Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_g spune:
in primul rand, Loredana bun venit, tu si pufuleata ta! uite cum ne creste "familia"...auzi, si ce cetatenie are?
al doilea, la multi ani tati de yannis si sot de danasor! a fost pe 4 si sotu meu sarbatorit, ce de-a berbeci pe aci! alexutza, faina ideea cu checul decorat, imi pare rau ca nu m-am gandit si eu, dar o sa tin minte pt vreo alta ocazie.
miremia, bine ca e LM, nu?....si mie mi-a prins bine pt perioada asta cu masele, oricat de mult am vrut/vreu sa-l intarc. poate o sa-l tot intarc pana la ultimu dinte, nu degeaba le zice de lapte
sorina, oricat de greu pare, e ceva ineviabil cu dintii, si mai bine acum, decat poate mai incolo, scapati mai repede decat altii.
gata, nu mai stiu, oricum asta e mesaj inceput pe la pranz
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
oo, sorina, sa-ti fie de bine ieseala, la cat mai multe! uite ca se poate!
_
mama lui Stefan, pui scump
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g sorina, oricat de greu pare, e ceva ineviabil cu dintii, si mai bine acum, decat poate mai incolo, scapati mai repede decat altii. |
Ana....asa e, e greu, ca-s mititei..dar si noi, si voi..o sa scapam mai repede... Eu abia astept s-o vad alergand prin casa, sudata de un copan...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ana_g oo, sorina, sa-ti fie de bine ieseala, la cat mai multe! uite ca se poate! |
..
Acum, ca precedentul a fost creat...poate repet, ca parca nici urechea nu ma mai doare, de bine ce mi-a prins..
nyny spune:
Va uitati la "Romanii ai talentzi" (vorba Marei)?
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
.. Acum, ca precedentul a fost creat...poate repet, ca parca nici urechea nu ma mai doare, de bine ce mi-a prins.. Sorina, mami de Diana si Iris |
esti mortala...
doamne, imi amintesc cand am scapat si io 2 ore...ziceai ca-s iesita de la puscarie...mi se parea ca se uita toata lumea la mine....
nici nu stiam cum sa profit de timp....
trebuie exercitiu...nu iese din primele...
eu...am exersat...si tot nu-mi iese...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Wow,ce primire calda,va multumesc!Pai Lara noastra e o bebelusa vesela care a inceput sa mearga de vreo saptamana,este o nebunie cand o vad acum ca o rata prin casa,are 7 dintisori,de vreo cateva saptamani il tot vedem pe al 8-lea sub gingie,dar nu vrea sa iasa inca...Mai asteptam...Are ochii caprui,parul lungut si cret si strungareata S-a nascut de fapt cu 2 saptamani inainte de termen,in noaptea de revelion am mers la spital,printre oameni beti si sticle sparte :)) S-a nascut apoi pe cale naturala la ora 17:16. 3620g si 54cm,maricica si sanatoasa...Acum cand povestesc mi se pare ca au trecut 10 ani de atunci...Este un copil multicultural,mami romanca,tati italian si traim cu totii in GermaniaEu sunt cu ea deocamdata acasa,intentionez ca pe la 2 ani sa caut ceva de lucru(mi-e tare teama de treaba asta),speram sa ne iasa planurile asa cum le-am facut... Miremia,si noi ne-am indragostit iremediabil de numele asta,am vrut sa o numim Alissa,apoi Lucia,pentru ca asteptam initial un Luca...Insa mi-a venit in minte numele asta si nu m-am mai gandit la altele,ni s-a parut amandurora perfect... |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
simplicity spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Buna ziua, doamnelor! Sa nu ne dati disparute... Traiasca Camilia..azi am avut o zi tare buna, princesita mai linistita, asa ca am "abandonat-o" acasa, cu tati si Diana pe la ora 11, si am tras singurica un shopping, cum n-am mai tras demult, vreo 2 ore. Apoi, la noi, in "Madagascar"...iar s-a oprit curentul..so...cand sa recuperez...n-am avut pe ce.. Sorina, mami de Diana si Iris |
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
simplicity spune:
citat din mesajul lui Ruxita am iesit azi cu mingea afara, dezinteres total... si m-am enervat ca o apuca laturile numai spre strada si masini si ne-am intors repede acasa... voi cat stati pe-afara? si care sunt activitatile din aer liber? dar m-a ajutat sa strang ceapa... erau trantite in mijlocul camere (fost ticu la piata) si i-am zis sa stranga cepele si sa le puna in cosul din camara... s-a executat pe loc, una cat una pe toate le-a pus in cos! Avem o mamica si o pufuleata noua! Welcome! sau Willkommen! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
eu ies dimineata cam o ora(cumparaturi) si dupa-masa 2-3ore(atunci ne ducem la lacul cu ratuste si se uita la ele sau daca sunt pe margine se plimba dupa ele,se da in leagan,topogan,merge pe jos...aici nu e loc cu nisip),mai merg cu ea la biserica,shopping,biblioteca,centru joaca si inot....acum vara iesim pe terasa(adica la casa unde stau) si acolo mai stam cam 2-3 ore(cumulate) unde se joaca cu jucariile ei
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
la noi e f cald pt vremea asta...am avut si 18 grade,a fost soare,caldut si am putut sta mai mult pe afara,asa mult ii place
Motto-ul de azi: