Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel mikka nu te-au invoit?!!! Ce nesimtiti.Eu imi luam concediu medical in acea zi sau chiar o saptamana.esti profesoara?Si eu sunt de bio. cum zic elevii. ![]() ![]() |
NU m-a invoit, este destul de sever, mie mi-e si frica de el, decat sa mi-l pun in cap pe viitor, am preferat sa renunt. Ne urmareste pe camerele de pe hol, e de rau daca nu suntem la usa clasei in clipa cand se suna de intrare
![](icon_smile_big.gif)
Eu sunt profa de istorie
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Am scris o gramada...scuze
![](icon_smile.gif)
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mikka11 spune:
citat din mesajul lui May3 nu cred ca exista vreo solutie mikka ![]() eu mi-am mai tras cu penseta niste fire de au crescut mai lungi sub buric, dar n-am cum sa le iau pe toate. m-am umplut pur si simplu. puful ala de era inainte s-a transformat in par si e peste tot ![]() arat ca o tractorista ![]() eu zic ca doctorii inteleg prin ce modificari hormonale trecem. ![]() mie mi-au aparut si cosuri pe sapte si pe fata. arat ca toate visele... :( |
M-am gandit si eu la faza cu penseta, dar zici ca nu prea tine...o sa le pensez inainte de control si apoi le las asa...desi mi-e groaza sa ma si uit la mine
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/JadeJador/JadeJador.jpg)
JadeJador spune:
citat din mesajul lui racheel Jade ![]() ![]() Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
situatia e tot la fel de naspa , colul tot scurt , contractii inca mai am , legata de pat sunt in continuare
pe 13 merg la eco sa vad ce face bb si daca mai are putzulica , ca vad ca sunt rasturnari de situatii pe aici cu carucioarele
![](icon_smile.gif)
bujo spune:
Voi n-aveti pt ce va face griji? Auzi la ele, le e rusine sa mearga la dr cu parul pe b. Voi credeti ca medicii nu stiu de transformarile astea? Sau nu consulta o doamna neepilata? Dati-l naibii de par.
Lore si eu m-am enervat cumplit cand am facut analizele si mi-am dat seama ca ma stresez degeaba. Si eu am platit analizele tot pt ca nu aveau fonduri desi cotizez substantial. Sa nu mai zic ca m-am crizat cand am aflat ca au marit astia taxa de la pensii, nu mai poti plati cat vrei tu, ai un minim deloc mic, 220 lei pe luna. Astea sunt pt PFA. Sa-ti iei campii si alta nu.
bujo mami de Filip si 18+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
Jade , eu merg pe 12 sa aflu ce ne arata bb ...o sa fie niste zile de sortat carucioare pe aici.
Ma bucur ca esti ok , chiar daca trebuie sa stai in pat...e important sa te odihnesti si sa nu faci nimic
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
Helenutza23 spune:
JADE eu am nascut la cfr acum 4 ani cu NAyel. mie mi s-au parut ok conditiile. Nayel s-a comportat rezonalbil, adica a venit pe la dilatatie 7-8 (dupa ce am trecut decat cu medicul de garda o noapte de travaliu). asistentele de la copii scarbose dar eu nu le-am bagat in seama..
de data asta insa nu voi mai naste acolo pt motivul ca prea s-au intamplat diverse cazuri de infectii intraspitalicesti.
DBUNNY la prima sarcina greturile nnu au trecut complet deloc. dar erau cat de cat suportabile. si acum la fel cred ca va fi. acum s-au mai ameliorat incepand cu saptamana 15.16
mikka11 spune:
bujo si nane va multumesc pentru informatii.
Deci daca vreau sa ma programez trebuie sa sun la Eva in perioada aceasta. Mai ramane sa gasesc un medic ok si disponibil, am vazut ca e jale cu programarile acolo. Daca Dumitrache, care nu e prea cunoscuta, m-a programat in ianuarie pentru aprilie, imi imaginez ce e la ceilalti...15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/racheel/racheel.jpg)
racheel spune:
Jade, sa fie caruciorul pe care vi-l doriti Nu stiu ce se face in cazul colului scurt.se sta mai mult la pat nu?offff imi pare rau dar bebelinul sa fie bine
oanaiasi si eu merg la eco pe 15 dar la mine caruciorul nu se va schimba.Eram in saptamana 16 cand mi-a zis ca este fetita si doctora cu toate ca are eco 2D nu s-a inselat iciodata in privinta sexului la nicio pacienta, si are destule.Oricul la cat mi-am dorit acest copil si a venit dupa 12 luni, nu mai conta ce este.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador Buna fetelor , va pup pe toate Am intrat in primul rand sa o felicit pe seidana pt pasarica si ma bucur ca a gasit un dr de care sa fie multumita Referitor la col , da , se vede la eco , vede si cat are si daca e inchis sau deschis Cu denumirea , eu votez pt STRUGURASI , eu prefer un singur nume pt ca o sa se lungeasca la maxim titlul subiectului , mai ales cand vor incepe nasterile si se vor face galerii in titlu , nu o sa mai avem loc de scris cu ditamai numele .Ghindute , mie personal , nu mi place , dar este doar parerea mea .Si eu zic ca e mult mai frumos ca toti bebelasii odiseei sa aiba aceesi denumire indiferent de sex ![]() Mai intru pe la voi ,va pup pe toate fara exceptie ![]() |
Jade
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
mikka sa stii ca si la maternitate e superok. uita-te pe site. au si rezerve supermisto si au si sala de nasteri privata daca vrei. 11+