Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
bujo spune:
Mikka mai este o solutie. Sa faci controlul la alt cabinet, toti au consultatii si in alta parte. De ex Gadiuta (tot pomenesc de ea ca la ea am mers pana sa raman insarcinata si cam stiu programul) are consultatii in alte 2 locuri. Si ai toate sansele sa gasesti loc de pe o sapt pe alta. La Eva e mai greu pt ca are consultatii doar 2 ore pe sapt. De asta e asa greu acolo, sunt multi medici si putine cabinete. si daca tu iti faci controlul in alta parte nu e nicio problema, important e sa cunosti medicul, sa te urmareasca macar periodic si sa ai programarea de nastere facuta.
bujo mami de Filip si 18+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
nane 52-54 kg? mamaaa ce manechin esti! sau esti mai mititica de inaltime?
helenutza prima sarcina a fost fata sau baiat? nu stiu de ce-mi pare ca la fata greturile-s mai crunte...
may hai mai ca nu poti fi maimutica uratica! am avut perioade si eu 'grase' par uns, cosuri pe fata, e pe sezoane...nu te stresa. Stiu ca parul de pe maini se poate decolora, insa in sarcina nu stiu...poate cu apa oxigenata. O sa vezi ca s-a miscosat hematomul, tinem pumnii oricum11+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/racheel/racheel.jpg)
racheel spune:
Dbunny, la concluzia asta am ajuns si eu.chiar sunt mai crunte greturile la fetite.sau sunt mamici care nu le au deloc.dar la baietei nu am auzit pe nimeni sa aiba greturi crunte si stari de pana la 12-13 s cum sunt la fetite, ci doar greturi usoare si rare stari de
.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
bujo spune:
Cum nu ai auzit? Eu am zis ca mi-a fost cu mult mai rau la Filip, vomam zilnic, 3 sapt am avut greata permanenta, inclusiv noaptea. Ma trezeam si plangeam de epuizare. Acum am avut greturi dar suportabile. Iar de mancat am mancat destul de divers, la Filip 2 sapt n-am vazut decat covrigi uscati si iaurt. Este o legenda cu greata de la fete, la fel cum e si teoria cum ca scapi de greturi cand misca bebe.
Apropo de legenda cu absenta greturilor la baieti, sa va zic un banc. Cik se duce una la dr si il intreaba de ce mamicile de baieti n-au greturi? Dr ii raspunde sictirit: orice femeie care are o putza oricat de mica in ea se simte extraordinar.
bujo mami de Filip si 18+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Apropo de legenda cu absenta greturilor la baieti, sa va zic un banc. Cik se duce una la dr si il intreaba de ce mamicile de baieti n-au greturi? Dr ii raspunde sictirit: orice femeie care are o putza oricat de mica in ea se simte extraordinar. ![]() bujo mami de Filip si ![]() ![]() |
Bujo , genial !!!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Oana
![](smiley_pregnant.gif)
![](rugaciune.gif)
![](bebic.gif)
mikka11 spune:
Nane stiu ca maternitatea din Brasov arata super, tot cumnata mea mi-a povestit, tot ea mi-a aratat si imagini pe net. Dar eu , daca nu sunt din Brasov, am voie sa nasc acolo?
bujo pana la urma asa am sa fac, o sa caut un medic sa ma programez la cabinet, poate reusesc sa rezolv problema asta cat mai curand. Multumesc pentru sfat!
E bine ca ma gandesc deja la nastere, desi mai am muult pana acolo...15+
mikka11 spune:
citat din mesajul lui bujo Apropo de legenda cu absenta greturilor la baieti, sa va zic un banc. Cik se duce una la dr si il intreaba de ce mamicile de baieti n-au greturi? Dr ii raspunde sictirit: orice femeie care are o putza oricat de mica in ea se simte extraordinar. ![]() |
![](radtare.gif)
![](gravida.gif)
mikka11 spune:
citat din mesajul lui Nane mikka de ce sa n-ai voie??? |
Pai eu asa m-am gandit, ca fiind maternitate de stat, au acces acolo doar mamicile din judetul respectiv, cele din alta parte nu. Am voie?
![](gravida.gif)