Buburuze de 2009 (12) **

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

madyrizi, . cat dspre poze, fetele de la albinute stiu ca nu pun poze pe net. sotul meu e impotriva si ii respect hotararea. sper ca nu va suparati pe mine din acest motiv.

sori, multumesc de intrebare, copiii sunt bine. arina si-a revenit in totalitate, nu mai acuza dureri de cap si de ochi, nu mai are nasul infundat. matei, e pus din nou pe sotii, si-a revenit si el ff bine, multumesc lui dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Picky, sanatate multa!

Lavinia, of, bietul pui de om si bietii parinti. Mult noroc si sanatate!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Anaela la multi ani,sa ai parte de tot ce iti dorest !
Ema ma bucur ca iti plac . Mai ,fiind "de-a mea" din mai multe puncte de vedere,am pus unul in plus .Punguta ti-a placut?
Eu am fost la banca sa platesc ceva de la bazar cu care eram restanta de muuult , imi era si rusine, ca suma nu era mare,dar ori uitam contul acasa(nu esti singura),ori faceam mai multe cumparaturi si uitam sa opresc bani,si imi dadeam seama ca nu imi ajung cei din portofel,ba am fost plecata,ba ... si uite asa. Azi am reusit,pe o ploaie d-aia marunta si deasa . Noroc ca mi-am luat umbrela ca eram si cu PAul dupa mine.Ne-ar fi facut ciuciulete.

Picky inca o parere cred ca ar fi foarte buna,ca parca cel cucare ai nascut si te-a chiuretat acum trateaza cam superficial problema. Daca tu tot nu te simti bine mai fa un control .
Mi-am luat si urzici din piata ,mai tarziu imi fac mancarica de urzici si ciorbica de fasole cu urzici,abea astept!

Lavinia stransa pentru tine si cumnatii tai.Of ,noi ne plangem si ne dam de ceasul mortii la o febra sau o raceala mai zdravana,dar ei ce or avea in suflet acum saracii .

