Gravidute&Mamici de IASI (126)
Raspunsuri - Pagina 8
iulia-stefy spune:
Hristos a inviat!
La noi pana acum a fost cum a fost, dar de azi dimineata am trecut la batista bebelusului si am aspirat deja de 3 ori in ultima ora.... Parca are ... De suflat nu poate sufla, dar e plina... Si am pus aspiratorul ca m-am saturat deja... In rest e vesela nu are nici o treaba....
A mers la Inviere, sa i-a lumina... Au vorbit la gradinita despre asta si m-a inebunit ca vrea la slujba....sa i-a lumina....
Ieri am fost cu ea la nasi si a stat toata dupa amiaza afara si s-a jucat.... La pranz n-a dormit si cand am adus-o aseara acasa a picat franta..... De la iepuras a primit pe langa dulciuri doua carticele de la Teora, din colectia "Puisorul Nazdravan". Sunt carticele ce au atasat langa ele niste pungute cu ochisori, ciucurei, lipici... din care confectioneaza diverse.... I-au palcut tare mult... Si acum tot asta face...
ella10 spune:
Adevarat a Inviat!!!Lacramioara
Multa sanatate Stefaniei!!!
Si noi am iesit ieri un pic mai mult ca sa zic asa,am fost la nasii Sofiei ,am stat la aer a fost foarte frumos...Sofia evolueaza foarte frumos...ziua doarme si noaptea sta treazanu plinge in schimb sta treaza si se foieste si normal ca noi nu putem dormi...facem cu schimbul o noapte stau eu si una sotul...lapte nu mai am..nici nu prea am avut cine stie ce asa ca papam lapte praf...
De Bia ce sa va zic...nu e geloasa in schimb in momentul in care vine cineva la noi se da putin in spetacol;oricum nici nu noi nu am dat-o la o parte si o implicam si pe ea in "cresterea "Sofiei;o iubeste mult pe surioara ei si nu ar da-o la nimeni
Va pup!!!va doresc in continuare Paste Fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate !!!
ella10 spune:
AAAm uitat sa va zic ceva;am impresia ca Andreea mdm a nascut ,parca asa am citit la odisee... felicitari mamico si te asteptam cu detalii;refacere usoara si multa sanatate!!!
Kmy nu cred ca am apucat sa te felicitasa ca...felicitari!!!refacere usoara si bebe fara colici
Moldoveanca sper ca esti bine...ai grija de burticuta sisa auzim numai de binete astept la o cafea cind ai timp....
alynta27 spune:
Hristos a inviat!
Si noi am stat mult la aer si avem muci. David a fost la Invire cu sotul, ca cei mici au dormit.
Ella eu nu am vazut/o pe Sofia!
Lacra sanatate!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Anilansa spune:
Hristos a inviat!
Am revenit si noi acasa, am fost 3 zile la munte... Vatra Dornei, vremea ff frumoasa, ne-am simtit bine si ne-am incarcat bateriile.
Darius are muci ... si noi stam tot cu batista bebelusui pregatita., tuseste doar cand are muci prea multi.... La munte ia priit de minune.
Azi mergem in vizita la parinti si neamuri.
Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
Intr-un final am reusit si eu sa pun niste poze:
http://community.webshots.com/album/580104645stolMm
andreea_mdm spune:
Buna fetelor! am intrat sa va anunt ca pe 19 aprilie la 23.30 am nascut o minunatie de fetita de 2950 de gr perfect sanatoasa la 37 de sapt si o zi. Sunt asa de obosita si inca cu dureri ca nu am avut cum sa intru sa va povestesc. Marti dimineata am fost la control sa vedem daca e in regula si sa stabilim data operatiei. Sarcina era fff jos si colul deschis de un deget. Mi-a zis sa stau cuminte la pat cu nospa si poate mai sta o saptamana. Programasem ca marti adica pe 26 sa ma opereze. Am ajuns acasa si m-am pus sa ma culc ca eram f obosita. Asta pe la 4, iar la 6 ma trezise brusc o durere groaznica. Am stat am luat vreo doua nospa si nimic. Durere din ce in ce mai groaznica pe la 9 mi se desprinsese dopul de tot si incepuse sa curga si sange. Va dati seama in ce panica intrasem si durerile se intensificau tot mai mult. simteam ca ma rup de mijloc. Pe la 10 mi-am facut curaj sa o sun pe doctorita ca era clara treaba si m-a chemat de urgenta la spital. Nici nu am ajuns bine si cat m-a pus la monitorizat mi s-a rupt si apa moment in care am zis ca mor. au pregatit repede sala de operatie si au trecut la treaba. Deci pot sa zic ca am suferit ambele tipuri de nastere. capul era aproape in expulzie dar nu avea cum sa iasa si m-au operat imediat.
Ideea e ca peste toate durerile vederea puiului a fost una extrem de emotionanta! Acum sunt rupta de oboseala ca nu am reusit sa mai dorm de luni noaptea. E greu si ca nu vrea sa suga de la san si trebuie sa ma storc si sa ii dau la biberon si sanii fiindca am f mult lapte imi sunt pietroi si f durerosi de fac si convulsii si ma iau frisoanele. Iar operatia inca ma doare grozav si ma tem ca nu e tocmai in regula. Miercuri ma duc la scos firele sper sa fie ok. Am nascut la Arcadia si a fost din acest punct de vedere o experienta minunata. am fost tratata mai mult decat omeneste si tot personalul e de nota 10.
Va pup, va doresc nastere usoara la toate si multa sanatate. Cand mai am timp si putere mai intru sa vorbim.
...asteptand o minune in viata mea!
Daria
37+
ella10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Ella eu nu am vazut/o pe Sofia! Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007) POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alynta uite-o aici pe Sofia,nu prea am facut asa multe poze...nu stiu de ce...insa o sa ma ocup de asta si voi face si mai multe pozehttp://community.webshots.com/album/580113378gMAtYl?vhost=community
Anilansa spune:
Buna dimineata
o Cafelutza va servesc.
ella, ai 2 printese fff frumoase, sa iti traiasca si sa va umple viata de bucurii, fericire si impliniri.
Eu sunt binisor, am primit rezultatele de la triplu test si anticorpii si au iesit bine ...un rezultat e un pic mai mare dar totalul e sub nivelul cu risc ... dar am momente cand am dureri jos la burta si sunt un pic ingrijorata .. pina in iunie nu mai am programare la medic.
Darius e mai binisor... de ieri a inceput gradinita.
iulia, Kriss, aly si celelalte mamici ce mai faceti
Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Hrisot a inviat!
Ella am vazut fetele: Sofia e o draguta, iar surorile sunt minunate!
Ani nu-ti fa griji ca mergi in iunie! E foarte bine asa!
Ema ce frumusica e Maria! Eu zic ca-ti seamana. Are si bolfute... Andrei a crescut.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra