Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 19
camady spune:
Racheel vopsea cu amoniac.
Eu am fetita dar n-am avut o stare de voma pana acum si nici la baiat.
Fina mea a nascut la Eva.E f. incantata de tot.
18+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
camady spune:
Fina mea e din galati si a nascut la eva fara probleme.
Dar eva nu e privat?
18+ cu
camady's baby
Helenutza23 spune:
DBUNNY nu cred deloc in chestiile astea ca daca e fata ai greturi mai mari. asta e discriminare
am un baiat acum, mi-a fost f rau la el. acum e si mai rau, dar sunt convinsa ca nu are leg cu sexul copilului. sora mea a avut prima data fata si a fost relativ ok in sarcina, a doua oara baiat si i-a fost mult mai rau. deci.. materialul clientului conteaza...
BUJO ha haa e tare poanta! ![]()
moamaaa ce viteza aveti la scriiiis!
mikka11 spune:
Da, fetele, insa Nane cred ca vorbea de maternitatea de stat din Brasov, despre aceasta spunea ca e super ok. Si o cred, am vazut foto si cumnata mea mi-a spus acelasi lucru.![]()
15+
mikka11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Helenutza23 DBUNNY nu cred deloc in chestiile astea ca daca e fata ai greturi mai mari. asta e discriminare |
Si mie imi spune toata lumea ca e fetita daca am asa greturi si vomit mult...eu mi-as cam dori sa fie baietel, insa pana la urma, orice este, sanatos sa fie, deja nu mai conteaza
15+
bujo spune:
Mikka pai si daca te-ar apuca nasterea cand esti tu in trecere prin Brasov crezi ca nu te-ar primi ca nu esti rezidenta in judet? Sta linistita.
bujo mami de Filip si
18+ cu 
racheel spune:
bujo, stiu ca mi-ai zis dar 3 saptamani mi s-au parut putin.Eu 7 saptamani tot ce mancam,adica sticsuri, grisine si paine prajita, vomitam.Inclusiv apa si ceaiul.Din saptamana 12 au mai persistat greturile dar am mai inceput si eu sa mananc si vomitam de 4-5 ori pe saptamana, pana la 16 saptamani.Acum mi-au trecut de tot si manac ca o vacuta.
In situatia mea mai este may, si abia astept sa-i vad caruciorul ![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
camady spune:
N-are nicio legatura racheel voma cu carutu.Noi suntem tot fetita si nu numai ca n-am varsat dar n-am avut nici macar o data greata
.
18+ cu
camady's baby
oana_s spune:
Mikka, eu am fost in martie la EVA, la dr. Bisoc Dorel (l-am ales pe el pt ca lucreaza numai la EVA si am preferat sa stiu ca e in permanenta acolo).
Mi-a spus ca programarile pt nastere se fac din saptamana 22.
Conditiile mi s-au parut super si pretul nasterii ok (2200 ron nastere normala cu epi sau fara), adica practic e cea mai ieftina maternitate privata din Ro, sau asa stiu eu.
Jade, am nascut la CF2 cu dr. Nayel, el a fost un dragut, n-am ce-i reprosa, conditiile f bune pt 2004 cel putin, asistentele ok (mai putin cele de la neonato), DAR anestezista pe care am nimerit-o n-a putut efectiv sa-mi faca epidurala, a incercat 45 de minute si nu i-a iesit...si cand in sfarsit a putut, eram deja in dilatatie 9 si dureri atroce...
Pana la urma am nascut destul de greu, am avut un hematom la ochiul stang sub pleaopa, n-am vazut cu ochiul ala 3 saptamanai, in fine, nu vreau sa imi aduc aminte, cert e ca spitalul a fost OK, dar amintirea despre nasterea mea NU.
Oana mami de
Mara 11.08.2004 si
11+
Noi
racheel spune:
Stiu Camady ca sunt mamici de fetite care nu au avut ninio greata.Am o prietena care naste in iunie si ea nu a avut nicio greata.Eu avand greturi am crezut ca ea are baietel si eu fetita.Si de unde ca ea are tot fetita.
Aveti dreptate.Ziceam si io asa.![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!