Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)
Raspunsuri - Pagina 17
Irinukaaa spune:
Simo voi nu vreti sa luati nici o pauza. Colici pana dupa 3 luni, dintisorii imediat...
Va dorim sa iasa repede-repede, fara sa va chinuie si astia!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
deea_sav85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Ma bucur ca v-au placut fursecurile de Edith, cred ca intre timp le-a facut si Maimutica...eu dupa ce le-am pus in tava, cu spritz de ala, apropo s-au facut late ca balegile, am aruncat pe ele stafide, nu le-am mai glazurat. Cred ca merge "aruncat" pe ele si nuca sau fulgi migdale sau cine mai stie ce. Enjoy la cafea si sunt si f bune pt copilasi. N-au nimic rau, nici macar praf de copt. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
Asa mi-a iesit si mie prima tava, si la a doua am mai pus faina pana am facut pasta mai groasa...numai ca problema a fost ca mi s-a rupt punga cand am incercat sa fac formele si pana la urma le am pus cu lingurita
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
anka-maria spune:
Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, vai de capul meu.
Peste o sapt. incep serviciul, asa ca azi m-am apucat sa sortez garderoba, sa vaz ce-mi mai vine si ce nu.
Doamne, cosmar nu alta, nu-mi mai vine aproape nika! Sa mor daca inteleg cum cu numai 3 kile in plus io nici nu mai pot sa apropii pantalonii. Si la camasi alta tragedie, nu se mai inchide nici una iar tzitzile tot niste bube sunt. ce dracu, m-am latit in spate...
Am bocit cu lacrimi de crocodil, am aruncat o gramada de haine si o alta gramada am pus-o "deoparte" pt. cand oi slabi.
Tati ca sa ma consoleze a zis sa ma duc sa-mi iau alte tzoale de cati bani vreau eu. hmmmm, io m-am gandit la 500-600 de euro dar cand a zis "cati vrei tu" pfua ce mi-a fugit imaginatia...
In fine, astept pe mama sa vina incoace si mergem la shopping, am de inlocuit un sifonier intreg. Si daca tot fac asta, vreau alt stil, unul mai de femeie sofisticata, am scapat de stilul micutza adolescenta.
Care ma intrebasi de exercitii? Ptiu, puschea pe limba... nu face baba sporturi d-astea extreme. Io fac miscare numai cand dau cu mopul
Lorich spune:
Si noi am fost afara - deh, recuperam ce nu iesim in cursul saptamanii. Un vaaaaannt...noroc ca am iesit cu sling si fifi a bagat capul la mami si nani, fie vant , fie orice. Shine vine iepurasul la voi!! De iepuras!!!
Gabi maine iti scru lista, ca urla Ana!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
Da Lori..o sa avem un iepurash dulcic
am facut o mamaliga cu branza si smanatana,si o tochitura din ficatei si carnatei..nebunie. dar ma doare stomacul de innebunesc,acu stau in cap poate scap de mancare
Gabi..noua ne-a zis preotul ca trebuie asa: o sticla de vin demidulce,fasha,sticluta cu ulei pt mir,prosop,sapun pt preot.
din toate noi am luat doar vinul pentru ca a uitat nasha,in rest a luat ea tot.
mai luase prosop mare pt bebe,o paturica de pus acolo pe masa sub el ..si panza aia alba (am uitat cum se numeste)..lumanarea,hainele lu bebe.
aa..si betisoare de urechi,sa fie sters in urechi dupa ce e scos in apa. cam atat,nu stiu daca a mai fost ceva si am uitat eu.
aa..si cruciulitele pentru invitati.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
gabivalceanu spune:
FETELE, multam! Trebuie sa ma organizez si eu usor-usor si sunt benganita rau... De exemplu, sticluta pt mir trebuie goala? Sau pun eu ulei ceva in ea?
LORICH, cum reusiti mama sa purtati sling? Eu am si wrap si sling dar NU ma descurc... O fi c-am burta mare? Ca storcosesc copilul parca... Ba, in wrap il cracanesc... C-as mai scoate-o si eu la plimbare ca tare ma seaca vintul ista...
Pup,
G
gabivalceanu spune:
ANKA, si eu dupa prima sarcina am schimbat garderoba... desi aveam fix aceleasi kile ca inainte (49)! Talia s-a dus! Si am facut si spinarea mai mare.
Acu`... vai de mama mea! Adica, mai bine zis, vai de mine! Ca am 57 de kile... nici nu mai visez sa intru in vreo fosta haina...
Curaj! Si spor la shopping!
G
gabivalceanu spune:
Si, da! Eu te intrebasem de exercitii... ca ma ia cu lesin la lingurea cind imi vad burtoiul...
G
Shines spune:
Gabi..nasha a venit cu sticluta plina.
a pus ulei de acasa,sau asa a cumparat-o.
acolo o citeste preotul doar.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Irinukaaa spune:
Da Gabi pui ce ulei vrei tu (ca sa o mai poti unge si ulterior). Noi am avut ulei de bebe!
Si sigur ti se pare tie ca nu sta bine in wrap (auzi la ea - o cracaneaza ). Plange Ilinca daca o pui in sling/ wrap? Daca plange posibil sa o deranjeze ceva, dar daca nu - cred ca ti se pare tie!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul