Gravidute&Mamici de IASI (126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
LA MULTI ANI celor pe care i-am ratat zilele astea!!!

Noi plecam azi la tara, asa ca va zic de pe acum un Paste luminos si frumos!!!!

de si16+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

La mine nu e prea buna... ca am facut nopte alba...Darius sa foit toata noaptea, i sa infundat nasul... am tras cu pompa de 3 ori ... si tot greu, siropul de tuse nu prea isi face efectul, cred ca i se rupe si flegma din gat... ca a zis ca il doare... abia pe la 4 si jumatate am adormit ...NU STIU CU CE SA IL MAI TRATEZ CA SA II TREACA.

Azi merge la teatru. pe zi ce trece vb tot mai mult.
De Paste plecam la munte .. la o gura de aer curat.... dar stau cu stres de pe acuma cand stiu ca DArius nu e refacut total.

inesa, mersi , Paste fericit alaturi de cei dragi.
moldo, cate sapt... cum te simti

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

ani te inteleg f bine ca si noi mai avem muci si tuse la purtator, zic eu ca sunt reziduale de la raceala de sapt trecuta. Ii fac aerosol cu ACC si picaturi Bromhexin pt tuse. Din toate siropurile de tuse [si am o colectie intreaga] Bromhexinul ne ajuta cel mai bine. Poti incerca sa ii dai si ACC pliculete pt copii, Biei ii ajutasera f bine intr-una din raceli. Sa isi revina usor si sa va distrati la munte!

de si17+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, multa sanatate lui Darius. Pentru muci iti recomand zeama de la Kalanchoe. Inesa sa-ti dea DD sanatate, ca tare bine mai merge la Stefy.
Pe Darius il duci la gradi asa, il primeste? Poate daca ar sta acasa, s-ar trata mai usor... acolo nu stiu cat il feresc de una de alta, cat se tin de tratament...

Mergi la inceput

buna

hop si eu pe la voi.

iulia, l-as tine acasa pe Darius cu cea mai mare placere.. dar nu am cum, si eu si sotul muncim, bunicii nu mai zic. Concediu l-am programat pe luna iunie.... Kalanchoe.... la noi nu ia priit.
inesa, sarbatori fericite,

btz... ca sa vad daca stai la pinda

Azi am fost la medic, am facut triplu test, sange si eco...Bebe e bine, foarte activ ... e bine dezvoltat DOAR ca sa intors cu capul in jos nu e de speriat dar imi trebuie odihna... Doctorita ia zis sotului :" Trebuie zilele astea sa o legi de pat" si sa iau cate 2-3 no- spa pe zi....btz Nu a vrut sa ne arata nimic... si-a tras cordonul ombilical intre picioare ...deci mai asteptam pina la 22 de sapt cand e urmatoare eco.

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAAAAAAA
ca era sa uit

Azi la maternitatea m-am intalnit cu moldoveanca.... daca nu o confund ... e bine ... poate intra si ea un pic pe la noi si va zice mai multe.

Mergi la inceput

Buna seara.

Am intrat un pic ca sa va urez PASTE FERICIT! ... sa vina iepurasul cu multe cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Paste fericit si luminat tuturor! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fie ca Lumina Invierii sa va ocroteasca si lumineze sufletul! Un Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Ani, multa sanatate lui Darius. Ceva ulei de menta pe perna... sa nu i se infunde nasucul noaptea... Uit ca acum nu mai stai acasa.... Asa e si la noi.... Nu are cine sta cu Stefy....

andreaa_mdm, sa fii cuminte zilele astea sa stea bb cumintel pana dupa Paste.

Ada, voi cum mai sunteti? Ce fac printesele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Paste fericit! Hristos a inviat!
Noi suntem la parintii mei. Baietii se simt bine, iar Maria e numai un zambet! -ci

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput