Buburuze de 2009 (12) **
Raspunsuri - Pagina 5
Lali_mete spune:
Crisule la Cumpana plou? La 4 km
de mine? Aici nu ploua
,se vad doar ceva nori
. Inca nu am plecat,,fac bagajul
,si mai arunc cate un ochi p-aci.
Nu stiu de ce ai zis de iubitoarea maxima de caini ca o dai cu untura,poate am sarit vre-un pasaj de la Mady
, dar eu atat spun,sa nu imi iau avertisment
. Pana nu vom vrea sa aplicam TOTUL la metodele altora de micsorare a numarului de maidanezi nu vom reusi niciodata. Pe mine nu ma asigura cu nimic ca maidanezul nu isi va apara spatiu pe care il va crede al lui,si nu imi va musca copilul sau pe mine pentru ca e castrat sau a fost dus la adapost cateva zile si adus inapoi. Din ce am vazut la emisiunile alea cu caini din america,de ex, daca un caine nu este dat spre adoptie in 60 de zile,este bolnav rau,este batran - este eutanasiat fara discutie. Am vazut-o pe Irin a Loghin vorbind cu lacrimi in ochi de aceste "fiinte incantatoare" si pe Monica Davidescu,la fel ,smiorcaind ca "vai,or sa omoare catelusiii
" ! Luatii fetelor acasa,faceti adaposturi in curtile personale,oferiti-va voluntare la adunat cainii de pe strazi si nu mai smiorcaiti ca va omoara catelusii pe care din masinile voastre nici nu ii vedeti! Cand s-au inchis spitale/s-au micsorat salariile profesorilor si indemnizatiile mamicilor/s-au redus pensiile nu am vazut nici o vedeta lacrimand. M-au apucat dracii si cand am deschis televizorul acum cateva dimineti pe antena2 si am nimerit exact la o emisiune cu o madama care vorbea cu patos despre cainii maltratati din Romanica,despre oamenii rai care cheama hingherii ca sunt incercuiti de 20 de caini,si cum nu credea ca sunt atatia oameni muscati de caini fara stapan
. Femeia de a murit in ianuarie cred ca a fost o fantasma,fetele din Topraisar anul trecut, copila sfasiata in Constanta tot anul trecut,femeiea taraita jumatate de strada intr-un sat din constanta,tot anul trecut,cred ca au fost si ele manip.u.lari ale presei
! Deci din partea mea,vorba altei femei de aici de pe forum, daca nu au stapan, salam sa ii faca,nu imi pasa.! vai,vai ce femeie rea sunt
,,nu imi plac cainii agresivi ,care fac caca si pisu pe locul cu nisip al copiilor,care te maraie de sub masini si sar la rotile caruciorului cand tu crezi ca doarme, cand au raie si se scarpina de bancile din parc,cand sunt atat de batrani ca trec strada in juma' de ora,ntz,ntz,ntz, bad Lalu,bad,bad
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
19+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
cris_82 spune:
lali si chiar daca imi iau avertisment ce?nu sunt prima si nici ultima
dar inainte sa-l dea sa se gandesca de 5 ori inainte daca ce am spus eu acolo e gresit.Eu nu ma declar atat de iubitoare de caini cand sora-mea copila de 5 ani a fost muscata de cap de un caine de a avut 16 copci si eu facuta praf ca sa o scap din coltii javrei.Asa ca in nici un caz nici nu as luat mancar unul sa-l duc in patul meu,dar ca si tine,invit iubitoare de "darmanii catelusi" sa ii ia si sa ii despuricareasca,sa ii trateze de raie si sa ii educe ca nu e frumos sa musti lumea care trece pe langa tine![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
lavinia.p spune:
Neatza si de la noi!M-am trezit si eu mai tarziu, recuperez noaptea de ieri in care n-am dormit decat 4 ore 
. Azi noapte Rares a fost super, nu s-a mai trezit deloc si a putut respira foarte bine, iar cu tusa e mult mai bine. Initial n-am mai vrit sa-i dau nici antibiotic dar a zis dr ca e incarcat rau cu flegma si aia se aude la plamani si am zis sa nu fac vreo boacana. Oricum principalul e ca e mai bine. Merg imediat sa-l trezesc.
Cris multam de cavie, delicioasa ca de obicei. ieri am tinut post si iti dai seama cum m-am uitat la praji nu?...dar azi de dimi la 6 cand incalzeam laptele la Rares am bagat un rand intreg
...chiar ca ar trebui dusi la televiziune, saraca de tine stai asa cu strada aia de nu stiu cand

lali sper sa-si revina cu greturile repede surioara ta, ii doresc o sarcina cat mai usoara si sa nu mai dea la rate
....iar tu chiar ca esti bad Lali ![]()

