Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna ziua, doamnelor!

Sa nu ne dati disparute...
Traiasca Camilia..azi am avut o zi tare buna, princesita mai linistita, asa ca am "abandonat-o" acasa, cu tati si Diana pe la ora 11, si am tras singurica un shopping, cum n-am mai tras demult, vreo 2 ore. Apoi, la noi, in "Madagascar"...iar s-a oprit curentul..so...cand sa recuperez...n-am avut pe ce..

Haircut..
Bubu...spor la fitness sa ai...cui pe cui se scoate. Sa stapaneasca sanatos Raulica noua tricicleta!
Gratiana..drum bun,sedere placuta si petrecere frumoasa la bunici!
Miki...sarumana de urari..Pupam frumosul "alergacios"!
Dece.. de cafea..Jiji doarme singur!!!
Bea..cum mai este Ivan cu kk? Eu stiam de Smecta ca este tare bun in deranjamente de gen, si e argila doar...nu e nimic toxic..Multa sanatate va dorim!
Nyny..ma bucur de noapte mai omenoasa..asa da! Sorry de perioada rushilor rosii...cam aiurea.. sa treaca repede!
Mire... LMA nepotelului ta, sa creasca mare, voios si sanatos! Ma bucur ca delfitza este mai bine...Masaj placut, astazi!
Loredana...welcome!! sa-ti traiasca princesita, sa fie sanatoasa! Frumos nume, si neobisnuit!.. De obicei in familiile multinationale copiii incep sa vb mai tarziu, dar vorbesc bine toate limbile pe care le aud. Eu am exemplul nepotului meu de sora.....mama romanca, tatal italian, locuiesc in State...baietelul a vorbit destul de tarziu, undeva intre 2 si 3 ani, dar toate 3 limbile, si bine.

Fug sa preg. ceva de papa printesei "bob de mazare", si reviu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ruxita ai primit ceva?

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Sorina asta da absenta motivata. Sa-ti fie de bine shopping-areala. O meriti din plin.

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sorina mersi..............

e ok
nu a fc kk de la 10...........

sa iti fie de bine shoppingul.ce ti-ai luat??????????

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Nyny..
Bea...bine ca e bine Ivan..Eu..prostii mi-am luat..un ruj, rimel, fond de ten...ca aveam unele dinainte sa se nasca iris......si erau cam vechi. In rest..tot pentru princesite, si de-ale mancarii.... Dar mi-a facut taare bine ieseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ruxita ai primit ceva?

Doamne ajuta!

inca nu... verificam luni... oficiul lucra numai pana vineri amiaza... Cum primesc te anunt, evident!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am iesit azi cu mingea afara, dezinteres total... si m-am enervat ca o apuca laturile numai spre strada si masini si ne-am intors repede acasa... voi cat stati pe-afara? si care sunt activitatile din aer liber?

dar m-a ajutat sa strang ceapa... erau trantite in mijlocul camere (fost ticu la piata) si i-am zis sa stranga cepele si sa le puna in cosul din camara... s-a executat pe loc, una cat una pe toate le-a pus in cos!

Avem o mamica si o pufuleata noua! Welcome! sau Willkommen!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili..coffe pt toata lumea..

dulcegarii...poate baga plateea ceva

sa aveti un we superb....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

neata,

multumim de cafea

imi pare rau ca nu mai ai timp de tine,dar sa iti faci(eu vb ) ca sufletul nostru are si el nevoie si corpul la fel ca sa nu ajungem babe ramolite

e weekend cat mai multa odihna sa ai

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

babe ramolite! auzi tu la ea!

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/85-set-pink.html" target="_blank"> Set "Pink"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Nyny..
Bea...bine ca e bine Ivan..Eu..prostii mi-am luat..un ruj, rimel, fond de ten...ca aveam unele dinainte sa se nasca iris......si erau cam vechi. In rest..tot pentru princesite, si de-ale mancarii.... Dar mi-a facut taare bine ieseala.

Sorina, mami de Diana si Iris

Sa iti fie de bine! Si sa le folosesti cu placere! Mami se bibileste, adica...

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/85-set-pink.html" target="_blank"> Set "Pink"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Sa iti fie de bine! Si sa le folosesti cu placere! Mami se bibileste, adica...

..
Inceeerc...ca trebuie musai...sa nu le fie copiilor rusine cu mine.... Eu, daca-s mai "hoashca"...e mai mare mentenanta...

Mergi la inceput