Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

vai ce bine de tine camady!!
stiti eu imi doresc sa fiu in aia din seria "n-am stiut ca sunt gravida" pe cuvant, sa nu ai nicio greata, nimic, mie mi se pare asa, de vis e adevarat ca pierzi si momente f frumoase, unice, dar... decat greturi infernale luni la rand... oricum te bucuri de copil cand se naste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

seidana ai fugit acasica si nu ne-ai facut cap nou:(

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Zubi dar sunt eu prin preajma ,pregatita cu ustensilele de construit casuta noua daca e nevoie !!

Doar ce m-am intors din oras,moama ce a plouat,si aveam si copilu' atarnat de gat.Noroc ca n-are decat 11 kile Paul,si il port in sling si nu in brate,ca iar faceam febra musculara. Si alt noroc,am luat umbrela chiar daca nu ploua cand am plecat...

Aveti o viteza la scris fenomenala,nu am mai stat sa raspund fiecareia ca se facea capitol de 30 de pagini....

Deci fac casuta noua?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 18+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Da Lali, vrem casuta noua

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ok,am fost sa im iiau haleala de la bucatarie[.Acum il fac .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput