Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaa...
am stat aseara iar pana tarziu,si acum am o fatza de parca m-a lovit o barja cu minereu.Sper sa se incalzeasca un picutz macar ca sa iesim si noi din casa(cu masina evident) ca e jos risc sa opresc la un magazin de erticole pescaresti si sami iau niste cizme din alea de mlastina

dar haideti pentru inceput sa bem ,perfuzabila cu nea,ceai fructat,sa pufaim trabuce si vougue

Gagigi,ce cumparati rubedeniilor in vremuri de criza penru paste??

andreea fata,lasa ca mancam noi dulciurile,tu pune aciulica retete ca vremmmmm.Salam de bicuiti..eheeee de cand nu am mai mancat asa ceva,pai am ani buni..cred ca o sa ma apuc si eu de facut din vechile praji.
getuto te inteleg,ai grija de aricica si urmareste-i evolutia
picky tu cum te mai simti?asteptam vesti bune de la tine

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata manderelor
vine iarna??????????
cris e Pastele, nu Craciunul. la nasi si nanutei lui Darius am sa iau ceva simbolic ...in resttttt nu iau nimic

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Sunt cu cea mica in brate, papa, iar cea mare ar fi vrut si ea in brate dar am trimis-o sa se joace cu Emmy..mi-a venit cu tuse, o tuse urata si sper ca sa nu ia si Stefi sau bebelina ca asta mi-ar mai lipsi.
Bebelina mica are colici urate noaptea, si plange si face crize puternice iar ziua doarme non-stop, ma chinui sa o tin treaza si nu reusesc... asa ca o sa incep sa ma odihnesc si eu la pranz cu Stefi ca altfel nu mai rezist, iar de copii mari sa se ocupe soacra mea.
Eu sunt mai bine cu durerile, am fost vineri la urgenta, ca sa aflu si parerea altui medic, si in principiu totul e ok, dar nici el nu-si explica durerile la operatie..mi-a dat alt antibiotic si diclofenac supozitoare (ajuta mai bine ca pastilele) iar antibioticul nu l-am mai luat ca mi s-a facut rau de la el. Acum incep sa ma misc mai bine sa fac si cate ceva prin casa dar cum vine seara cum deja apar durerile insuportabile, bag un supozitor si e ok.

Aici e frumos, asa Ema sa vezi ce ai pierdut, totul miroase a flori, a proaspat, si totul e viu colorat. Azi al meu vrea sa profite de ultima zi de vacanta, ca de maine la munca si sa faca un gratar, mai ales ca azi vor fi vreo 22-23 grade;..e si el obosit si foarte stresat a fost cu probemele mele. Cica de maine se raceste si incep ploile, eu sper ca nu, ca sa profitam si sa iesim la parc ca innebunesc in casa si cu atatia copii

Am vb la tele cu Getik si am aflat urata experienta prin care a trecut Ari, cu acel caine, eu l-as fi dat imediat, pai ce e mai important cainele decat copilul, in conceptia socrului ei?! Astfel de animale nu au ce cauta pe langa copii..Sanatate multa draga Ari si sa nu ramana semn
Am spicuit asa putin de la fiecare de mi-am facut o idee cam ce se discuta acum...Lavi, Cris si voi ati avut experiente urate cu cainii..Lavi sanatate multa nepotelului si multa putere parintilor.

Vad ca incep crampele la Anna, asa ca va las, va pupic dulce pe toate, fara exceptie si va multumesc ca mi-ati fost alaturi.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza si de la noi...nici eu nu m-am putut trezi decat la 10.15, nu stiu ce bai am, ca asearala 12.30 eram in pat, asa ma culc eu de obicei...Rares e mai bine, tuseste inca bine de tot dar e cu mult mai bine, nu mai vomita, iar mucisorii nu mai sunt cu tona si cu kilogramele. Marti mergem la control si sper sa fim bine pana atunci.
Cris multam de cafea Si la noi e vreme naspa, acum e soare acum e umbra dar sufla foarte tare vantul si cred ca va si ploua. Si eu sper sa ajung la piata sa fac piata inainte sa inceapa ploaia
Sori ai terminat cu bucataria?
Serialbastre inca nu ma prea stiu cu bazarul si umanitarele, dar ma vor ajuta Mady si Cris dupa ce am toate actele necesare, ms mult...apropo ieri a facut sotul pizza dupa reteta ta, a iesit un deliciu, inca mai am si pe azi
Ema si la mine e vreme naspa , asa vreme capricioasa n-am avut demult, sa folosesti sanatoasa buburuzele...cand te gati cu ele sa faci poze sa le vedem, adica sa va vedem
Getikma bucur ca e mai bine Aricica, un mare
Cris eu cred ca doar nasilor am sa le iau ceva cu specific de pasti in rest nimic ca n-am bani, plus ca mai vin Floriile si nasul e Florin si Rares mai e si Florin si vom mai cheltui cate ceva...deci e jale pe criza asta
Picky ma bucur ca esti o idee mai bine, sper sa-ti revii de tot.,...ii dai ceva Annei de colici? noua ne-a facut foarte bine infacolul....dar cum a venit asa racita la voi? offf nu putea sa faca sa nu vina?....sa te odihnesti cat poti ca e important la recuperare. Multumesc la fel va doresc si eu multa sanatate si refacere rapida mare
Va pe toate si va doresc o duminica placuta!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Vad ca pe masura ce trece timpul,relatia dintre ai lui esi noi aluneca fix pe o panta al naibii de abrupta.Nu vor sa inteleaga si pace ca nu au dreptul sa ne controleze si sa faca ce vor ei cu lucrurile nostre.Acum li s-a pus pata pe caine ca de ce l-am adus ca e suficient javra aia a lor care ar fi in stare sa ne sfasie pe toti,mai putin pe socru-meu.Si cu pasi repezi sarim dintr-un scandal in altul,numai ca de data asta l-am lasat pe al meu sa se certe cu ei si concluzia...cred ca foarte de curand se va vinde totul si fiecare va pleca pe drumul lui,adica parintii lui unde vor,si noi unde vrem.S-au spus cuvinte grele si urate,iar in ritmul asta nu e de stat cu ei,ci cat mai departe posibil,excat cum a facut baiatul lor cel mare.Acum el cu nevasta-sa nu se mai cerata,sunt ok,isi cred fetele cum cred ca e mai bine,si au liniste.
Si uite asa o duminica cu vreme urata s-a transformat intr-una si mai urata

ema asa si noi,am zis sa luam in principal copiilor si nasilor si finilor cate un cosulet modest cu iepuras si ce mai contine el si gata.
picky Ma bucur sa citesc ca esti mai bine.poate ca ma gab prea mult,sorry ..dar mama lu' Emmy nu e constienta ca tu ai si un bebe mic si orice virus adus de copii nu e ok?? Ar trebui sa ai putin ajutor si nu alte responsabilitati in perioada asta,iar mai incolo ati fi recperat voi timpul lipsa cu totii la un loc.E bine totusi ca ai socri care sa te ajute si pe Nicu
lavi ia sa veniti musai la mare anul asta ca sa il aerosolim pe Rares cu aer de mare natural si sa fie mai bine in perioadele astea.Deci aveti si voi de cheltuiala nu gluma..si eu am un florinachepe frate-miu,dar daca ii fac o oala cu sarmale,mi-am spalat pacatele si e cel mai fericit

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Daca va spun ca pana acum 2-3 minute era soare fi fain si acum zici ca e seara si da cu grindina micuta si sigura si bate vatul de te ia pe sus,pai ma credeti??

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky nu mai pune sare pe ranaaaa.....stiu ca e vreme super in Be. ma bucur ca esti mai bine...sper sa te faci bine total cat mai repede
lavi am niste buburuze....super daaaaaa, asa un kkt de vreme n-am vz....si mai urmeaza, cica
cris eu am 2 chestii ft clare in cap....afaceri cu fam sau prietenii NU, stat cu socrii sau mama, frate sau sora, NU...ne scoatem ochii, ne spalan rufele intre noi, daca e. multe casnicii s-au stricat din cauza asta, asa ca eu, in locul tau, as face pasul asta cat mai repede. prefer linistea intr-o cutie de chibrit, garsoniera, decat zbuciumul la casa. fata, la mine asa e vremea de cateva zile plus un vant groaznic si ploi de 2-5 min....ma bulverseaza total, ma scoate din minti si din starea mea normala, serios....imi vine sa dorm toata ziua sau sa bat pe toata lumea...brrrrrr.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Seara buna fetele!
Mersi de urarile de bun venit , eu nu am fost cu intentie sa raman pe aici, nu ca as avea ceva cu voi , pur si simplu am putin timp...Asa ca va rog nu ma treceti la listuta pt. ca daca ma puneti la plata in caz de lipsa..raman leftera!!! Si in plus eu dupa 9 ani de stat in Belgia deja incep sa amestec limbile..cine stie daca pricepeti ce scriu io....Cu toate ca ar fi un bun exercitiu sa-mi reamintesc din cuvintele uitate..
Ca veni vorba ..chiar nu mai stiam cum se zice la streasina ( in rom , desigur).. Acu sa nu ma intrebati ca nu mai stiu cine a scris in legatura cu asta!! Cum faceti fetelor sa retineti tot ce scrie fiecare
..Aoleuuuuuu.. si asa stau prost cu memoria