Yioana m-am gandit mult daca sa scru sau nu mesajul,in primul rand pentru ca prima data l-am sarit pe cel scris de tine, ma irita scrisul cu k si prescurtari foarte multe , nu folosesc ,limbajul messenger. Apoi m-au facut curioase raspunsurile fetelor si am citit mesajul,m-am gandit bine si acum zic . Parera mea proprie si personala este ca un copil atat de mic nu ar trebui sa fie obisnuit cu mancare de tip fast food .Nu zic sa nu ii dai sa guste ,dar daca "cere" inseamna ca e deja obisnuinta. Daca nu si nu,si tot asta vrea, cauta retete de burgaeri sanatosi, fa-i cu salata si maioneza de casa ,chiar daca sunt rele ,nu sunt atat de rele ca cele de la Mc'D .Chifle se gasesc in comert usor,asa ca pana la urma o poti pacali.Alta chestie,eu personal nu sunt de acord cu suplimentul de vitamine,gen "minimartieni, k-vit,piko-vit" si ce mai sunt,siropele si pastilute,pentru ca dupa experienta personala acestea taie pofta de mancare,nu o maresc. Doar maresc aportul de vitamine din corp ,si ingrasa de cele mai multe ori ( mama ma indopa cu vitamine de astea ca eram slaba in scoala primara). Eu cand nu am pofta de mancare beau sucuri de fructe bogate in vit C ,mie personal imi fac o foame sucurile astea de zici ca nu-i adevarat. La Paul aplic aceleasi chestii. Gasesti pe net o gramada de articole cum sa amesteci legume si/sau fructe ca aportul de vitamine sa fie maxim si sa se asimileze cat mai bine. . Despre "rautate" ce s azic,si noi ne tratam ,incerc sa il iau cu calm,cum cineva sfatuia la alt subiect. Al meu nu pocneste alti copii dar se tranteste pe jos sau imi da palme/loveste lucrurile din jurul lui ,daca se loveste sau nu ii dau ceva. Il iau cu binisorul,ii vorbesc cu calm ( cat pot de calm) dar ferm,ca nu trebuie sa loveasca. Incerc sa nu ii dau peste maini cand loveste,desi e primul instinct. Mai merge uneori daca ma fac ca plang dupa ce ma loveste,se opreste si incepe s ma pupe . In public nu ma apuc sa fac asa ,acolo aplic metoda "caaalm,caaalm,si se calmeaza si el ".
Mady in burtica nu stiu ce am ,posibil sa aflu inainte de PAste,daca imi arata .De impletit am impletit o caciulita mai de primavara pentru baietelul vecinei,ca e mai friguros.Paul in casa nu poarta nimic pe cap,nu a avut nici o caciulita in casa nici cand era micut tare,iar afara cum da nitel caldura caciulitele se ascund,si le da jos imediat. Sa vezi ce codita am prin parc cand e soare si Paul e nitel mai dezbracat decat alti copii,sau cand apare pe langa mine una d-aia cu copilul infularat si incaciulat ca de -20 gr cand afara sunt 18-19 ...
Acum vre-o saptamana,sau cand a fost mai cald,eram in parc in bluza subtire,asa ca si Paul avea pe el body cu maneca lunga si un hanorac subtirel pe deasupra, salopeta de blug fara ciorapei,doar cu sosete,tenesi ,si capul gol ... Vaai,cate " o sa raceasca sigur copilul lu' asta daca il mai tine mult dezbracat" ,sau "pune-i ceva in cap copilului ca e curent" , am auzit... Cel putin aleia de mi-a zis ultima chestie i-am zis ca are deja ceva in cap,are creier,nu tre sa ii pun nimic. Cel putin vecina mea se minuneaza cum de PAul nu imi raceste si al ei e pe tratament aproape continuu din octombrie pana acum.
Cris in ziua cand faceam curatenie cu noaptea in cap,faceam ca ma plictisisem, s-a trezit PAul si ciu-ciu somn, asa ca mi-am facut de lucru. Ce face Miru?Ma uitam ca tu crezi ca i s-a aplecat . Pai cu atatea virusuri,rotavirusuri si enterocolite am uitat ca noua ni se mai si apleaca uneori si varsam asa cate o noapte si/sau o zi ,apoi nu avem nimic,ne gandim numai la ce-i mai rau.
Nicuratze multa sanatate socrului ! Am intrat putin si in "hainutele" tale, o sa rezerv si eu ceva,dar mai aproape de sursa de bani ,sa fiu sigura.
Simina nu ai spalat ieri geamurile,nu? Ca ai vazut ce vreme a fost azi ...
Sorilea eu nu am vazut poze ,cica nu-i nimic de vazut... In burtica aflu oleaca mai incolo ce e .

LAvi pup baietelul sa se faca bine,cred ca deja ai fost la dr la ora sta. Ti-a dat siropel? LA noi au mers stodalul si plantusinul,nu am avut nevoie de ceva mai puternic.
Otilia ,Getika l-ar da daca ar fi al ei ,l-ar fi dat de mult ,dar e al socrilor,si tin la el mai mult ca la nepoti ,se pare,ca nu doar la Ariana s-a arucnat sa muste. Ea a fost doar mai ghinionista. Eu nu stiu cum as fi reactionat, dar la cat de blanda sunt eu cu animalele,pentru copilul meu l-as f batut zdravan. Sau as fi vorbit cu veterinarul sa imi dea ceva "pentru boala inchipuita" a catelului. Sa il lecuiesc de tot.

Nu scriu eu,nu scriu,dar si cand viiin.... va las cate o autostrada,cate trei randuri pentru fiecare ora lipsa..

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Sorilea ,cand ii cereai "pusi" lui Razvan ti-a trimis fi-miu un pupic asa,cu tzoc .

