Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

gabi..tu le inventezi asa pe parcurs????

ma durea capu' si aveam niste nerviii..dar a trecut tot-tot

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Ziki, ce frumos ai scris tu acolo de IU....

2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

DOLORESS - da, eu am inteles (la fata locului), ca le-au taiat initial de "frica unei re-retrocedari", dar mi-e totusi greu sa cred, una ca in zona aia oamenii nu prea au avut asa mari lipsuri pe vremea raposatului, si a doua, mai ales, ca fiind oameni de munte si de padure, stiu foarte bine cum e cand vine viitura si-ti ia casa cu dansa, si la ce servesc copacii si radacinile lor. ma rog, si-au batut joc, oricum...

GABI - super tare! cand mergem pe Trivale sa-l iei sa-mi arati si mie, ca-s curioasa din fire
kidding...
si nu mai pune copilu sa se joace in casa, mai bine in santul imputit decat in dulapul cu .. jucarii... zic si eu
p.s. linku cu blogu e in semnatura mea (dintotdeauna)

DEDICUT -

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Haha, GABI am murit de ras, stiu ca-ti venea sa te tot duci insa. Asa mai fac si eu cu Patrick. Ma striga din baie, eu ii zic sa vina incoace ca eu sunt cu bebe. El vine plin de kk la fund, se pune asa peste tot, murdareste cuvertura, et. Deh, ce pot sa-i mai zic, copilul m-a chemat odata.

ANKA - eu am un feeling ca totusi nu e nimic. Ai urmarit daca face bine pisu? Daca iese jetul corect? Daca nu plange cand face pipi? Astea sunt semne ca e o probleme acolo. Si Patrick al meu a fost la un moment dat rosu, n-am facut nimic (ca de obicei). El nu e decalotat si nu vad sa aiba probleme din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabi..am lesinat aci de ras..vai mama cat de tari sunteti

tocmai eram suparata ca am mai spart un biberon din sticla,ultimul de 120 pe care il mai aveam..asa ca trec la alea de 140 daca o sa reziste si alea. mi-a venit soata cu bibe de 150 nuk,din pc..cica sa nu patesc ceva pana la urma. dar buba am facut-o

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Doamne Gabi cat am ras

Ziki si eu te citesc si mi place

simo, dedicut, ff frumoase pozele

despre concediu...avand in vedere ca locuiesc in Cta, o sa mergem la munte cateva zile,

cu spalatul...o spalam amandoi, n am avut tupeu singura pana acum, abia alaltaseara am zis sa incerc singura, si am putut, numai ca e mai greu la partea cu caratul albiei in camera, dar macar stiu ca in caz de forta majora o pot spala si singura

inteleg ca numai mie mi s a intamplat sa sangerez asa aiurea, off o sa merg la un consult saptamana viitoare, urasc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

GABI - super tare! cand mergem pe Trivale sa-l iei sa-mi arati si mie, ca-s curioasa din fire
kidding...
si nu mai pune copilu sa se joace in casa, mai bine in santul imputit decat in dulapul cu .. jucarii... zic si eu
p.s. linku cu blogu e in semnatura mea (dintotdeauna)

DEDICUT -

.........................................................................................
Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

ZIKI, mama, ti-l dau de tot!!! Ca mi-e nu-mi treb`e, chiar declaram mai devreme ca eu nu mai am hormoni neam.
Stai, cind vii pe la noi, pe la Pitesti, s-o pui pe Ioana sa-ti povesteasca si continuarea... ca m-a frecat o ora: da` la ce-l folosesti, la ce-l folosesti! Si-a trebuit sa trintesc o aberatie rapid.

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Lori, n-am facut nika, zau. Io il spalam asa, pe deasupra, nu m-am bagat sa fac vreo belea. Pur si simplu se decaloteaza singur putin cate putin. Asa am ajuns sa vad beleaua.
Este o basica plina cu ceva galben si e destul de mare. Acum ca am observat am incercat sa trag un pic de piele si am constatat ca basica aia lipeste glandul de preput.
Pe el nu-l doare ca nu plange cand face pipi si nici cand il spal. La jet nu m-am uitat dar cand era mai mititel a facut de cateva ori pipi pe mine si pe pereti si nu parea a fi nika in neregula.
In fine, marti mergem la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

GABI AM MURIT DE RAS!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Lori, n-am facut nika, zau. Io il spalam asa, pe deasupra, nu m-am bagat sa fac vreo belea. Pur si simplu se decaloteaza singur putin cate putin. Asa am ajuns sa vad beleaua.
Este o basica plina cu ceva galben si e destul de mare. Acum ca am observat am incercat sa trag un pic de piele si am constatat ca basica aia lipeste glandul de preput.
Pe el nu-l doare ca nu plange cand face pipi si nici cand il spal. La jet nu m-am uitat dar cand era mai mititel a facut de cateva ori pipi pe mine si pe pereti si nu parea a fi nika in neregula.
In fine, marti mergem la medic.

mami de Luca 10.01.2011

pai asa e perfect natural si normal, sa se faca putin cate putin singur, pe masura ce creste!! Mai ...de doamna basica nu stiu, eu crecd nu-i nimic, dar asteptam si dr.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput