Puiuti de Sept-Oct 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Dbunny, aoleu 19 saptamaaaaani?

La Mara nu mai stiu, parca pe la 14-15 m-au lasat...

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 11+

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_s

Dbunny, aoleu 19 saptamaaaaani?

La Mara nu mai stiu, parca pe la 14-15 m-au lasat...

Mi se pare ca pe la 16-17 sapt s-au ameliorat putin, insa nu au trecut de tot...de-a binele de-abia la 19 sapt.

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Racheel eu la prima sarcina m-am vopsit cu henna si mai foloseam castingul de la Loreal ,dar acum cum am foarte multe fire albe si cum vopseaua fara amoniac nu le mai acopera ...m-am vopsit deja de vreo 3 ori de la inceputul sarcinii cu vopsea normala ,binenteles dupa ce m-au linistit si ginecologii la care merg si dupa ce am mai citit si eu pe internet pareri.

Imi place si mie strugurei si ghindute

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Zubi, parerea mea, dar neavizata: facturezi suma intreaga, si 1. stornezi tot si mai faci o factura de penalitati in baza contractului. sau 2. Stornezi doar suma fara penalitati

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creola

Racheel eu la prima sarcina m-am vopsit cu henna si mai foloseam castingul de la Loreal ,dar acum cum am foarte multe fire albe si cum vopseaua fara amoniac nu le mai acopera ...m-am vopsit deja de vreo 3 ori de la inceputul sarcinii cu vopsea normala ,binenteles dupa ce m-au linistit si ginecologii la care merg si dupa ce am mai citit si eu pe internet pareri.

16+

Nici n-as concepe sa nu ma vopsesc in fiecare luna, io-s de-a dreptul carunta, adica presupun, ca n-am incercat niciodata sa vad cum e fara vopsea

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 11+

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza, merci de gandurile bune
da, Dbunny, azi am eco, dar diseara. ca sa poata si sotul sa vina cu mine.
si tot azi dau si sange pt analizele de trombofilie.
Sper sa n-am nimic.

eu votez cu majoritatea.
oricum il numesc eu in toate felurile, ca zubi asa
azi tre sa muncesc ceva sa am ce da la raportul de luni

ieri m-am simtit un pic mai bine si pe la 7 mi-am zis hai sa bag si o inghetata...
pfff, greseala imensa.
am dat la rate de mi-au iesit okii....
nu-i place deloc lu ala micu dulcele...

sapt a 19-a ziceti ca se mai duc greturile?

eu am noroc ca n-am niciun fir de par alb, deci n-am probleme cu vopsitul.
si tot incercand sa raman insarcinata ultimele vopsele mi le-am pus apropiate de culoarea parului meu, asa ca e o f mica dif intre radacini si restul parului.

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

fetelor multumesc pentru sfaturi.Atunci nu-mi mai cumpar eu vopsea fara amoniac si ma fac cu a lor cu amoniac.Sa inteleg ca cea cu amoniac acopera mai bine firele albe in comparatie cu cea fara amoniac.

camady, te faci cu amoniac sau fara?

Mie greturile mi-au trecut acum la 18 saptamani.

May asa am patit si de la inghetata prin a 14-15 s.De atunci nu am mai mancat.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

MErsi anCARORO

cu vopseaua, io stiam inainte ca e periculos pt bebe..dar am citit ca nu e asa, acuma nu situ de care vopsea,cu sau fara amoniac

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu eram moarta dupa dulciuri, cioco, inghetate etc etc... acum nimic de genul asta nu pot sa bag fara sa le scot afara...

apropo de par.
eu n-am prob cu fire albe, dar am facut matreata :( si mi se ingrasa parul ceva de speriat
plus ca v-am zic ca m-am umplut de par peste tot, inclusiv pe burtica, arat ca naiba...
sper ca o sa cada dupa nastere, nu?
ala de pe burtica, zic.

credeti ca e ok nizoralul sa ma spal cu el sa mi se mai duca din matreata?

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

oana_s dar tu ai vrea sa nasti in bv, fiind din ploiesti? de ce?

Si eu mi-as dori sa nasc la Eva, desi sunt din Buzau. Am fratele in Brasov si el si sotia lui mi-au propus sa nasc acolo, as putea sta la ei cu 2-3 saptamani inainte de nastere. Nu stiu insa care e procedura, cum se fac programarile, are cineva idee? Pe mine ma programase cumnata mea la doctorita Dumitrache pe 1 aprilie dar din pacate nu am ajuns, nu m-au invoit de la scoala...Stie cineva ( ma refer la fetele din Brasov) ceva de aceasta doctorita?
Maternitatea din Buzau e dezolanta(cea noua va fi gata la anul, din pacate), doar rezervele arata bine insa sunt foarte putine si e chestie de noroc sa gasesi una libera la nastere. IN schimb asistentele sunt dragute (mai ales daca le si dai ceva, desi nu iti cere nimeni de la obraz), te ajuta cu bebele, te invata sa alaptezi...cel putin asta am vazut la finuta mea care a nascut acolo de curand, ea a fost foarte multumita. Eu oricum am medicul meu aici, in Buzau si sunt multumita de el (desi e cam scump, avand in vedere ca Buzaul nu e Bucuresti ca nivel de trai) insa tot stau sa ma gandesc (daca totul evolueaza bine) daca ar fi mai bine sa merg la Eva sau sa raman aici...

15+

Mergi la inceput