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

lali....ma seca fata ca asa am patit si eu de cateva ori...ca am zis doar o data, asta e partea a doua si aci e o vreme de sa-ti dai palme sau sa te tai cu lama....mama masii de treaba. in Be cica e cald si soareeeeee
yoanna stiu ca e frustrant pt noi mamicile ca ai nostri copii sa faca fitze la mancare sau sa faze naspa...si al meu mai face, toti fac, asta sa stii....mai mult sau mai putin iar cine zice ca al lui nu face inseamna ca i se pare absolut normal. eu te-as ruga, sfatui sa ii scoti MC din menu, complet si orice fel de fast food, nu degeaba se lupta lumea pt desfiintarea lor. daca ai sti cum se fac si din ce si cat de nocive sunt, nici tu nu ai mai manca, crede-ma. cum zice si lali, incearca sa ii faci tu...fa din masa o joaca...oul fiert taie-l in 2 si decoreaza-l ca o fatza zambareata, de ex. la mine functioneaza ignore, in mom de criza....il iau de mana si nu-l bag in seama decat cand se calmeaza...la inceput mi se parea ca lumea se uita , toata lumea....dar nu e deloc asa. rabdare mamy
bre....dar restul unde umblati???????? ha??????

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Lavinia, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Mai revin si cu noaptea-n cap, caci nu am somn . Noutati despre bebelus nu prea am, toate-s la fel, il pregateste pt operate, acolo e foarte mare strictete, nu poti sa mergi in vizita decat sambata, duminica si luni in rest nu ai voie in spital, cumnatul meu acuma-si cauta ceva chirie acolo, s-au gandit sa inchirieze o garsoniera sa stea acolo pana ies din spital, caci o luna sigur vor ramane inca acolo, a dormit cateva nopti in masina dar o luna chiar nu poate si trebuie sa ramana acolo cu cumnata fiindca dc are nevoie de medicamente sa mearga sa-i cumpere caci acolo nu-i dau nimic. Azi au dat aproape 1000 ron pe 3 fiole cu medicament, dar sa speram ca va fi bine intr-un final.
Am fost si la pediatra azi cu Rares si ne-a dat antibiotic si prednison, dar eu nu-i dau prednisonul, ii dau plantusin, oscilo si antibioticul ca-i ajunge. Acuma spre seara parca s-a mai rupt tusa si nu se mai chinuie asa rau. Nasucul nici el nu mai e asa infundat, bine ca i-am pus pe pernita capsule de karvol si l-a ajutat enorm...deci suntem pe drumul cel bun, pana luni suntem ca noi
Picky offf mami cate mai induri si tu, multa sanatate-ti doresc si sa intri sa ne spui ca te simti mai bine si o calda imbratisare.
Anna ms, cred ca banutii se vor depune pe contul sotului sau a soacrei nu stim inca exact, dar cred ca mai degraba pe al sotului caci soacra mea nu se prea pricepe iar pe conturile lor nu putem caci au conturile blocate din cauza problemelor cu bancile, e foarte grea situatia lor si financiara si acum cu micutul. Vroiam initial sa propun sa se puna pe contul meu ca nu am comisioane fiind angajata bancii dar implica mai multe lucruri ce face mai complicata depunerea decat una normala ca simplu client, sper ca m-am facut inteleasa . Am sa cer luni de la banca codul IBAN si am sa va spun, oricum pana atunci sper sa primesc toate actele si sa scriu la admini. Vladutu nostru ce mai face, ce mai zice?
Otilia ma bucur ca si-au revenit copii si ma bucur sa te citesc aici
Serialbastre ms ...nu te incumeti la bezele nicicum?
Lali ms...asa e numai ei stiu ce e in sufletul lor, oricum sunt daramati, azi e prima zi cand am vb cu cumnata mea si nu a plans la telefon, de marti incoace, sper sa pot sa-i ajut cumva. Cum a iesit mancarica de urzici?...am fost la dr si ne-a dat antibiotic si prednison, dar cum am mai zis nu-i dau prednisonul iar siropel de plantusin ii dau si eu.
Relusha iti multumesc din suflet si poate ne arati niste poze cu voi si cu baietii, sa-ti traiasca juniorul si sa fiti sanatosi
Fetele ma pun la un film poate-mi vine somnul.
Noapte buna

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Oare cum am putut sa nu va spun ca va multumesc din suflet pt tot sprijinul si ca-mi sunteti aproape, cred ca ora e de vina.
Gata fug ca daca se trezeste iara Rares ca si ieri noapte din ora in ora nu ma vad bine.
Va

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Buna dimineata buburuze dragi !

Desi nu m-am invoit in prealabil,azi dispar din peisaj si ma intorc... nu stiu cand. La surioara mea au inceput greturile alea infernale si merg sa o ajut,ca si ea m-a dadacit pe mine cand a fost cazul. Nu stiu cand ma intorc, ca nu poate face nimic-nimic, sa o pun pe picioare si revin. Of course ca o sa imi fie dor de voi,de toate. Uite asa mi se face ciuda ca nu au net in sat acolo,au facut cererile de peste un an de zile,si cica tre sa ajunga si la ei fibra/cablurile/mama masii,ca nu ma pricep,dar o sa ajunga si la ei si or sa aiba...

Pana ma intorc,mii de pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa...e o vreme asa urata...bate vantul si ploua marunt

dar mai bine haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

ati scris frate de parca au intrat ziele in sac ..noroc ca inca doarme fi-mea ca sa pot recupera in liniste macar o parte..
mady important e ca la un moment dat a primit si tzatze la tortul ala.Fata,la culori am preferinte..verdele trebuia atunci de craciun,acum mi-ar placea un portocaliu..dar daca intra si o brigite bardot(sper ca am scris bine),pai o ung cu untura si o trimit la marginea orasului sa aiba parte de puna adrenalina;pana nu va capata educatia necesara si bunul simt,pai romanul nostru o sa faca tot ce stie el si ce-l taie capul,inclusiv sa doarma in pat cu 2 maidanezi care au a activ n muscaturi aplicate noua.Deci nu rupe cartile ci le trateaza bine.e super ca Miru le ia si unde "beahhhh" le rupe
ema si tu cu musafiri?nasol fata.. .Sti ce ,daca iti place si merge ok,pai atunci e isi merita banii
simina cum e azi?ai reusit sa dormi mai mult?
anaela o a vezi ca o sa fie bine luni la dr.
getik omul e batran,caine idem..nu cred ca o sa inteleaga vreodata cat e periculos e un animal tinut in lant o viata intraga si acum sa se vada slobod si sa arate ca el e stapanul curtiiTu cum te simti fetita?Azi de dimineata am vazut un apel pierdut de la tineam inceput sa tin telefonul pe silentios ca am avut destul de mult de munca si trebuia sa ma focusez ca sa termin pana seara.Poate ne auzim azi
lavi ma innebunesc racelile astea a lui Rares..daca gasesti o pediatra ok care sa nu te indoape de la primul muciulet cu antibiotic pai e super.Puneti mana si mancati fructe multe si legume crude ca sa aveti acolo rezerva de vitamine asigurata.Ma bucur ca-ti place praji. e cam enervanta reteta ca stai si te uiti la ea si baesti cateva ore ca nu poti sa ciugulesti,dar se merita.Nici eu nu mai stiu ce sa fac cu Miru,dar cert e ca acum nu pot iesi de pe strada nici macar cu masina ca sa nu risc sa raman inpotmolita.Luni cica merg la primarie si daca in 2 zile nu remediaza cat de cat afurisita asta de strada ,pai le trag niste poze belea si le dau pe protv ca sa ii fac si un pic de reclama adecvata localitatii asteia ca nu se mai poate
picky nu sta ca nu e de stat,si cere o alta parere.Noi suntem aicea,nu fugim nicaieri
ana ne e dor de tine..pupa flacaul si te asteptam cand ai timp
otilia asta e important,ca copii sa fie sanatosi si paca ziua e mai frumoasa
lali ai tras fata un ditamai drobul...pai si 5 dimineta e ora de facut curat fata??Nu am stiu sigur si nici nu voi sti ce a fost atunci de a varsat asa urat,dar ma bucur ca e o acuma si restul nu mai conteaza.Cred ca daca mai statea acolo in spital chiar si o zi,pai sigur veneam acasa cu ceva pui de virusi interesanti
lali in cazul asta,daca ai scutire e okOff saraca ,greu e cu greturile astea

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput