Pufi iubiti de ian-feb 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Ziua buna! Ma inscriu sa salut si eu toate mamicile de pufi si toti pufii!Sunt relativ noua pe aici,vad ca voi sunteti deja foarte apropiate,sper sa ma acceptati si pe mine.Am si eu o pufisoara,o cheama Lara,e nascuta pe 01.01.2010. Nu am reusit sa citesc atatea capitole,l-am citit doar pe ultimul... Va doresc o sambata frumoasa! |
Bine ai venit Loredana!
Woooow... pufuleata ta, Lara, e nascuta in aceeasi zi cu David al meu si cu Luca. La ce ora s-a nascut? Hai, povesteste-ne despre voi....
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Loredana welcome si sa-ti traiasca pufuleata!
Ce nume frumos are, Lara propusese si tati de Mara la un moment dat.
Simply dintii astia . micutei.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Fetelor, imi iau ramas bun de la voi pana dupa Pasti. Bagajele sunt gata iar maine dimineata ne imbarcam si plecam la bunici. Drept pentru care va doresc PASTE FERICIT! Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti, multe cadouri, jucarii, fericire, impliniri, etc., dar in primul si in primul rand multa sanatate. Sa va petreceti mult si bine! Va pup! de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Multumim frumos!
SA aveti parte de timp frumos si sa petreceti bine!
PASTE FERICIT!
Mami a lui Cristi
NOUTATI - Set "Albastrele"
Magazinul meu
micki_mica spune:
Neata si multumim de cafeluta, Dece!
Mirela, ma bucur ca este mai bine Mara!
Loredana bine ai venit!
O zi frumoasa va dorim!
Mami a lui Cristi
NOUTATI - Set "Albastrele"
Magazinul meu
Loredana71 spune:
Wow,ce primire calda,va multumesc!Pai Lara noastra e o bebelusa vesela care a inceput sa mearga de vreo saptamana,este o nebunie cand o vad acum ca o rata prin casa,are 7 dintisori,de vreo cateva saptamani il tot vedem pe al 8-lea sub gingie,dar nu vrea sa iasa inca...Mai asteptam...Are ochii caprui,parul lungut si cret si strungareata
S-a nascut de fapt cu 2 saptamani inainte de termen,in noaptea de revelion am mers la spital,printre oameni beti si sticle sparte :)) S-a nascut apoi pe cale naturala la ora 17:16.
3620g si 54cm,maricica si sanatoasa...Acum cand povestesc mi se pare ca au trecut 10 ani de atunci...Este un copil multicultural,mami romanca,tati italian si traim cu totii in GermaniaEu sunt cu ea deocamdata acasa,intentionez ca pe la 2 ani sa caut ceva de lucru(mi-e tare teama de treaba asta),speram sa ne iasa planurile asa cum le-am facut...
Miremia,si noi ne-am indragostit iremediabil de numele asta,am vrut sa o numim Alissa,apoi Lucia,pentru ca asteptam initial un Luca...Insa mi-a venit in minte numele asta si nu m-am mai gandit la altele,ni s-a parut amandurora perfect...
nyny spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Wow,ce primire calda,va multumesc!Pai Lara noastra e o bebelusa vesela care a inceput sa mearga de vreo saptamana,este o nebunie cand o vad acum ca o rata prin casa,are 7 dintisori,de vreo cateva saptamani il tot vedem pe al 8-lea sub gingie,dar nu vrea sa iasa inca...Mai asteptam...Are ochii caprui,parul lungut si cret si strungareata S-a nascut de fapt cu 2 saptamani inainte de termen,in noaptea de revelion am mers la spital,printre oameni beti si sticle sparte :)) S-a nascut apoi pe cale naturala la ora 17:16. 3620g si 54cm,maricica si sanatoasa...Acum cand povestesc mi se pare ca au trecut 10 ani de atunci...Este un copil multicultural,mami romanca,tati italian si traim cu totii in GermaniaEu sunt cu ea deocamdata acasa,intentionez ca pe la 2 ani sa caut ceva de lucru(mi-e tare teama de treaba asta),speram sa ne iasa planurile asa cum le-am facut... Miremia,si noi ne-am indragostit iremediabil de numele asta,am vrut sa o numim Alissa,apoi Lucia,pentru ca asteptam initial un Luca...Insa mi-a venit in minte numele asta si nu m-am mai gandit la altele,ni s-a parut amandurora perfect... |
Sa va traiasca minunea si sa reusiti tot ce v-ati propus. Si noi avem ceva planuri cu Germania, asa ca cine stie...
Si pana la urma Lara unde s-a nascut? In Germania sau in Romania?
Povestea lui David
Loredana71 spune:
Nyny,in Germania s-a nascut,locuiesc aici de 4 ani aproape...
Multumim frumos,sa va iasa si voua asa cum va doriti si chiar si mai bine!Daca aveti planuri de venit in nord,noi suntem aici!
nyny spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Nyny,in Germania s-a nascut,locuiesc aici de 4 ani aproape... Multumim frumos,sa va iasa si voua asa cum va doriti si chiar si mai bine!Daca aveti planuri de venit in nord,noi suntem aici! |
Super... o nemtzoaica, o romanca si un italian. O sa va intelegeti de minune. Glumesc.
Nu ne-am hotarat inca unde vom locui , dar tragem mai mult spre sud. Noi invatam germana literara si am inteles ca in nord sunt alte dialecte... nu stiu, vom trai si vom vedea.
Povestea lui David
Loredana71 spune:
Avem ceva emotii cu limbile astea,ca am vrea sa stie putina romana si putina italiana ca sa se inteleaga cu familiile noastre...Ca germana va fi limba ei de baza,clar,odata cu gradinita si scoala...De aia vorbim fiecare in limba noastra cu ea,sper sa nu zapacim copilul de cap
Despre limba,as zice ca in nord se vorbeste mai aproape de hoch deutsch decat in sud...Cel putin in Bayern e o limbaaaa,eu nu inteleg mare lucru...Dar acum toata lumea tinde sa vorbeasca germana,mai sunt putine persoane care vorbesc dialectul vechi al locului...Oricum,cel mai puternic se diferentiaza cei din Bayern...Dar na,banuiesc ca aveti voi si alte criterii in afara de dialecte...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Ziua buna! Ma inscriu sa salut si eu toate mamicile de pufi si toti pufii!Sunt relativ noua pe aici,vad ca voi sunteti deja foarte apropiate,sper sa ma acceptati si pe mine.Am si eu o pufisoara,o cheama Lara,e nascuta pe 01.01.2010. Nu am reusit sa citesc atatea capitole,l-am citit doar pe ultimul... Va doresc o sambata frumoasa! |
welcome..........
sa iti traiasca pititca!!!!!!!!!!!
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!