Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

May si mie mi-a crescut par pe burtica, am observat de ceva timp, mi-e si rusine sa merg la medic asa, mai ales ca acum sigur imi va face eco pe burtica, stiu ca el nu face transvaginala decat in primul trimestru. Exista vreo solutie pentru asta?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

mikka nu te-au invoit?!!! Ce nesimtiti.Eu imi luam concediu medical in acea zi sau chiar o saptamana.esti profesoara?Si eu sunt de bio. cum zic elevii.eu am intrat in concediu medical din ianuarie.Nu am vrut sa mai aud de ea.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Fetelor la ultima consultatie mi-a dat doctorita sa fac analize generale la sange si urina. Am sunat inca de la inceputul lunii, nu zic la toate, la multe laboratoare de analize din Iasi - raspunsul e acelasi "NU AVEM FONDURI , daca vrei programare pt 1-3 mai". Acum tre sa le platesc si pe astea - tot ce e pe trimitere costa vreo 80 de lei. E jale, mor de ciuda ! Pt ce platesc fratilor contributia la sanatate ? Pana in momentul asta de sarcina facilitatile mele au fost urmatoarele: reducere 40 lei la 2 dintre consultatii (celelalte nu am inteles de ce nu au putut fi luate cu trimitere), si la inceput am prins fonduri la analizele la sange pt HIV, sifilis si o hemoleucograma (adica sa zicem in 100 lei incarcat). Adica eu contribui cu zeci de milioane pe an de ani de 7 ani de cand sunt in campul muncii ca sa ajung ca nici gravida sa nu am cat de cat ceva facilitati. Nu mai comentez iar subiectul maternitatii de stat din Iasi unde iti da lista cu ce tre sa cumperi pt nastere: pense, catere, fire, fasa, vata, creme, pansament,etc etc etc etc !
AH ! Mi-au stricat toata buna dispozitia.......... sunt revoltata de bataia asta de joc!

Lori 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

nu cred ca exista vreo solutie mikka
eu mi-am mai tras cu penseta niste fire de au crescut mai lungi sub buric, dar n-am cum sa le iau pe toate.
m-am umplut pur si simplu.
puful ala de era inainte s-a transformat in par si e peste tot
arat ca o tractorista

eu zic ca doctorii inteleg prin ce modificari hormonale trecem.

mie mi-au aparut si cosuri pe sapte si pe fata.

arat ca toate visele... :(

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna fetelor , va pup pe toate

Am intrat in primul rand sa o felicit pe seidana pt pasarica si ma bucur ca a gasit un dr de care sa fie multumita
Referitor la col , da , se vede la eco , vede si cat are si daca e inchis sau deschis
Cu denumirea , eu votez pt STRUGURASI , eu prefer un singur nume pt ca o sa se lungeasca la maxim titlul subiectului , mai ales cand vor incepe nasterile si se vor face galerii in titlu , nu o sa mai avem loc de scris cu ditamai numele .Ghindute , mie personal , nu mi place , dar este doar parerea mea .Si eu zic ca e mult mai frumos ca toti bebelasii odiseei sa aiba aceesi denumire indiferent de sex

Mai intru pe la voi ,va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mikka la Eva trebuie sa-ti faci programare din timp. Acum ar fi o perioada buna, mai tarziu nu mai sunt locuri. Si trebuie sa specifici un medic. De Dumitrache am auzit, insa n-as putea spune prea multe. Sunt multi medici buni la Eva. Poti alege pe Gadiuta de ex, e dr cu care l-am nascut pe Filip. Mai sunt Podasca si Anastasiu foarte buni dar ocupati. Daca vrei sa nasti la Eva ar trebui sa vii macar la un control la unul din medicii cu care te hotarasti sa nasti.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Si eu am fire albe ,multe , dar nu ma vopsesc ca oricum stau numai in casa si nu ma vede nimeni

oana cu cine ai nascut la CF2 si nu ai fost multumita ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Andreea2011, eu m-am progr pt eco morfo-fetala la 22 s si 3 zile

si hai sa va mai intreb ceva,poate se pricepe vreuna dintre voi?tre sa fac o factura, in felul urmator: am avut o comanda de transport, 110 eur, catre o firma, dar transportul nu s-a mai efectuat, ins chimb firma tre sa imi plateasca 10% penalizari, cum fac io factura?pe 110 eur, - 90%????????sau cum?

Zubi, mami18+
minunea mea

zubi..Tu ai facut o prima factura catre firma respectiva de 110 E?
daca nu facturezi numai penalitatile .. repectiv 10% din 110 E = 11 E
daca da.. poti fie face 2 facturi fie 1 factura cu 2 pozitii ..
Adica una cu -110 E .. si o pozitie de penalitati cu 11 E .. total f .. 99 E

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade spune-ne si cum este bebelinul.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Mikka, eu ultima data cand am fost la Eva am vazut un afis pe care scria ca tb sa te programezi cel tarziu in sapt 22. De doctorita ta nu am auzit pana acum nimic.

dbunny eu iau si duphaston si cred ca starile naspa sunt amplificate de el. Elevitul am ales sa il iau seara ca sa nu il vomit, pt ca in timpul zilei ar fi crima. :)) Si nu ma deshidratez ca de obicei ce pap/beau seara e ok, ramane in stomac. Mai exista si exceptii dar in mare dupa masa de seara sunt bine. De slabit nu stiu daca am slabit, inainte de sarcina aveam 52 kg, acum am 54, dar cred ca 1.5 kg am pus numai pe "balcoane".

11+

Mergi la inceput