Lavinia ( sper sa nu ma insel ) pai ce vrei sa stii despre noi ..Sunt casatorita cu un belgian pe care l-am cunoscut in Rom..La inceput a fost f greu sa ma obisnuiesc cu vremea ,limba si oamenii de aici..acum e mai bine , avem impreuna 2 copii sanatosi si casuta noastra..Eu am ales sa stau acasa , pana merge Elena (buburuza mea) la gradinita , dupa care intentionez sa-mi caut ceva de lucru cu juma de norma..
Asta daca-mi revin cu prlb mele de sanatate si anume o hernie de disc nesuferita...Imia pare rau pt ceeea ce i se intampla nepotelului.. of of cat de nedrept este! Multa sanatate !!!
Picky ma bucur ca te simti mai bine, eu am fost f multumita de ginec. meu , anestezistul a dato-n bara la mine cu epidurala de la cezariana cand s-a nascut fetita. Am avut niste dureri de cap groaznice.nu ma puteam ridica din pat, parca mi se crapa capul ..n-am simiti o asa durere in viata mea..pur si simplu imi curgeau lacrimile fara sa am control..In fine la inceput credeau alea ca sunt in depresie postnatala.. Nascusem intr-o vineri , si abia luni a venit anestezistul..Expllicatia lor era ca ( se intampla) ca gaura de la epidurala nu s-a inchis de la sine..mi-au dat inca 1 zi pastile cu cofeina si m-au pus sa beau cola..abia marti au hotarat ca trebe sa ma intepe din nou sa astupe gaura ( cu sange de la mine.) Deci eu am stat 4 zile cu durerile alea groaznice , ma durea sufletul ca nu ma pot ridica sa-mi iau copilu in brate..Nu mai zic ca imi era si calcaiul bulit de tot ca asistentele destepte mi-au bagat piciorul de marginea patului in asa hal incat m-am trezit cu o vanataie urata rau, abia puteam sa calc pe piciorul respectiv..bbr nu vreu sa-mi aduc aminte..
Cu ce aparat te mulgi? Unul electric e cel mai bun, (care trage din amandoi sani deodata).Eu am inchiriat unul de la mutualitate , ca de cumparat e muuult prea scump..
Ema mai ce semnatura bengoasa ti-ai tras!! Asa fata , bravo tie! Asaa daa tre sa dai de baut cu prima ocazie ca nu te tine scula sa stiiii! Daa aici a fost tare fain azi , si maine va fi , dar dupa, gata frig si ploaie se anunta . prognza zice de marti 11 grade ..cu 10 grade diferenta ..cu asta n-o sa ma obisnuiesc in veci aici in Be!!
Cris..aoleeeuu stai cu socri in casa!! Curajoasa mai esti!
Cadouri de Paste!!! Ce cadouri , eu n-am auzit de asta pana acu, in afara de copii desigur..
Gata va las ca m-am intins nu gluma..merg sa-mi toc leusteanul, am reusit sa-mi pun in gradina ca pe aici nu se gaseste..hmmm ce aroma am in casa..

POZE ELENA 1 AN

Mergi la inceput

neataaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

ema sa stii ca asa vreme capricioasa la noi,de mult nu mi-a mai fost dat sa vad..acum ploua si bate vantul de te ia pe sus,in sec doi iese un soare asa fain de lesini de placere ...si ar apare ploaia,si uite asa nu mai inteleg nimica.Fata,ei nu au fost asa dintotdeauna,chiar m-au socat cand au inceput sa se comporte asa..si da,stiu ca ai dreptate
ninia ei,asa mai imi placece ai descris tu ca ai patit cu anestezia,fix la fel am patit si eu,numai ca pe mine m-au externat asa,si m-au lasat sa ma chinui 1 luna,ca la un moment dat am crezut ca ca mi-au atins astia ceva si o sa raman o leguma pe viata.Urata treaba cu hernia.. sper ca totusi sa gasesti ceva nu foarte solicitatnt cand o sa intre buburuze la cresa.De fapt,locuim in aceeasi curte,ei la parter si eu la etaj,dar s-a cam dus dracu intimitatea noastra.pai asa am zis si eu cu cadorisirile,ceva copiilor si la nasi si fini ceva doar simbolic si gata

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza si de la noi! E un soare afara dar bate un vant de te ia pe sussss
Cris mersi de cafea ...imi pare rai ca tot neintelegeri aveti cu socrii, eu stiu foarte bine cum e desi nu stam sub acelasi acoperis, la noi s-a cam schimbat acum situatia datorita nenorocirii ce a dat peste ei, din pacate a trebuit sa se intample asa ceva ca sa revina cu picioarele pe pamant...singura voastra solutie este cum ai zis sa va mutati separat si sa sperati ca nu vor interveni nici asa, caci se poate sa intervina si dc stati departe de ei, iti spun din proprie experienta, dar speram ca nu e cazul vostru...ia stai ca venim la mare, adica sper din suflet sa venim....sa-ti traiasca florinachele, iar de cheltuieli nu mai vb ca la inceputul lui mai am in 7 nunta iar in 8 botez
Ninia multa sanatate si tie, ma bucur ca ne-ai mai spus cate ceva despre voi, sa-ti traiasca copii si sa-ti aduca numai bucurii, am vazut si pozele sunteti adorabili...mama ce nasol ai patit cu anestezia , la mine a fost foarte ok...multa sanatate si cand mai ai timp mai intra pe la noi
Feteleor va pupacesc pe toate, merg sa-mi trezesc mucosul care sforaie non-stop, abia am dormit de el. Va

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput