Loredana71 spune:
Nyny,am citit povestile boboceilor tai...Foarte frumos,m-au atins pana in suflet...Sa-ti traiasca minunile si sa va aduca bucurie...
Am vazut ca se intreba de activitati cu picii nostri...Eu ies cu Lara la facut cumparaturile,adica piata,mai mergem la shopping si mancam la restaurant amandoua,mergem in parc la leagane,mai avem un prieten la care mergem sa ne jucam din cand in cand...Sau mai facem cate o zi intreaga la cate un shopping center mai departe,acolo e ca o mica excursie,oricum la toate iesirile astea mergem mult pe jos,ca sa stea ea cat mai mult la aer si nu prin magazine...Din pacate,suntem mai mult noi doua pentru ca tati lucreaza foarte mult,este bucatar si lipseste cam toata ziua de acasa,si vine si foarte tarziu seara...
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Livia e chiar aiurea ce povestesti tu. Si eu am o boala cu dr astia... Bine ca e ok acum. Micki_mica pofta buna. Si sotul meu gateste bine dar face o dezordine in urma lui... da ce mai conteaza... Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
Saru-mana! Am baut si o berica! Asa dor mi-era de una...
Acum stam ca broastele, ghifuite...digeram...
Mami a lui Cristi
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/85-set-pink.html" target="_blank"> Set "Pink" si Set Clasique
Magazinul meu