Va doresc un weekend placut si ne mai auzim, adica scriem![]()

Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
lavinia.p spune:
Cris saracele de voi...hai sa va zic si eu una cu caini...era mama in vecini cand era insarcinata cu mine si aveau aia un caine foarte rau de-l tineau mereu in lanturi. Mama era la termen trebuia sa nasca in curand, ei bine cand a iesit mama din casa de la acei vecini(pe atunci statea la bunica la casa) cainele a rupt lantul si a muscat-o pe mama de bura si de cot...ei a ajuns direct la spital a nascut, iar eu pe piciorul ditamai vanataia, ma muscase si pe mine, si acum am urma pe picior, nu se mai vede asa de tare dar se vede.....sa nu mai zic ce chinuri si ganduri a avut mama cand dr i-au zis ca nu supravietuiesc caci e turbat cainele si si dc supravietuiesc o sa fiu cu probleme
....dar iata ca-s bine mersi bine recunosc cu cateva tigle lipsa
...deci nici eu nu-s amatoare de caini....hai ca acu chiar merg sa-l trezesc pe Rares. Va 
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
SoriLea spune:
Neata si de la noi
si mi-am savurat cafeluta impreuna cu voi.
sa nu ma dati disparuta nici pe mn daca nu reusesc sa mai intru azi, dar intru bn in smotru la bucatarie. se pregateste sotul de final. Acum merg sa intind niste rufe si sa vad ce-i mai gasesc de lucru nazdravanului meu, ca nimik nu-l mai intereseaza 
Va
-acesc pe toate si va doresc un weekend placut. (la noi sta sa plaoua si bate un vant
)
cris pana acum mi-au scapat geamurile, nu au nici un sptop pe ele![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
lavi urata experienta..foarte urata ![]()
cred ca mama ta si acum are frica de caini.. . Dar sa stii fata ca eu si sora-mea am fi avut oricum tigla lipsa si fara sa ne atace atunci cainele ala![]()
sori lasa ca poate scapi si azi si nu te fericesti cu geamurile ude
spor la treaba 
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
Neata ... dupa pranz! ![]()
Lavi, incearca sa gasesti si donatori de hainute in speranta ca va fi primit cazul la Bazarul Umanitar. In rest, numai stiu ce sa spun, multa putere parintilor. ![]()
De bezele ... poate incerc candva, dar nu-s mare fan. Si ma cam feresc de facut dulciuri, ca le mananc.
Si kg nu prea-mi permit.
Am facut aseara salam de biscuiti, ca o sa am musafiri, dar pana ajung musafirii trebuie sa mai fac. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
emanouela spune:
da ce faceti??????
imi vine sa ma tai cu lama....sa innebunesc ce vreme....m-a pus al cu coarne de m-am uitat pe prognoza si urmeaza ploi si frig, dupa cateva zile asa si asa si dupa iar ploiiiiii
...deci imi vine sa fuggggggggggggggg
urate experiente cu maidanezii...mie imi plac animalele ....caini, pisici dar suntem invadati de maidanezi plini de boli, salbaticiti, unii turbati...unii sar fara motiv, doar ca au sechele din trecut dar asta nu e vina noastra si asa cum ei 'se apara' tre sa ne aparam si noi....sunt total pro pt strangerea lor.
as manca ceva si nu stiu ce......parca mi s-a acrit de toate
...nici prajituri nu vreau, nici inghetata, nici eclere....creca-s bolnava![]()
sa nu uit....am buburuze, da???????![]()
va pupacesc si va doresc un weekend insorit si fara vantul asta blestemat
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
fetelor buna sunt si eu prin zona am citit dar sunt zombi
ary este sub tratament antibiotic+ antirabic, este mai bine a inceput sa se mai desumfle fetisoara
, este mai bine, eu in schimb pe langa depresia mea m-am pricopsit si cu ataca de panica, nu mai pot dormi, imi este frica sa inchid ochii ca vad imagini de cosmar asa ca sunt varza rau, sper sa nu va suparatii pe mine
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
geto....eu acu am citit mai cu atentie si am vz ce s-a intamplat....imi pare teribil de rau...sfatul meu e sa ii faceti tzarc, sa nu aiba acces la exterior, chiar de e legat. cainele e caine, cu creier de caine....i s-a nazarit lui ceva si nu a tinut cont, sa-l abandonezi pe nu stiu unde nu faci nimic bun...pui pe altii in pericol...tzarcul e cea mai buna solutie in resttttt, calm in relatia cu sotul tau....bine ca nu a fost mai rau, fereasca sfantul. 
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail