Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor a fost al meu sot la farmacie sa vada ce imi ia pt raceala si farmacistele (de la mai multe farmacii) i-au spus ca paracetamolul nu e bun in sarcina. asa ca aveti grija cu el. o sa il mai intreb si eu miercuri pe dr. meu sa vad ce zice

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

salu

sunt si eu o graviduta de nov decembrie, ma rog, cam 1 nov, 31 oct si am intrat special sa va salut dar si mai special sa ii transmit Maryelei ceva:

Maryela, sistemul MEIA este o metoda de o sensibilitate ridicata dar specificitate scazuta per anticorp, cei de la Medlife folosesc aceasta metoda de unde rezulta teste fals - pozitive. Bine nu in toate cazurile. Nu stiu unde ai facut tu analizele insa limitele seamana cu Medlife.

Ce ai putea sa faci tu, ar fi urmatoarele:
1. un test de aviditate - eu l'am facut la medsana, iti arata cit de veche e imbolnavirea, cu cite saptamani in urma;
2. sa repeti testul la cantacuzino sau in alta parte unde se foloseste testarea ELISA - care este un test cu sensibilitate scazuta dar specificitate per anticorp ridicata.
3. daca tot rau e, se face o alta analiza cu pcr sau asa ceva si in final amnio.

Dar la momentul la care m-am confruntat prima data cu asa ceva, sunt ffff rare cazurile de malformatii.
In anul in care am nascut fetita am avut asa:

medlife - pozitiv - 0,64
medsana - negativ dar la limita de grey zone
bals - in zona de grey zone
cantacuzino - alta metoda alta limite - clar negativ
aviditate - medsana

copil sanatos.

Mai sus vorbesc doar de igm, eu igg il aveam clar pozitiv, acum e 26, atunci era cam 60 pe metoda MEIA.

Din pacate acum iar a iesit bestia pozitiva tot la medlife, nu stiu ce mi'o fi venit sa fac tot acolo, am spus ca fac economie ca am abonament de la servici. Am repetat la cantacuzino si aflu miercuri iar informatiile despre sensibilitate si specificitate le'am aflat de la o tanti de la cantacuzino. La mine pare ca e mai putin grav, primo infectia in sarcina e cu probleme, dar eu ma rog la Dumnezeu sa fie iar o eroare si sa imi iasa cum trebuie la cantacuzino.

mami de Sofi

Multumesc tare mult pentru raspuns. La Medlife le-am facut.

Si tie Baby.

Ooka, la Cantacuzino ma pot duce fara trimitere?

Trebuie sa ma intalnesc vineri cu medicul care imi urmareste sarcina...e tarziu oare daca stau pana atunci? Offffff

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7
Petro tu pe unde umbli azi????
restul fetelor....unde ati disparut???
va pe toate!!!!!1

Sunt pe-aici da' mi-e rau de mor. Cum stau in pozitie verticala is terminata ... greata si vomitat e la ordinea zilei acum. Mi-e foame, da' nu stiu ce sa mananc, nu merge nimic. OOofff ... pe bune ca nu-mi imaginam ca poate fi asa de rau.

Putinele resurse pe care le mai am le pastrez pt. S., in rest, vegetez la pat. Daca o sa continui asa, sapt. asta il sun pe dr. pt. ca mi-e imposibil sa rezist ...

Aveti grija de voi!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Fetelor, ma speriati cu greturile astea... Eu pana acum nu am avut decat cateva simptome usoare de sarcina de genul sani usor sensibili sau apetit crescut si niste dureri asa ca inainte de menstruatie. Sper totusi sa nu am greturi foarte puternice ca eu sunt foarte rea la starile astea.

in 4 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hello! Mai aveti loc de o graviduta?
Am aflat we asta ca in sfarsit vine bb2 Sunt in al 9-lea cer, dar inca mai procesez,nu am digerat inca vestea..
Datele mele:
UM - 04/03/2011
DNP - 20/12/2011 (am ovulat f tarziu)

Sper sa avem o odisee frumoasa, plina de emotii pozitive si bebei frumosi si sanatosi la terme,! flo]

PS: Eu va citesc de cand a deschis Ramonzca si Many subiectul, initial speram un bb de noiembrie dar a fost sa fie bb Craciunel !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu din nou

eu m-as duce cit mai curind ca sa nu stau in stres si ca sa evit pareri de doctori ca vezi doamne au scazut ca a trecut o saptamana, poti sa mergi fara trimitere dar platesti pt igm si igg cam 120 ron.

eu am facut elisa din ser nu vidas. Acum, cum consideri si tu si tu stii cit de bine stai cu nervii.

Sanatate si sa va fie bine!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Fetelor, ma speriati cu greturile astea... Eu pana acum nu am avut decat cateva simptome usoare de sarcina de genul sani usor sensibili sau apetit crescut si niste dureri asa ca inainte de menstruatie. Sper totusi sa nu am greturi foarte puternice ca eu sunt foarte rea la starile astea.

in 4 sapt si 2 zile

madi poate ai noroc si o sa fii ok...faza e ca greturile incep pe la 6 sapt jum.

eu deja vad ca le am din ce in ce mai putin, adica vomit dim obligatoriu...dupa pap...mai imi e putin greata pana pe la 1-2 da nu rau...asa din cand in cand si dupa sunt ok. da in schimb ma ia din nou seara. greturile de seara sunt semn ca e somn lu bebe si trb sa ma odihnesc

samburelul meu

Mergi la inceput

fetelor mi-e un somn de pic...sa mi-e ca daca ma culc acum la noapte ce mai fac?

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Fetelor ati facut vreuna TESTARE TROMBOFILII?Mie mi-a recomandat doctorul aceasta analiza dar am vazut ca in general nu e f des intalnita si am cam ramas pe ganduri pt ca nimeni la mine in familie nu a avut ceva de genul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bella poti sa iei paracetamol simplu nu sinus, asta stiu de la dr. meu nu de la farmacist.

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput