Gravidute&Mamici de IASI (126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

poftiti la o cafelutzade wend

va dorim un wend placut si frumos

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Diana!
La multi ani, Oana!

Noi abia ne-am adunat de pe la petreceri... si am si bagat printesa in pat, ca era lata de oboseala... Azi a zis pas la programul de somn. A avut dansuri de la 11.30 la 12.30, apoi de la 13 la 15.30 o petrecere la un coleg de la gradinita iar de la 17 la 20 alta petrecere la un prieten... si fiindca era frumos am venit pe jos si am ajuns acasa la 21 cand am si bagat-o in pat....

Am admirat-o pe micuta Sofia.... Sa va traioasca.

Andreea, bebe sanatos si mancacios. Poate il convingi cumva, ca-i tare greu cu stors cand el plange de foame... Stiu cum e

Ani, daca te-am chemat abia in iunie inseamna ca bebe e bine.

Mergi la inceput

o cafelutza

Buna

iuliaei, stiu... dar vroiam sa vad bebe si in luna mai.

Si noi ieri am fost la tara, placerea lui Darius ca nu il cicaleste nimeni... sa jucat cu catelul, pui de gaina le-a dat sa pape,
A dat apa la iapa si la manzoc ... a fost fff bine.
A cazut frant in masina pe la 4 si a dormit pina la 6.30 ... apoi a avut chef de joaca pina la 11.

o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!
Citeva poze noi aici http://family.webshots.com/photo/2157670980102079653ApUtYE?vhost=family

Multumim frumos Lacramioara

Si noi am avut un sfirsit de saptamina plin...simbata am fost la gratar,ne-am simtit foarte bine cu totii;ieri am fost la circ...bine a fost doar bia cu tata-su caci noi(eu si Sofi)ne-am plimbat prin magazinefara sa facem cumparaturi...

ce sa va mai spun...Sofia ziua se odihnescte bineeee iar noaptea se trezeste sa pape,e si normal...insa adoarme mai greu si are chef de joacaasta e,sunt plina de cearcane dar o sa-mi treaca...
Un inceput de saptamina cit mai frumos!!!

Mergi la inceput

buna

ella ti-am admirat comorile si tare mai seamana una cu alta... sa va traiasca si sa va aduca numai Bucurii

De ieri Darius face la gradinita dansuri ... si de ieri grupa mare au o noua educatoare ... dar sa va zic ce mi-a zis stand cu Darius 10 minute in grupa mare ... Sa jucat Daris si la plecare i-am zis sa zica " La revedere" ... si darius a zis ca nu vrea ... iar ea ia zis " Daca nu zici inseamna ca NU esti educat" imi venea sa ii zic vro doua... de sai sara aerele de educatoare ... tot ce ma bucur ca nu are legatura cu grupa lui Darius.... Dar la urmatoarea abatere din partea ei cu astfel de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze noi

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Buna dimineata

O cafelutza ... mai slaba

Mamici dar pe unde umblati ...

Aly, frumoase poze, ce mare a crescut printesa ... o familie fff frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Hristos a inviat!
Am aparut si noi, cat imi trag un pic rasuflarea.

Am revenit de cateva zile de la tara, unde a fost de-a dreptul SUPERB! Mi-am vazut buna parte din rude, cam jumate din ele, restul fiind plecati prin lume; am stat cu sora, cumnatul si nepotii la tara, baby-sitteri cat cuprinde , asa ca am fost mai relaxata acolo. Mancare facea cumnatul, eu doar un pic de ordine prin casa si in rest tolaneala cu burta la soare.

De cand ne-am intors in Iasi sunt la foc continuu cu activitatile, programari la medici, atat eu cat si Bianca. Am fost la ecograf, dar bebele e taaaare capos, nu vrea sa ne arate ce are intre picioare si pace. De data asta si-a tras cordonul intre picioare. Mai astept o sapt si vedem la morfofetala, sper eu. Altfel, il simt cum misca de vreo 3 sapt, burtica s-a rotunjit si ea. Sotul a lipsit cateva zile de la tara si cand s-a intors m-a gasit "explodata", de ma tot intreba ce am mancat asa mult? Am si 2 kg in plus la bord, dar initial am slabit 3, asa ca inca stau bine. Nush de ce dar la sarcina asta am impresia ca o sa ma umflu serios, mai ales ca prind toata vara cand burta e mai mare si eu de pe acum imi rotunjesc burtica. Sper totusi sa ma gresesc.

Am fost cu Bia la mai multi dr, am descoperit in final unde e "buba": are alergie la proteina din lapte de vaca. Sa ii dea multa sanatate dnei Rugina, ca ea m-a indrumat pe calea asta, caci alti dr imi ziceau sa nu dau valize de bani pe analize care s-ar putea sa nu imi arate exact factorul alergen. Ei uite ca l-am descoperit, cu toti banii cheltuiti! Macar acum stiu de ce sa ne ferim, caci si eu tre sa evit lactatele de vaca cu bebe mic in burtica. Dna Rugina mi-a mai recomandat anumite chestii ce le pot face in timpul sarcinii ca sa nu aiba si celalalt bb problema asta si la nastere trebuie sa facem analize din sangele cordonului ombilical. A zis ca ne revedem peste 1 an jumate la alt control cu alte analize, dar s-o creada dansa ca ne vedem asa tarziu. Daca am gasit un dr care imi da raspunsuri pertinente atat la problemele mele cat si ale copilului, apoi ma tin scai de ea. Peste cateva luni ne vedem iar. In concluzie, sunt f f f multumita de ea caci imi zice chestii sigure, nu doar isi da cu presupusul ca poate asa, dar poate pe dincolo, e documentata bine si, important, e la zi cu noutatile! As lua-o cu mine oriunde plec.

Se vede treaba ca sunt f entuziasmata, caci la Bia vad ceva imbunatatiri de cand am descoperit alergia si aplic recomandarile doctoritei.
Alte noutati despre noi nu prea avem.

Imi pare rau ca nu am mai apucat sa facem intalneala cu mamici si copii. Noi maine-poimaine plecam pt cateva sapt in oras la socri pt niste treburi de ale mele, apoi vine vara si mergem la tara, apoi vine toamna si nasc si plecam din Iasi. Slabe sanse sa va mai reintalnesc, din pacate

de si19+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am admirat pozicile elei (si mie imi pare ca seamana fetele intre ele), alyntei (ce a mai crescut Maria!!! Iar Matei pare mai barbat) si emmei

de si19+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Fac cinste cu un ca am reusit sa depun actele pt indemnizatia Mariei! I-am facut azi vaccin fetei. E plina de suparare si agitatie.
Ani, Inesa multumesc! Matei e mai barbatel si mai obraznicel!
Inesa eu iti voi duce dorul....

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput